Ciekawe moto
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Ciekawe moto
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1045646
Zawiecha z przodu,polerka wahacza,niebieskie aluski.....
Zawiecha z przodu,polerka wahacza,niebieskie aluski.....
- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
Byłem u tego gościa z kumplem po F4i i widziałem ją do dopieszczenia. No i gościu przygrał w banbuko bo zarezerwowaliśmy tą F4i zaraz po powrocie do domu w ten sam dzień co oglądaliśmy,kupel przelał zaliczke na 2 dzień rano a on po południu dzwoni że sprzedał moto. Więc juz nie mam o mim dobrego zdania mówiąc delikatnie. 

Jacek M.
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Bylem w grudniu przejazdem u Tomka, przy czym ogladalem czarna VFR ktora u niego stala w tym czasie.
No a srebrna... stoi bo jest nietypowa, byl juz jakis temat w ktorym forumowicze sie wypowiadali o tym egzemplarzu no nie ma sie do czego przyczepic, po prostu jest nietypowa.
No a co do zaliczki to klopot w tym ze nie oddal czy ze oddal ale motocykl sprzedal mimo rezerwacji? (z ciekawosci pytam).
No a srebrna... stoi bo jest nietypowa, byl juz jakis temat w ktorym forumowicze sie wypowiadali o tym egzemplarzu no nie ma sie do czego przyczepic, po prostu jest nietypowa.
No a co do zaliczki to klopot w tym ze nie oddal czy ze oddal ale motocykl sprzedal mimo rezerwacji? (z ciekawosci pytam).
- kecajm69
- klepacz
Pieniądze oddał. Ale mimo rezerwacji ustaleń przez telefon że kolega bierze tą F4i rano przeleje zaliczke i może ją przywozić to on i tak ją po południu sprzedał. Tłumaczył sie głupio że do południa kasa nie wpłynęła a trafił się kupiec.Z robił tak w ciula kolegę jak mnie anglik, miałem zarezerwowaną CBR 954 do środy (dzwoniłem w poniedziałek do niego ) a on w wtorek sprzedał.
Jacek M.
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
Narwany czy coś smierdzi nie wiem, widziałem ja, jest nietypowa a dlaczego tak a nie inaczej to już nie wnikam, nie każda musi być typowa, być może nawet dlatego tyle wisi że jest nietypowa a każdy się boi takich sprzętów, natomiast wiem ze od Cinka brałem poprzednią 750 z kótrej byłem zadowolony, obecnie czarna 800ke od niego wziąłem i nie narzekam jak narazie, zobaczymy na wiosne
, Kolczyk brał również od Cinka swoja czarnule i jest bardzo zadowolony, Lary z tego co mi wiadomo również.
Jacek, zdarza się trzeba było wziąść chcoć symboliczną kase na zaliczke w gotówce, troche się Cinkowi nie dziwie, ludzie bywają różni, nie ma się co zrażać

Jacek, zdarza się trzeba było wziąść chcoć symboliczną kase na zaliczke w gotówce, troche się Cinkowi nie dziwie, ludzie bywają różni, nie ma się co zrażać

- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
To zdaje sie ze ja ta Twoja czarna ogladalem wlasnie w grudniu jak tam bylem.Shoov pisze:...obecnie czarna 800ke od niego wziąłem i nie narzekam jak narazie, zobaczymy na wiosne
Drogo za nia wolal ale motocykl ze mucha nie siada... prawie, bo lewa przednia laga ciekla i oponki do zmiany byly. Ale suma sumarum to byla najladniejsza VFR'a jaka ogladalem, nawet moja nie jest taka ladna

Brałem sprzęta nie jednego od Cinka i nigdy nie miałem problemów...
Z tą zaliczką też słyszałem osobiście od gościa no nie był dumny z tej całej sytuacji poprostu tak wyszło i gość do Częstochowy na kolanach poszedł aby odpokutować...
Nie wieszajcie na gościu szmat bo moim zdaniem jest wpożo a jedna nie zręczna sytuacja każdemu się przytrafi i tyle.,....
Najważniejsze że do tej pory gościu sprzęty sprzedawał i nigdy nie było wpadki....
Z tą zaliczką też słyszałem osobiście od gościa no nie był dumny z tej całej sytuacji poprostu tak wyszło i gość do Częstochowy na kolanach poszedł aby odpokutować...

Nie wieszajcie na gościu szmat bo moim zdaniem jest wpożo a jedna nie zręczna sytuacja każdemu się przytrafi i tyle.,....
Najważniejsze że do tej pory gościu sprzęty sprzedawał i nigdy nie było wpadki....
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
gadalem z Cinkiem o tej sytuacji z f4, glupio mu bylo jak cholera ale kasa faktycznie nie doszla "na czas" a wiadomo ze rozni ludzie sa wiec jak kasy nie mial na koncie to nie ma klienta, z reszta dzwonil do tego Twojego kolegi Jacku ale nie mogl sie dodzwonic, uwierz mi ze nie byl zachwycony tym co sie stalo, glupio wyszlo i tyle
- kecajm69
- klepacz
Gienio, Jak miała dojść,przecież wiadomo że jeśli przelał o 9 rano to nie zawsze dojdzie w ciągu 5-6 godzin, zresztą umowa to umowa tak powinno być chyba. Dzwonił ale po południu około 14-ej jak już przelew poszedł. Kolega nie mógł odebrać bo był na wykładach. Mógł ten Cinek temu drugiemu nabywcy powiedzieć że jeśli w ciągu 24 godzin kasa nie wpłynie to moto mu sprzeda i tak było by w porządku. Ale nie ma sprawy wszystko dobrze się skończyło może nawet lepiej bo tą co kupiliśmy jest cała w orginale.
Jacek M.