Dzięki Rommi, to widziałem myślałem że skoro Sowa chce siepochwalić wyjątkowościa to chociaż udostępni nam więcej fotek.rommi pisze:http://vfr.superhost.pl/v...php?user_id=158
a poniwewaz Twoj pecherz wy3ma 600 kilosQw bez stawania na siQ, to razem stanowicie jedyny w swoim rodzaju team dalekodystansowy. A, mialo byc konkretnie: masz pieciolitrowy pecherz moczowy.SOWA pisze:"masz największy zbiornik paliwa"
Posiada, ale tylko gdy wiozę laptopa.MadziX pisze: posiada komputer "pokładowy"
Nie wiem bo nie rozumiem tych skośnych znaczków.ppamula pisze:ma japońske napisy na baku że trzeba jeździć w kasku
To mi się spodobało, a jak jeszcze rommi dosypał "Idą tym tropem ... jak jedziesz na swojej VFR-ce to można powiedzieć, że jadą dwa ptaki" to już był komplet.Jacko pisze:A ja mam pomysł...............tylko na Twojej VFR-ce siedzi Sowa
Ambitnie i wyjątkowo dociekliwie, ale niestety pudło.doyar pisze:Jak mi idzie zgadywanie?
Jestem bardzo szczęśliwy z wygranej. Jakby nie patrzeć poza 3 w totka to pierwszy raz w życiu coś wygrałemSOWA pisze:PODPOWIEDŹ GIGANT. Jest tylko kilka Takich VFR-ek mogących się poszczycić taką cechą FABRYCZNĄ.
Podoba mi się ten pomysł. Proponuję w najbliższy czwartek w 2oo. Jeśli znaleźliby się chętni to z największą przyjemnością komisyjnie przekażę nagrodę. Ale prosiłbym o dość rychłe anonsy chętnych, a przede wszystkim głos Radka, bo zależy mi na nie przeciąganiu sprawy.maciek 800 pisze:Proponuję zorganizować bankiecik okolicznościowy. Wręczyć szczęśliwcowi nadgrodę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość