KONKURSIK
- Jacko
- ostry klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Dzięki Rommi, to widziałem myślałem że skoro Sowa chce siepochwalić wyjątkowościa to chociaż udostępni nam więcej fotek.rommi pisze:http://vfr.superhost.pl/v...php?user_id=158
A ja mam pomysł...............tylko na Twojej VFR-ce siedzi Sowa
Czy o to chodzi ??
a poniwewaz Twoj pecherz wy3ma 600 kilosQw bez stawania na siQ, to razem stanowicie jedyny w swoim rodzaju team dalekodystansowy. A, mialo byc konkretnie: masz pieciolitrowy pecherz moczowy.SOWA pisze:"masz największy zbiornik paliwa"
Strzelam po raz drugi (ile kazdy uczestnik ma strzalow?): masz o jedno kolo zebate w rozrzadzie wiecej niz reszta?
Jak mi idzie zgadywanie?
Witajcie, witajcie. Zniecierpliwionym spieszę wyłożyć kilka komentarzy.
Pudło.
Pudło.
Ale pudło niestety.
I tak sobie zgadujemy, jedni mniej a inni bardziej poważnie i przyznać muszę, że jestem głęboko rozczarowany bo .............................................................................. miałem nadzieję, że dłużej się pobawimy, ale nie mam już sumienia was zwodzić, choć z mojego punktu widzenia jest to ciekawe. I tak przetrzymałem was od wczoraj. Tak jest, bo od wczoraj konkurs jest ZAKOŃCZONY. Doprawdy nie wiem jak to się stało i żal mi dupę ściska że tak szybko. Jednak czas podsumować konkurs i ogłośić wyniki. Był celny strzał i trafienie. Ogłaszam zatem, że jedynym, niekwestionowanym, strzelającym prosto w dziesiątkę, nie znającym ani strachu ani litości, nie cofającym się przed żadnym ryzykiem (dobrze przeciągam?) zdecydowanym na wszystko jest............................. jeden z was.
No dobrze już zapodaję. Ale jesteście niecierpliwi.
AND THE WINNER IS
[shadow=red][glow=green]R A D E K[/glow][/shadow]
:hooray :hooray :hooray
Zgadza się. Cechą charakterystyczną i szczególną w mojej sztuki jest cyfrologia.
I tym oto sposobem właścicielem sześciopaczka staje się od tej chwili nasz bohater Radek. Gratuluję i jeszcze raz pragnę wyrazić podziw, że tak szybko, bo za pierwszym strzałem trafiłeś. Pozostaje mi już tylko poprosić o przesłanie na pw. adresu pod który życzysz sobie dostawę nagrody, a wszystkim biorącym udział w tej dyskusji dziękuję za fajną zabawę. Kto następny?
Jeszcze słowo do Radka. W związku z tym, że zaczynają się ferie realizacja nagrody nastąpi zaraz po 5,02,2007 (jutro wyjeżdzam ale niezwłocznie po powrocie zakończę sprawę).[shadow=red][/shadow]
Posiada, ale tylko gdy wiozę laptopa.MadziX pisze: posiada komputer "pokładowy"
Pudło.
Nie wiem bo nie rozumiem tych skośnych znaczków.ppamula pisze:ma japońske napisy na baku że trzeba jeździć w kasku
Pudło.
To mi się spodobało, a jak jeszcze rommi dosypał "Idą tym tropem ... jak jedziesz na swojej VFR-ce to można powiedzieć, że jadą dwa ptaki" to już był komplet.Jacko pisze:A ja mam pomysł...............tylko na Twojej VFR-ce siedzi Sowa
Ale pudło niestety.
Ambitnie i wyjątkowo dociekliwie, ale niestety pudło.doyar pisze:Jak mi idzie zgadywanie?
I tak sobie zgadujemy, jedni mniej a inni bardziej poważnie i przyznać muszę, że jestem głęboko rozczarowany bo .............................................................................. miałem nadzieję, że dłużej się pobawimy, ale nie mam już sumienia was zwodzić, choć z mojego punktu widzenia jest to ciekawe. I tak przetrzymałem was od wczoraj. Tak jest, bo od wczoraj konkurs jest ZAKOŃCZONY. Doprawdy nie wiem jak to się stało i żal mi dupę ściska że tak szybko. Jednak czas podsumować konkurs i ogłośić wyniki. Był celny strzał i trafienie. Ogłaszam zatem, że jedynym, niekwestionowanym, strzelającym prosto w dziesiątkę, nie znającym ani strachu ani litości, nie cofającym się przed żadnym ryzykiem (dobrze przeciągam?) zdecydowanym na wszystko jest............................. jeden z was.
No dobrze już zapodaję. Ale jesteście niecierpliwi.
AND THE WINNER IS
[shadow=red][glow=green]R A D E K[/glow][/shadow]
:hooray :hooray :hooray
Zgadza się. Cechą charakterystyczną i szczególną w mojej sztuki jest cyfrologia.
I tym oto sposobem właścicielem sześciopaczka staje się od tej chwili nasz bohater Radek. Gratuluję i jeszcze raz pragnę wyrazić podziw, że tak szybko, bo za pierwszym strzałem trafiłeś. Pozostaje mi już tylko poprosić o przesłanie na pw. adresu pod który życzysz sobie dostawę nagrody, a wszystkim biorącym udział w tej dyskusji dziękuję za fajną zabawę. Kto następny?
Jeszcze słowo do Radka. W związku z tym, że zaczynają się ferie realizacja nagrody nastąpi zaraz po 5,02,2007 (jutro wyjeżdzam ale niezwłocznie po powrocie zakończę sprawę).[shadow=red][/shadow]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Radek
- teksciarz

Na samym początku pragnę podziękować za zorganizowanie konkursu. Pomysł był na prawdę super
Uwierz mi,że też nie przypuszczałem iż trafię za pierwszym podejściem. Nie chciałem tak szybko popsuć zabawy 
Pomysł na rozwiązanie przyszedł chyba tylko dlatego, że niedawno sprawdzałem serię i miejsce produkcji mojego VW właśnie na podstawie numeru VIN. Nie da się ukryć,że pomogła mi podpowiedź:
Dzięki jeszcze raz za konkurs . Mam nadzieję,że to nie ostatnia taka inicjatywa na forum 
Pomysł na rozwiązanie przyszedł chyba tylko dlatego, że niedawno sprawdzałem serię i miejsce produkcji mojego VW właśnie na podstawie numeru VIN. Nie da się ukryć,że pomogła mi podpowiedź:
Jestem bardzo szczęśliwy z wygranej. Jakby nie patrzeć poza 3 w totka to pierwszy raz w życiu coś wygrałemSOWA pisze:PODPOWIEDŹ GIGANT. Jest tylko kilka Takich VFR-ek mogących się poszczycić taką cechą FABRYCZNĄ.
- maciek 800
- klepacz

Podoba mi się ten pomysł. Proponuję w najbliższy czwartek w 2oo. Jeśli znaleźliby się chętni to z największą przyjemnością komisyjnie przekażę nagrodę. Ale prosiłbym o dość rychłe anonsy chętnych, a przede wszystkim głos Radka, bo zależy mi na nie przeciąganiu sprawy.maciek 800 pisze:Proponuję zorganizować bankiecik okolicznościowy. Wręczyć szczęśliwcowi nadgrodę
Radek, podeślij mi na pw swój nr telefonu. Chciałbym umówić tetmin dostawy, jeśli nie wyjdzie ten czwartek.
- Radek
- teksciarz

Najprawdopodobniej jutro wyjeżdżam nad morze więc z bankietu okolicznościowego nici. Dlatego też spotkałem się dziś z Sową , który wręczył mi nagrodę osobiście. Zaraz zabieram się do konsumpcji
Ps. Żeby nie było podejrzeń ,że ściemniam zamieszczam foto nagrody, która zmotywuje Was do wytężenia głowy przy następnym konkursie i przy okazji narobi smaku
Na Zdrowie!
Ps. Żeby nie było podejrzeń ,że ściemniam zamieszczam foto nagrody, która zmotywuje Was do wytężenia głowy przy następnym konkursie i przy okazji narobi smaku
Na Zdrowie!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- maciek 800
- klepacz

- maciek 800
- klepacz