Majdan kupił VFRe od Fabiqa i się wita...

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » ndz 16 mar 2008, 19:45

wchdozisz w profil u góry

Panel kontrolny Avatarów

ego szerokość nie może być większa niż 160 pikseli, wysokość większa niż 160 pikseli, a rozmiar większy niż 21kB.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

david117
pisarz
pisarz
Imię: Dawid
województwo: zachodniopomorskie
Kontakt:

Post autor: david117 » ndz 16 mar 2008, 20:21

Dziendobry :bye

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » ndz 16 mar 2008, 20:21

PoVitać
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
Bohun
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: Bohun » ndz 16 mar 2008, 20:37

witam i ja ! :)

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » ndz 16 mar 2008, 21:12

Siemka i czołem, kluski z rosołem i takie tam.

Fajnie ze moja koza ci sie spodobala i ze jestes zadowolony, tak jak wczesniej rozmawialismy gdybys mial jakis klopot czy problem to smialo zglaszaj sie do mnie - zawsze ci pomoge, mam spore znizki w roznych firmach i spore (nie chwale sie wcale) doswiadczenie jesli chodzi o mechanike motocyklowa, jak bedziesz mial pieniazki na klocki z tylu to daj tylko znak a ci zdobede w lepszej cenie niz wszedzie a i jeszcze wpadniesz do mnie to fajnie bedzie razem wymienic - czegos sam sie nauczysz.

No i ponownie cie ostrzegam ze VFR to nie jest juz MZ, to naprawde potrafi ladnie poginac i zanim bedziesz umial wejsc w winkla tak jak ja przy 160 dzis z toba to minie troche czasu dlatego stale ci bede marudzic bo chlopak z ciebie mlody i bardzo nie chcialbym abys czasem sobie cos zrobil - podstawowa zasada mlodego - na prostej krecisz ile chcesz ale jak tylko widzisz zakret hamujesz i jedziesz wolno, wolno to znaczy wolniej niz ci sie zdaje ze ci sie uda, no i druga sprawa, jesli samochod dojezdza do skrzyzowania od razu lapiesz za hamulce i odpuszczasz, zawsze sie licz ze gosc bedzie cie chcial zabic, reszte sam zalapiesz tak mysle, aha no i na poczatku lepiej smigaj sam bo jak wpadniesz w mocna ekipe to moga cie poniesc emocje ... zapomnialem ci chyba powiedziec ze olej swiezo wymienialem i nie zdazylem na nim pojezdzic, sprawdz czy jest tyle ile trzeba - moto na podstawke centralna, wykrecasz bagnecik z prawej strony, wycierasz i przykladasz - niewkrecasz! poziom powinien byc w gornej czesci chropowatej pow.

w kazdej innej sprawie pisz do mnie PW SMS lub wpadninj po prostu, w mragowie jestem niemal codziennie sluzbowo wiec moge ci cos przywiezc czy wpasc oblukac

ps. prosze zerwij moje naklejki z motocykla, jesli chodzi o VFR-OC to jak najbardziej powinienes ja zostawic!! mam jeszcze jedna na szybke przednia, ja nie naklejalem bo czesto jezdzilem zlozony na sledzia ( tak lubie )
Ps.1 podlub troche na forum to znajdziesz wszystkie info o tym motocyklu bo moze nie o wszystkim ci powiedzialem, a nawet napewno nie wszystko bo moglbym o nim opowiadac caly dzien i byloby malo - sporo w niego pracy wlozylem, dlatego jednak z takim zalem go sprzedawalem , chyba stary sie robie i miekne na starosc :/
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
Bolek101
pisarz
pisarz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: Bolek101 » ndz 16 mar 2008, 21:54

Fabiq pisze:Mam spore (nie chwale sie wcale) doswiadczenie jesli chodzi o mechanike motocyklowa.
A gdybym ja też Cię poprosił w takim razie o "obsłuchanie" mojej klaczy kiedyś przy okazji? Czasem bywam w Olsztynie - choćby dziś. Blisko mam w sumie.

Przepraszam za OT

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: benito » ndz 16 mar 2008, 21:56

Gratulacje...i witamy w klubie ;)
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » ndz 16 mar 2008, 22:12

Siemasz Paweł :mrgreen: Coś Ty najlepszego zrobił?? Kupić taki brzydki motocykl i to jeszcze od Fabiqa :lol :lol A na poważnie to gratuluję, bo lepiej wyszedłeś niż miałbyś kupić tego składaka z Bartoszyc :!: Mówiłem jak czegoś nie wiesz to masz od tego nas. O ile wiemy to pomożemy, jak nie wiemy to też pomożemy :lol
Fabiq pisze:aha no i na poczatku lepiej smigaj sam bo jak wpadniesz w mocna ekipe to moga cie poniesc emocje ...
NIE JEŹDZIJ Z FABIQ-IEM!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Na początku przynajmniej. Wiem coś o tym i pisałem Ci zresztą :mrgreen: :mrgreen: Pozdro. Uważaj na VFRę :lol
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » ndz 16 mar 2008, 22:44

Bolek101, w ostrodzie jestem w czwartki, moge do ciebie podleciec, napisz pw podam ci moj kom
DIDI pisze:NIE JEŹDZIJ Z FABIQ-IEM!!!!!!!!!!!!!! Na początku przynajmniej. Wiem coś o tym
czy ty cos insynujesz?! przeciez pokazywalem ci ze winkiel jest no! zreszta ja w niego wszedlem z pasazerką to ty z plecakiem pelnym kielbasy tez bys dal rade - w sumie twoj avatarek z tego dnia jest :) i wciaz ladny
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » ndz 16 mar 2008, 22:52

Fabiq pisze:czy ty cos insynujesz?!
Fabiq skądże znowu. Żadnych podtekstów. Mam na myśli całokształt. Śmigać z Tobą to przyjemność, dużo się nauczyłem od Ciebie. Chodziło mi tylko i wyłącznie o to że w mocnej ekipie(czyt. z Fabiqiem :lol ) emocje biorą górę i zapier.....alasz ile fabryka dała. :twisted:
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » ndz 16 mar 2008, 23:31

Gratuluje!

Szerokich dróg!

Awatar użytkownika
Sylwio
klepacz
klepacz
Imię: Sylwester
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Sylwio » ndz 16 mar 2008, 23:39

VVVVitaj.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » pn 17 mar 2008, 12:21

Dobra klacz.
gratki.... :twisted: witaj
...

Awatar użytkownika
Majdan
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Majdan » pn 17 mar 2008, 14:59

No więc Fabiq chciałbym w niej te klocku z tył zmienić bo trzeba ładnie deptać żeby zaczeły łapać no i te gaźniory by sie przydało zsynchronizować... :) To tak na początek. ogolnie śmiga mi sie super, najlepsze są te spojrzenia ludzi jak jade przez miasto :D Normalnie czuje sie bogiem :) Lubie jej depnąć na prostej ale zakręciki to ja pokonuje z babciną prędkością :D Wkurzaja mnie moi koledzy czoperowcy, mowią że nie dam rady z nimi latać bo tym motorem w trasie nie da sie jechac 90 czy 100 na godzine :( Kurde jak leciałem z Barczewa, miałem na liczniku właśnie średnio 90 - 100 i na obrotomierzu ze 3 tys obrotów :D I jak jej odwijałem to zbierała sie jak rakieta :) Fabiq, naklejki odkleję ale tak za jakiś czas jak sobie swoje zrobie :D Pozdrawiam VFRowców :D

slawas
pisarz
pisarz
województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: slawas » pn 17 mar 2008, 15:57

Witam, do zobaczyska na trasie
Sławas

ODPOWIEDZ