Majdan kupił VFRe od Fabiqa i się wita...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
wchdozisz w profil u góry
Panel kontrolny Avatarów
ego szerokość nie może być większa niż 160 pikseli, wysokość większa niż 160 pikseli, a rozmiar większy niż 21kB.
Panel kontrolny Avatarów
ego szerokość nie może być większa niż 160 pikseli, wysokość większa niż 160 pikseli, a rozmiar większy niż 21kB.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
Siemka i czołem, kluski z rosołem i takie tam.
Fajnie ze moja koza ci sie spodobala i ze jestes zadowolony, tak jak wczesniej rozmawialismy gdybys mial jakis klopot czy problem to smialo zglaszaj sie do mnie - zawsze ci pomoge, mam spore znizki w roznych firmach i spore (nie chwale sie wcale) doswiadczenie jesli chodzi o mechanike motocyklowa, jak bedziesz mial pieniazki na klocki z tylu to daj tylko znak a ci zdobede w lepszej cenie niz wszedzie a i jeszcze wpadniesz do mnie to fajnie bedzie razem wymienic - czegos sam sie nauczysz.
No i ponownie cie ostrzegam ze VFR to nie jest juz MZ, to naprawde potrafi ladnie poginac i zanim bedziesz umial wejsc w winkla tak jak ja przy 160 dzis z toba to minie troche czasu dlatego stale ci bede marudzic bo chlopak z ciebie mlody i bardzo nie chcialbym abys czasem sobie cos zrobil - podstawowa zasada mlodego - na prostej krecisz ile chcesz ale jak tylko widzisz zakret hamujesz i jedziesz wolno, wolno to znaczy wolniej niz ci sie zdaje ze ci sie uda, no i druga sprawa, jesli samochod dojezdza do skrzyzowania od razu lapiesz za hamulce i odpuszczasz, zawsze sie licz ze gosc bedzie cie chcial zabic, reszte sam zalapiesz tak mysle, aha no i na poczatku lepiej smigaj sam bo jak wpadniesz w mocna ekipe to moga cie poniesc emocje ... zapomnialem ci chyba powiedziec ze olej swiezo wymienialem i nie zdazylem na nim pojezdzic, sprawdz czy jest tyle ile trzeba - moto na podstawke centralna, wykrecasz bagnecik z prawej strony, wycierasz i przykladasz - niewkrecasz! poziom powinien byc w gornej czesci chropowatej pow.
w kazdej innej sprawie pisz do mnie PW SMS lub wpadninj po prostu, w mragowie jestem niemal codziennie sluzbowo wiec moge ci cos przywiezc czy wpasc oblukac
ps. prosze zerwij moje naklejki z motocykla, jesli chodzi o VFR-OC to jak najbardziej powinienes ja zostawic!! mam jeszcze jedna na szybke przednia, ja nie naklejalem bo czesto jezdzilem zlozony na sledzia ( tak lubie )
Ps.1 podlub troche na forum to znajdziesz wszystkie info o tym motocyklu bo moze nie o wszystkim ci powiedzialem, a nawet napewno nie wszystko bo moglbym o nim opowiadac caly dzien i byloby malo - sporo w niego pracy wlozylem, dlatego jednak z takim zalem go sprzedawalem , chyba stary sie robie i miekne na starosc
Fajnie ze moja koza ci sie spodobala i ze jestes zadowolony, tak jak wczesniej rozmawialismy gdybys mial jakis klopot czy problem to smialo zglaszaj sie do mnie - zawsze ci pomoge, mam spore znizki w roznych firmach i spore (nie chwale sie wcale) doswiadczenie jesli chodzi o mechanike motocyklowa, jak bedziesz mial pieniazki na klocki z tylu to daj tylko znak a ci zdobede w lepszej cenie niz wszedzie a i jeszcze wpadniesz do mnie to fajnie bedzie razem wymienic - czegos sam sie nauczysz.
No i ponownie cie ostrzegam ze VFR to nie jest juz MZ, to naprawde potrafi ladnie poginac i zanim bedziesz umial wejsc w winkla tak jak ja przy 160 dzis z toba to minie troche czasu dlatego stale ci bede marudzic bo chlopak z ciebie mlody i bardzo nie chcialbym abys czasem sobie cos zrobil - podstawowa zasada mlodego - na prostej krecisz ile chcesz ale jak tylko widzisz zakret hamujesz i jedziesz wolno, wolno to znaczy wolniej niz ci sie zdaje ze ci sie uda, no i druga sprawa, jesli samochod dojezdza do skrzyzowania od razu lapiesz za hamulce i odpuszczasz, zawsze sie licz ze gosc bedzie cie chcial zabic, reszte sam zalapiesz tak mysle, aha no i na poczatku lepiej smigaj sam bo jak wpadniesz w mocna ekipe to moga cie poniesc emocje ... zapomnialem ci chyba powiedziec ze olej swiezo wymienialem i nie zdazylem na nim pojezdzic, sprawdz czy jest tyle ile trzeba - moto na podstawke centralna, wykrecasz bagnecik z prawej strony, wycierasz i przykladasz - niewkrecasz! poziom powinien byc w gornej czesci chropowatej pow.
w kazdej innej sprawie pisz do mnie PW SMS lub wpadninj po prostu, w mragowie jestem niemal codziennie sluzbowo wiec moge ci cos przywiezc czy wpasc oblukac
ps. prosze zerwij moje naklejki z motocykla, jesli chodzi o VFR-OC to jak najbardziej powinienes ja zostawic!! mam jeszcze jedna na szybke przednia, ja nie naklejalem bo czesto jezdzilem zlozony na sledzia ( tak lubie )
Ps.1 podlub troche na forum to znajdziesz wszystkie info o tym motocyklu bo moze nie o wszystkim ci powiedzialem, a nawet napewno nie wszystko bo moglbym o nim opowiadac caly dzien i byloby malo - sporo w niego pracy wlozylem, dlatego jednak z takim zalem go sprzedawalem , chyba stary sie robie i miekne na starosc

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Siemasz Paweł
Coś Ty najlepszego zrobił?? Kupić taki brzydki motocykl i to jeszcze od Fabiqa
A na poważnie to gratuluję, bo lepiej wyszedłeś niż miałbyś kupić tego składaka z Bartoszyc
Mówiłem jak czegoś nie wiesz to masz od tego nas. O ile wiemy to pomożemy, jak nie wiemy to też pomożemy
Na początku przynajmniej. Wiem coś o tym i pisałem Ci zresztą
Pozdro. Uważaj na VFRę 

NIE JEŹDZIJ Z FABIQ-IEM!!!!!!!!!!!!!!Fabiq pisze:aha no i na poczatku lepiej smigaj sam bo jak wpadniesz w mocna ekipe to moga cie poniesc emocje ...

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
Bolek101, w ostrodzie jestem w czwartki, moge do ciebie podleciec, napisz pw podam ci moj kom
i wciaz ladny
czy ty cos insynujesz?! przeciez pokazywalem ci ze winkiel jest no! zreszta ja w niego wszedlem z pasazerką to ty z plecakiem pelnym kielbasy tez bys dal rade - w sumie twoj avatarek z tego dnia jestDIDI pisze:NIE JEŹDZIJ Z FABIQ-IEM!!!!!!!!!!!!!! Na początku przynajmniej. Wiem coś o tym

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Fabiq skądże znowu. Żadnych podtekstów. Mam na myśli całokształt. Śmigać z Tobą to przyjemność, dużo się nauczyłem od Ciebie. Chodziło mi tylko i wyłącznie o to że w mocnej ekipie(czyt. z FabiqiemFabiq pisze:czy ty cos insynujesz?!

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Majdan
- zadomowiony
- Kontakt:
No więc Fabiq chciałbym w niej te klocku z tył zmienić bo trzeba ładnie deptać żeby zaczeły łapać no i te gaźniory by sie przydało zsynchronizować...
To tak na początek. ogolnie śmiga mi sie super, najlepsze są te spojrzenia ludzi jak jade przez miasto
Normalnie czuje sie bogiem
Lubie jej depnąć na prostej ale zakręciki to ja pokonuje z babciną prędkością
Wkurzaja mnie moi koledzy czoperowcy, mowią że nie dam rady z nimi latać bo tym motorem w trasie nie da sie jechac 90 czy 100 na godzine
Kurde jak leciałem z Barczewa, miałem na liczniku właśnie średnio 90 - 100 i na obrotomierzu ze 3 tys obrotów
I jak jej odwijałem to zbierała sie jak rakieta
Fabiq, naklejki odkleję ale tak za jakiś czas jak sobie swoje zrobie
Pozdrawiam VFRowców