KONKURSIK

Wszystko co śmieszne.
Awatar użytkownika
mucha
pisarz
pisarz

Post autor: mucha » pt 26 sty 2007, 08:40

Skończyły sie im rozruszniki na guziczek i twoja jest palona z kopadła :biggrin albo od nowości nie działa ci jeden gar a trzy pozostałe zapewniaja ponad przeciętna moc, tak jakby ich było pięć :evil A nie juz wiem, twoja vfr jest motorowerem i do tego jeździ na mieszanke 1:40. Zgadłem?
VFR wszystko przetrzyma.

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » pt 26 sty 2007, 11:56

Dzięki Rommi, to widziałem myślałem że skoro Sowa chce siepochwalić wyjątkowościa to chociaż udostępni nam więcej fotek. :???:

A ja mam pomysł...............tylko na Twojej VFR-ce siedzi Sowa :lol
Czy o to chodzi ?? :razz:

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » pt 26 sty 2007, 12:55

masz zegar w mph, awaryje, łańcuch się okręca dwa razy o zębatkę tylną ? Zgadłem ?? :hooray

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pt 26 sty 2007, 13:38

Jacko pisze:A ja mam pomysł...............tylko na Twojej VFR-ce siedzi Sowa ...
Idą tym tropem ... jak jedziesz na swojej VFR-ce to można powiedzieć, że jadą dwa ptaki :lol

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pt 26 sty 2007, 16:26

SOWA pisze:"masz największy zbiornik paliwa"
a poniwewaz Twoj pecherz wy3ma 600 kilosQw bez stawania na siQ, to razem stanowicie jedyny w swoim rodzaju team dalekodystansowy. A, mialo byc konkretnie: masz pieciolitrowy pecherz moczowy.
Strzelam po raz drugi (ile kazdy uczestnik ma strzalow?): masz o jedno kolo zebate w rozrzadzie wiecej niz reszta?
Jak mi idzie zgadywanie?

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » sob 27 sty 2007, 00:35

Witajcie, witajcie. Zniecierpliwionym spieszę wyłożyć kilka komentarzy.
MadziX pisze: posiada komputer "pokładowy"
Posiada, ale tylko gdy wiozę laptopa.
Pudło.
ppamula pisze:ma japońske napisy na baku że trzeba jeździć w kasku
Nie wiem bo nie rozumiem tych skośnych znaczków.
Pudło.
Jacko pisze:A ja mam pomysł...............tylko na Twojej VFR-ce siedzi Sowa
To mi się spodobało, a jak jeszcze rommi dosypał "Idą tym tropem ... jak jedziesz na swojej VFR-ce to można powiedzieć, że jadą dwa ptaki" to już był komplet.
Ale pudło niestety.
doyar pisze:Jak mi idzie zgadywanie?
Ambitnie i wyjątkowo dociekliwie, ale niestety pudło.

I tak sobie zgadujemy, jedni mniej a inni bardziej poważnie i przyznać muszę, że jestem głęboko rozczarowany bo .............................................................................. miałem nadzieję, że dłużej się pobawimy, ale nie mam już sumienia was zwodzić, choć z mojego punktu widzenia jest to ciekawe. I tak przetrzymałem was od wczoraj. Tak jest, bo od wczoraj konkurs jest ZAKOŃCZONY. Doprawdy nie wiem jak to się stało i żal mi dupę ściska że tak szybko. Jednak czas podsumować konkurs i ogłośić wyniki. Był celny strzał i trafienie. Ogłaszam zatem, że jedynym, niekwestionowanym, strzelającym prosto w dziesiątkę, nie znającym ani strachu ani litości, nie cofającym się przed żadnym ryzykiem (dobrze przeciągam?) zdecydowanym na wszystko jest............................. jeden z was.
No dobrze już zapodaję. Ale jesteście niecierpliwi.
AND THE WINNER IS

[shadow=red][glow=green]R A D E K[/glow][/shadow]
:hooray :hooray :hooray
Zgadza się. Cechą charakterystyczną i szczególną w mojej sztuki jest cyfrologia.

I tym oto sposobem właścicielem sześciopaczka staje się od tej chwili nasz bohater Radek. Gratuluję i jeszcze raz pragnę wyrazić podziw, że tak szybko, bo za pierwszym strzałem trafiłeś. Pozostaje mi już tylko poprosić o przesłanie na pw. adresu pod który życzysz sobie dostawę nagrody, a wszystkim biorącym udział w tej dyskusji dziękuję za fajną zabawę. Kto następny?

Jeszcze słowo do Radka. W związku z tym, że zaczynają się ferie realizacja nagrody nastąpi zaraz po 5,02,2007 (jutro wyjeżdzam ale niezwłocznie po powrocie zakończę sprawę).[shadow=red][/shadow]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Radek
teksciarz
teksciarz

Post autor: Radek » sob 27 sty 2007, 03:59

Na samym początku pragnę podziękować za zorganizowanie konkursu. Pomysł był na prawdę super :) Uwierz mi,że też nie przypuszczałem iż trafię za pierwszym podejściem. Nie chciałem tak szybko popsuć zabawy :P
Pomysł na rozwiązanie przyszedł chyba tylko dlatego, że niedawno sprawdzałem serię i miejsce produkcji mojego VW właśnie na podstawie numeru VIN. Nie da się ukryć,że pomogła mi podpowiedź:
SOWA pisze:PODPOWIEDŹ GIGANT. Jest tylko kilka Takich VFR-ek mogących się poszczycić taką cechą FABRYCZNĄ.
Jestem bardzo szczęśliwy z wygranej. Jakby nie patrzeć poza 3 w totka to pierwszy raz w życiu coś wygrałem :) Dzięki jeszcze raz za konkurs . Mam nadzieję,że to nie ostatnia taka inicjatywa na forum ;-)

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » pn 29 sty 2007, 12:25

No to gratuluję Radek.
Ale to mi troszkę podejżane, Wawa tworzy konkurs i Wawa wygrywa :razz:

OCZYWIŚCIE ŻARTUJĘ :mrgreen:

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pn 29 sty 2007, 12:38

hmm..... a ja myślałem, że chodzi o ten termometr z akwarium, który Sowa zamontowal sobie do swojej VFR -ki. :cry:

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » pn 29 sty 2007, 22:41

Proponuję zorganizować bankiecik okolicznościowy. Wręczyć szczęśliwcowi nadgrodę. Rzucić nim parę razy pod sufit. :mrgreen:

A do tego piwo i panienki :mrgreen:

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » sob 03 lut 2007, 22:34

maciek 800 pisze:Proponuję zorganizować bankiecik okolicznościowy. Wręczyć szczęśliwcowi nadgrodę
Podoba mi się ten pomysł. Proponuję w najbliższy czwartek w 2oo. Jeśli znaleźliby się chętni to z największą przyjemnością komisyjnie przekażę nagrodę. Ale prosiłbym o dość rychłe anonsy chętnych, a przede wszystkim głos Radka, bo zależy mi na nie przeciąganiu sprawy.

Radek, podeślij mi na pw swój nr telefonu. Chciałbym umówić tetmin dostawy, jeśli nie wyjdzie ten czwartek.

Awatar użytkownika
Radek
teksciarz
teksciarz

Post autor: Radek » wt 06 lut 2007, 22:57

Najprawdopodobniej jutro wyjeżdżam nad morze więc z bankietu okolicznościowego nici. Dlatego też spotkałem się dziś z Sową , który wręczył mi nagrodę osobiście. Zaraz zabieram się do konsumpcji :)

Ps. Żeby nie było podejrzeń ,że ściemniam zamieszczam foto nagrody, która zmotywuje Was do wytężenia głowy przy następnym konkursie i przy okazji narobi smaku ;)

Na Zdrowie!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » wt 06 lut 2007, 23:13

Łeeeeeeeeeee to nie będzie piwa i panienek w czwartek???????????????????????/ :confused
Szkoda

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 07 lut 2007, 08:21

Radek, :smile ;-) :smile

maciek 800 pisze:nie będzie piwa i panienek w czwartek?
Jacko się odgrażał, że w piątek zawita do ZOO. Ja zastawiam na niego zasadzkę, ale ćśśśśśśśiiiii. A chcesz się podłączyć?

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » czw 08 lut 2007, 00:03

W piątek??? z chęcią ale najpierw muszę się dowiedzieć co i jak. :phear

ODPOWIEDZ