No wreszcie... Tylko czemu jeszcze nie wrzucilas ich na forum?MadziX pisze:hehe no były cycki owszem były...

tak się drocżę,że nic nie pamiętam... ale fakt ,ze wyczyn alkoholowy był ostry, biorac pod uwagę,że zanim wróciłam do Was byłam jeszcze na małym spotkanku rodzinnym ...mors pisze:hmmm... z jednej strony to szkoda, że nie pamiętasz bo dla mnie to było niesamowite przeżycie, a może to i dobrze.![]()
Ale masz rację - to chyba był nasz najsilniejszy wyczyn alkoholowy i jeszcze ta taksówkarka nimfomanka co mnie do domu odwoziła. Dobrze że zapisałem sobie jej numer... tak na wszelki wypadek![]()
Oj jak mi brakuje tych spotkań na realu.
Hurrra!!! Jest avatar. No i sen diabli wzięli
a co to takiego ?? hę ?mors pisze:-
Sowa - jakbym mógł ich przywieźć na V zlot to chwiluni bym się nie zastanawiał, ale mam coś takiego co Wam Ich przybliży
no chciałam chciałam, miałam taki planik symbolicznej przejażdżki...mors pisze: POważnie chciałaś się polansowac pod Katedrą i to jeszcze na mojej pięknej?NIe wiem czy w tym stresie byłbym w stanie wykonać chociaż jedno kółko... na trzeźwo. Ale zły jestem, ze lało
dziękuję KasiuRuda pisze:MADZIX - Nowy awatarek super( a właściciel drugiego planu jaki będzie dumny)
już wszystko jasne...KolczyK pisze:Oczek przez zero 0czek znaczy MADZIX jest bo jest zalogowany przeca
pamiętam pamiętammors pisze:Jak pamiętasz wreczyliście nam w sobotę sporo takich urządzeń z pięknymi złotymi naklejkami. Więc wpadłem na congenialny pomysł, aby wypełnić instrukcję użycia w szerszym gronie Waszych wielbicieli.
l
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości