- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Właśnie drodzy admini
i moderatorzy (jeśli mają taka władzę) zróbmy chamski numer i wywalmy avatary wszystkim którzy nie mają w swoim profilu lub avatarze swojego zdjęcia przedstawiającego obecną twarz bo bez kitu jak wszystkich nie rozpoznaje, dziś na rozdrożu jak dla mnie było kilka nowych twarzy, Placka np. to poznałem bo widziałem go wczoraj, ale niektórych nie kojarzyłem za bardzo

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- usmoł
- pisarz
- Imię: Lesław
- Kontakt:
Kornik czyżbyś chciał podłozyć świnię dzikowi ?
a tak na poważnie, jak dla mnie to jeśli spotykamy się w grupie to zawsze ze sobą się witamy, jeśli jest ktoś nowy to wypada żeby się przedstawił przy przwitaniu, czyż nie ??

..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
a jako nowy green rulez proszę o avatarki szczególnie NOWYCH osób na forum, żeby jednak stosowały avatary z członkiem
znaczy członem ma być twarz
, ułatwi to Nam orientację...........ale tylko na terenie zlotów
bo idziesz idziesz jestes pierwszy raz i co ?????? masz 60 osób do przywitania i co ??? aha a kto to jest /.... ? a na drugi dzien a jak miales na imie ? mysle, ze to usprawni zycie wspólne jeszcze bardziej, a jakieś wymysły graficzne można wsadzić sobie w podpis pod każdym posten np, taka jest moja propozycja

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- usmoł
- pisarz
- Kontakt:
Wszystko ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne ( jak mawiał jeden z prezydentów ), a co do imion to wątpię czy po 10 osobie pamietał imię pierwszej, ale inaczej jest z ksywkami, patrząc się na forum żadna się nie powtórzyła i wątpię żeby była wymyślona tylko dla tego forum. Jeszcze trochę a zażyczycie sobie aby ładniejsze nasze połowy ( te byłe, teraźniejsze i przyszłe ) logujące się tutaj miały w awatarze ... ( i proszę sobie dopisać co byście chcieli
)

..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
usmoł, no to już przesadziłeś.
Tu nie ma nakazów, każdy pokazuje to co chce. Ja pokazuje moją facjatę dzięki temu w całej Polsce mnie rozpoznają, ty pokazujesz kły
a np Zuzka pokazuje swoje wdzięki bo tak kazdy chce. Także nie unoś się. Ot prawdziwy przejaw demokracji (a moze anarchii?).
A Doyar boi się pokazać swój brak dolnej szczęki
.
Tu nie ma nakazów, każdy pokazuje to co chce. Ja pokazuje moją facjatę dzięki temu w całej Polsce mnie rozpoznają, ty pokazujesz kły

A Doyar boi się pokazać swój brak dolnej szczęki

- Kornik
- ostry klepacz
usmoł, muszę cię zmartwić bo Korników jest dwóch
za sprawą tego tu powyżej nade mną
[ Dodano: 2008-04-25, 10:47 ]
ale nic na co by mi nie zmienili loginu i tak Kornik to Kornik i niema bata
[ Dodano: 2008-04-25, 10:48 ]
z Zulek to Żulek

[ Dodano: 2008-04-25, 10:47 ]
ale nic na co by mi nie zmienili loginu i tak Kornik to Kornik i niema bata
[ Dodano: 2008-04-25, 10:48 ]
z Zulek to Żulek

Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- usmoł
- pisarz
- Kontakt:
zawsze się czepiam

, ale to przejaw demokracji czy anarchii ?? ( Kórnik nie mam nic do Ciebie ) Korników jest dwóch ok , ale ilu jest ludzi o tych samych imionach ??. Jeśli ma mnie ktoś znać to pozna, nie ze zdjęcia tylko z tego co zrobiłem, zrobię, powiedziałem lub powiem, nie traktujcie tego jako przytyk ale " w czynieniu dobra unikaj rozgłosu, w czynieniu zła samoświadomości "Kórnik pisze:Właśnie drodzy admini i moderatorzy (jeśli mają taka władzę) zróbmy chamski numer i wywalmy avatary wszystkim którzy nie mają w swoim profilu lub avatarze swojego zdjęcia przedstawiającego obecną twarz
- Kornik
- ostry klepacz
A czy ja coś o imionach mówiłem
Ja tylko chciałbym wiedzieć kto je kto bo czasami gada się z kimś pamięta się coś np. że miała fajne oczy albo był łysy ale się widzieliśmy raz a niektórzy (np. ja ) pamiętam twarze, ale nie koniecznie ksywki 

Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
moje zdanie jest następujące: Jak chcesz się pokazać w avatarze to to zrób, będzie miło kiedy ktoś cie od razu rozpozna na jakimś spotkaniu.. Uważam że nikt i tak cie do tego nie zmusi i na siłe w mocy administratora to czynić, może jedynie spowodować zniechęcenie do forum jako takiego.
ALE ! Ci którzy się ukrywają niech potem nie mają żalu że ktoś sie z nimi nie przywitał albo pyta po raz n-ty jak masz na imię , albo "skund ześ"
W częstochowie sam nie przywitałem się z paroma osobami, bo w sumie nie kojarzyłem ich i wogóle nie wiedziałem czy oni to "NASI" czy nie
Dlatego osobiście wrzuciłem sobie fotkę w avatar i nawet nie wiecie jak fajnie jest kiedy pierwszy raz się widzisz OKO w OKO z forumowiczami i ktoś od razu wie ktoś ty. Jakbyśmy sie znali od dawna. POLECAM 
ALE ! Ci którzy się ukrywają niech potem nie mają żalu że ktoś sie z nimi nie przywitał albo pyta po raz n-ty jak masz na imię , albo "skund ześ"

W częstochowie sam nie przywitałem się z paroma osobami, bo w sumie nie kojarzyłem ich i wogóle nie wiedziałem czy oni to "NASI" czy nie