Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » pt 21 wrz 2007, 10:08

a tam, ptasio grypo je zmogło... :wtf
A Rh POSITIVE

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » pn 21 kwie 2008, 22:06

Z tymi avatarami to dobry pomysł bo dzięki temu kojarzyliśmy ludzi w Częstochowie, niektórych.

Żeby i Nas kojarzono zmieniłem avatar ;-)

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » czw 24 kwie 2008, 22:50

Właśnie drodzy admini :D i moderatorzy (jeśli mają taka władzę) zróbmy chamski numer i wywalmy avatary wszystkim którzy nie mają w swoim profilu lub avatarze swojego zdjęcia przedstawiającego obecną twarz bo bez kitu jak wszystkich nie rozpoznaje, dziś na rozdrożu jak dla mnie było kilka nowych twarzy, Placka np. to poznałem bo widziałem go wczoraj, ale niektórych nie kojarzyłem za bardzo
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Imię: Lesław
Kontakt:

Post autor: usmoł » czw 24 kwie 2008, 23:08

Kornik czyżbyś chciał podłozyć świnię dzikowi ? :twisted: a tak na poważnie, jak dla mnie to jeśli spotykamy się w grupie to zawsze ze sobą się witamy, jeśli jest ktoś nowy to wypada żeby się przedstawił przy przwitaniu, czyż nie ??
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » czw 24 kwie 2008, 23:26

Ja juz bardziej nie moge pokazac swojej facjaty. Sciga mnie skarbowy, zus, pierwsze trzy zony, ich komornicy, komornicy ich komornikow, poza tym podobno ABW tu zaglada jak czegos na 'naszej klasie' nie moze znalezc. Wiec nic z tego, na mnie nie liczcie. 8)

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » czw 24 kwie 2008, 23:29

Doyar ZUS cie nie ściga, bo już cię znalazłem :evil

Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » pt 25 kwie 2008, 00:17

a jako nowy green rulez proszę o avatarki szczególnie NOWYCH osób na forum, żeby jednak stosowały avatary z członkiem :mrgreen: :mrgreen: znaczy członem ma być twarz :evil, ułatwi to Nam orientację...........ale tylko na terenie zlotów :grin: bo idziesz idziesz jestes pierwszy raz i co ?????? masz 60 osób do przywitania i co ??? aha a kto to jest /.... ? a na drugi dzien a jak miales na imie ? mysle, ze to usprawni zycie wspólne jeszcze bardziej, a jakieś wymysły graficzne można wsadzić sobie w podpis pod każdym posten np, taka jest moja propozycja
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: usmoł » pt 25 kwie 2008, 10:26

Wszystko ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne ( jak mawiał jeden z prezydentów ), a co do imion to wątpię czy po 10 osobie pamietał imię pierwszej, ale inaczej jest z ksywkami, patrząc się na forum żadna się nie powtórzyła i wątpię żeby była wymyślona tylko dla tego forum. Jeszcze trochę a zażyczycie sobie aby ładniejsze nasze połowy ( te byłe, teraźniejsze i przyszłe ) logujące się tutaj miały w awatarze ... ( i proszę sobie dopisać co byście chcieli :mrgreen: )
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » pt 25 kwie 2008, 10:40

usmoł, no to już przesadziłeś.
Tu nie ma nakazów, każdy pokazuje to co chce. Ja pokazuje moją facjatę dzięki temu w całej Polsce mnie rozpoznają, ty pokazujesz kły ;-) a np Zuzka pokazuje swoje wdzięki bo tak kazdy chce. Także nie unoś się. Ot prawdziwy przejaw demokracji (a moze anarchii?).

A Doyar boi się pokazać swój brak dolnej szczęki :-D.

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » pt 25 kwie 2008, 10:46

usmoł, muszę cię zmartwić bo Korników jest dwóch :( za sprawą tego tu powyżej nade mną :evil:

[ Dodano: 2008-04-25, 10:47 ]
ale nic na co by mi nie zmienili loginu i tak Kornik to Kornik i niema bata

[ Dodano: 2008-04-25, 10:48 ]
z Zulek to Żulek :lol

Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: usmoł » pt 25 kwie 2008, 11:37

zawsze się czepiam :twisted:
Kórnik pisze:Właśnie drodzy admini i moderatorzy (jeśli mają taka władzę) zróbmy chamski numer i wywalmy avatary wszystkim którzy nie mają w swoim profilu lub avatarze swojego zdjęcia przedstawiającego obecną twarz
, ale to przejaw demokracji czy anarchii ?? ( Kórnik nie mam nic do Ciebie ) Korników jest dwóch ok , ale ilu jest ludzi o tych samych imionach ??. Jeśli ma mnie ktoś znać to pozna, nie ze zdjęcia tylko z tego co zrobiłem, zrobię, powiedziałem lub powiem, nie traktujcie tego jako przytyk ale " w czynieniu dobra unikaj rozgłosu, w czynieniu zła samoświadomości "

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » pt 25 kwie 2008, 12:30

A czy ja coś o imionach mówiłem :) Ja tylko chciałbym wiedzieć kto je kto bo czasami gada się z kimś pamięta się coś np. że miała fajne oczy albo był łysy ale się widzieliśmy raz a niektórzy (np. ja ) pamiętam twarze, ale nie koniecznie ksywki :sad:

Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » pt 25 kwie 2008, 13:01

moje zdanie jest następujące: Jak chcesz się pokazać w avatarze to to zrób, będzie miło kiedy ktoś cie od razu rozpozna na jakimś spotkaniu.. Uważam że nikt i tak cie do tego nie zmusi i na siłe w mocy administratora to czynić, może jedynie spowodować zniechęcenie do forum jako takiego.

ALE ! Ci którzy się ukrywają niech potem nie mają żalu że ktoś sie z nimi nie przywitał albo pyta po raz n-ty jak masz na imię , albo "skund ześ" :mrgreen:

W częstochowie sam nie przywitałem się z paroma osobami, bo w sumie nie kojarzyłem ich i wogóle nie wiedziałem czy oni to "NASI" czy nie ;) Dlatego osobiście wrzuciłem sobie fotkę w avatar i nawet nie wiecie jak fajnie jest kiedy pierwszy raz się widzisz OKO w OKO z forumowiczami i ktoś od razu wie ktoś ty. Jakbyśmy sie znali od dawna. POLECAM 8)

Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: Robin » ndz 11 maja 2008, 17:01

hej wlasnie zmienilem avatar i czy takowy moze byc....?
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » czw 29 maja 2008, 18:11

mryffffffffffffffffffffffffffffffffff czy moszna zwiekszyc rozmiar avatara powiedzmy na 200x200? mysle ze beda bardziej wyrazne zdjecia niz 160x160 :> prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby K***wa :mrgreen:

ODPOWIEDZ