finansowo to jest tak jak z tym młodym małżeństwem co nie mieli kasy, wzięli ślub i postanowili żyć samą miłością.Arturo pisze:Nie ma mnie na miejscu wiec sie nie odzywam...
Sluchajcie nie wiem jak to wyglada z finansowaniem tego przedsięwzięcia, ale chciałem przypomnieć ze mamy 500 PLN uzbierane ze skladek "Iron Ass'a" - moze akurat przy tej okazji beda potrzebne???
Po co na pw? Tu wszystko co się gada jest wspólne (poza obgadywaniem morsaMARCO pisze:... zapytanie na PW do Sowy
Pierdoły wezme na swoją kieszeń, cene łancucha muszę dopytać. Nie wiecej niż 100 zł to powinno wynieść. Biore to raczej z pułapu pracowniczej zniżki.SOWA pisze:Zuzka, jasne że się nie zmarnuje, tylko co z finansem? Nic tym nie pisałaś. Czy szanowna Firma uczestniczy z pułapu sponsora czy zażyczy sobie talarki? Bo jeśli talarki to nie potrzebujemy kilkudziesięciu mb ogniw, ale jeśli zechcą okazać serce dzieciakom to chętnie, bo może jakie huśtawki w przyszłości, albo co. A wysyłaj na wczoraj. A najlepiej sama przywieź.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości