dyskusja CZD + DD 29-05-2009 do 31-05-2009

Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
Awatar użytkownika
NATI
teksciarz
teksciarz

Post autor: NATI » czw 22 sty 2009, 11:08

SOWA pisze:.
Natka, wiadomo coś?

NOCLEGI - nie odpowiadają.

Załatwiłam SPONSORA - Firma LIMOCARS:

"Witam Pani Natalio

W tym roku wchodzimy w wasz projekt

Najpewniej kasowo, chyba że wymyślimy coś ciekawszego z naszej strony"

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » czw 22 sty 2009, 11:42

yeaaaaaaaaaaah . Kaska to najlepsza forma sponsoringu. :)
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 23 sty 2009, 00:09

NATI pisze:NOCLEGI - nie odpowiadają.
Trudno. W takim razie może Mucha coś załatwi, albo jeszcze ktoś. Kornick wspominał, że jest szansa.
Natka, jeśli będziesz miała wpływ na decyzję sponsora, to zasugeruj kaskę. Z tym można zrobić wszystko, np. kupić dzieciakom z DD posiłki na czas pobytu, a jak będzie więcej to opłacić atrakcje. Wspominałem o zabraniu maluchów do trójwymiarowego kina. To oferuje tylko IMAX, ale raczej nie dadzą za free, zwłaszcza w okolicy 1.06.

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin
województwo: mazowieckie

Post autor: Kornik » pt 23 sty 2009, 01:18

Ale dadzą taniej bo będzie to duża grupa zorganizowana a moze by Imax pociagnąc po kieszeni i o sponsoringu CZD z nimi zagadac?
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » pt 23 sty 2009, 01:53

Spoko loko. Jutro uderzam do kumpla zapytac a wlasciwie wymóc na nim ten nocleg ;)
Mam tylko pytanko ?? ile jest tych dzieckoow z doma dziecka ?? 20 ? 30 ? 40 ? cos musze powiedziec !!!!!
Co do IMAXa, nie chce nic obiecac, ale sproobuje wyslac tam swojego czlowieka i zobaczymy co wskoora ;)
Co do sponsoringu, tez sie rozeznam ;) musze sie umoowic na spotkanie z moja byla pania prezes ;) Moze cos sie da uciulac ;) Jak ma byc TV to zawsze cos moze wpadnie w oko..... dadza jakies banery i bedzie git :D mam nadzieje ze sie zgodzi ;)
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 23 sty 2009, 09:21

muchaok pisze:ile jest tych dzieckoow z doma dziecka ??
DD skupia ~35 małych dusz + kilka ciał pedagogicznych. Biorąc pod uwagę przepustki i inne okoliczności myślę, że trza nam jakie 30 hamaków.

Awatar użytkownika
NATI
teksciarz
teksciarz

Post autor: NATI » pt 23 sty 2009, 14:30

Rozmawiałam z LIMOCARS - proponują dla dzieciaków jazdę na pontonie, nartach wodnych itp. za motorówką na Zalewie Zegrzyńskim. Jeśli pogoda nie dopisze - a nie myślę, że będzie nam robić pod górkę - to przejdziemy do formy gotówkowej. Ale szczerze mówiąc to dla DD była by lepsza zabawa.

Można by potem na zakończenie wytrzaskać ognisko i po ognisku odwieźć DD do Chełmna.

Kombinujemy z Max_lt może jakiś obiad.

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » pt 23 sty 2009, 16:15

Siemanko. Niestety jakiekolwiek dane odnośnie spania będe miał dopiero w czwartek. Nie ma pewności czy sie uda, ale to tylko z tego względu, że w weekendy przyjeżdża na noclegi dużo wycieczek. O ile nie zbiegnie się w czasie z jakąś dużą wycieczką za kase, to damy rade, ale to się okaże dopiero w czwartek, bo mój kolega jest obecnie na urlopie.
Trzymam rękę na pulsie.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » pt 23 sty 2009, 19:54

A ja powiem tylko tyle skoro Trecha się zbiera jak owad w smole (żeby nie było że personalnie do Muchy czy coś :P ) z zrobieniem zebrania w sprawie CZD, to za tydzień w czwartek na rozdrożu idziemy (zainteresowani oczywiście), gdzieś usiąść i ustalamy konkretnie co do załatwienia potrzeba jeszcze, o co należy sie postarać i co zorganizować z atrakcji, bo nie wiem jak inni ale ja MUSZĘ wiedzieć dokładnie żeby to jakoś wyglądało bo inaczej nam czasu niestarczy i będzie wielka KUPA, a ja nie mam czasu na pierdoły teraz. Za tydzień chce wiedzieć wszystko!!! Ponieważ mój czas do chyba 20 maja jest bardzo ograniczony (co widać ostatnio, bo mnie prawie nigdzie niema) z racji chęci skończenia mojego epizodu edukacji, po prostu muszę wiedzieć wszystko żeby móc to sprawnie, dobrze i szybko załatwiać.

Aaa ps. i niema, że boli, że ktoś ma pranie do zrobienia czy zakupy do kupienia.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » sob 24 sty 2009, 19:04

Chyba Ci zgole te włosy Kornikczku hehehe. Taj jak pisałem i mówiłem Ci ze poczekamy do poniedziałku zobaczymy reakcję ludzi na post:) Jeśli jest to możliwe umówmy się np w poniedziałek lub środę lub piątek? Może być u mnie np. ale jak nie to się dostosuje.
Nati spoko ponton motorówka fajny temat, ale tak naprawdę lepsza była by kasa

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » sob 24 sty 2009, 19:14

Kochani cudne jest Wasze zaangażowanie i serce mi rośnie jak to czytam :mrgreen:

Tylko trzeba pamiętać, że mamy na to wszystko bardzo mało czasu. A to są małe dzieciaki, wiem, że energii maja 100x więcej niż my razem wzięci ale....

Wiadoma sprawa, że to są dopiero ustalenia i próby załatwiania, tylko tak na marginesie chciałam przypomnieć, że nie mamy w CZD tygodnia a jeden dzień :lol

Nie krzyczcie na mnie, że nic nie robi a się wtrąca, tak tylko chciałam pewną sprawę uzmysłowić ;)

:wiewiora
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » sob 24 sty 2009, 22:18

treska pisze:Jeśli jest to możliwe umówmy się np w poniedziałek lub środę lub piątek?
A może być czwartek? Chcielibyśmy z Anią być na tym spotkaniu, a wychodne mamy tylko w ownersowskie czwartki ;)

Awatar użytkownika
NATI
teksciarz
teksciarz

Post autor: NATI » ndz 25 sty 2009, 00:50

Czwartek byłby ok.

TRESKA / SOWA - nie za często się pojawiam na forum. Proszę zadzwońcie do mnie i poinformujcie o ustalonym terminie spotkania.

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » ndz 25 sty 2009, 12:59

C_L_K pisze:
treska pisze:Jeśli jest to możliwe umówmy się np w poniedziałek lub środę lub piątek?
A może być czwartek? Chcielibyśmy z Anią być na tym spotkaniu, a wychodne mamy tylko w ownersowskie czwartki ;)
Jasne , ja się dostosuje, tylko czy jest szansa przeniesienia godziny na 20.10? nie dojade napewno wczesniej moze o 20?

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » ndz 25 sty 2009, 12:59

Ruda i Piotr pisze:Kochani cudne jest Wasze zaangażowanie i serce mi rośnie jak to czytam :mrgreen:

Tylko trzeba pamiętać, że mamy na to wszystko bardzo mało czasu. A to są małe dzieciaki, wiem, że energii maja 100x więcej niż my razem wzięci ale....

Wiadoma sprawa, że to są dopiero ustalenia i próby załatwiania, tylko tak na marginesie chciałam przypomnieć, że nie mamy w CZD tygodnia a jeden dzień :lol

Nie krzyczcie na mnie, że nic nie robi a się wtrąca, tak tylko chciałam pewną sprawę uzmysłowić ;)

:wiewiora
Ruda kurka Twoje zdanie zawsze się liczy:)

treska@vfr.com.pl

ODPOWIEDZ