SOWA pisze:.
Natka, wiadomo coś?
NOCLEGI - nie odpowiadają.
Załatwiłam SPONSORA - Firma LIMOCARS:
"Witam Pani Natalio
W tym roku wchodzimy w wasz projekt
Najpewniej kasowo, chyba że wymyślimy coś ciekawszego z naszej strony"
Trudno. W takim razie może Mucha coś załatwi, albo jeszcze ktoś. Kornick wspominał, że jest szansa.NATI pisze:NOCLEGI - nie odpowiadają.
Jasne , ja się dostosuje, tylko czy jest szansa przeniesienia godziny na 20.10? nie dojade napewno wczesniej moze o 20?C_L_K pisze:A może być czwartek? Chcielibyśmy z Anią być na tym spotkaniu, a wychodne mamy tylko w ownersowskie czwartkitreska pisze:Jeśli jest to możliwe umówmy się np w poniedziałek lub środę lub piątek?
Ruda kurka Twoje zdanie zawsze się liczy:)Ruda i Piotr pisze:Kochani cudne jest Wasze zaangażowanie i serce mi rośnie jak to czytam![]()
Tylko trzeba pamiętać, że mamy na to wszystko bardzo mało czasu. A to są małe dzieciaki, wiem, że energii maja 100x więcej niż my razem wzięci ale....
Wiadoma sprawa, że to są dopiero ustalenia i próby załatwiania, tylko tak na marginesie chciałam przypomnieć, że nie mamy w CZD tygodnia a jeden dzień
Nie krzyczcie na mnie, że nic nie robi a się wtrąca, tak tylko chciałam pewną sprawę uzmysłowić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości