No wreszcie... Tylko czemu jeszcze nie wrzucilas ich na forum?MadziX pisze:hehe no były cycki owszem były...
VFR - PUB online
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
tak się drocżę,że nic nie pamiętam... ale fakt ,ze wyczyn alkoholowy był ostry, biorac pod uwagę,że zanim wróciłam do Was byłam jeszcze na małym spotkanku rodzinnym ...mors pisze:hmmm... z jednej strony to szkoda, że nie pamiętasz bo dla mnie to było niesamowite przeżycie, a może to i dobrze.![]()
Ale masz rację - to chyba był nasz najsilniejszy wyczyn alkoholowy i jeszcze ta taksówkarka nimfomanka co mnie do domu odwoziła. Dobrze że zapisałem sobie jej numer... tak na wszelki wypadek![]()
Oj jak mi brakuje tych spotkań na realu.
Hurrra!!! Jest avatar. No i sen diabli wzięli
hehe taxówkarka nimfomanka - Ty to masz szczeście...
tez mi brakuje spotkań w realu ,ale wszystko przed nami i wszystko zależy od nas...
ostatnie spotania wydarzenia tylko utiwerdzają mnie w przekonaniu że nic tu po mnie ( czyli na wyspie ) i wracam czym przedzej do Was, ale póki tu jeszcze będę twkić to trzeba organizować jakieś weekendy u nas, weekendy u Was itd itp .Kolczyk wpadl na super pomysł - wspólnego obejrzenia materiałów - foty, filmy , na którymś ze spotkan..
p.s. mors jaki sen diabli wzięli ??
szkoda ze padało na ślubie bo miałam tajemny plan krótkiej przejażdzki jako pasażerka..zresztą jakby nie zaczeło padac to i bym sobie fotkę na Twoim vitku strzeliła a tak to bida...
dziękuję za wypicie naszego zdrowia ! również Wasze zdrówko my pijemy !
a zaraz idę spać bo jutro niestety do pracy..
dobrej nocki Wam !!!

- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Jak to jaki sen? - KAŻDY!!!
No chyba, że przyśni się przepiękna dziewczyna w białej sukni na czerwonej VFRze
POważnie chciałaś się polansowac pod Katedrą i to jeszcze na mojej pięknej?
NIe wiem czy w tym stresie byłbym w stanie wykonać chociaż jedno kółko... na trzeźwo. Ale zły jestem, ze lało 
No chyba, że przyśni się przepiękna dziewczyna w białej sukni na czerwonej VFRze
POważnie chciałaś się polansowac pod Katedrą i to jeszcze na mojej pięknej?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- MadziX
- stary wyjadacz

- Kontakt:
a co to takiego ?? hę ?mors pisze:-
Sowa - jakbym mógł ich przywieźć na V zlot to chwiluni bym się nie zastanawiał, ale mam coś takiego co Wam Ich przybliży
[ Dodano: 2007-09-13, 18:44 ]
no chciałam chciałam, miałam taki planik symbolicznej przejażdżki...mors pisze: POważnie chciałaś się polansowac pod Katedrą i to jeszcze na mojej pięknej?NIe wiem czy w tym stresie byłbym w stanie wykonać chociaż jedno kółko... na trzeźwo. Ale zły jestem, ze lało
p.s. a dzis chyba upiję się na smutno ...tzw. kryzys wyspy... ;/
[ Dodano: 2007-09-13, 19:05 ]
dziękuję KasiuRuda pisze:MADZIX - Nowy awatarek super( a właściciel drugiego planu jaki będzie dumny)
p.s. a czemu Oczka nie ma w spisie użytkowników ???

- Heroinka :D
- pisarz

- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Madziu - jak to "co to takiego?" - jest to coś co Was przybliży innym Ołnersom, którzy zaliczają się do tej nieszczęśliwej kategorii motocyklistów, którzy Was nie znają to tzw. po marynarsku luneta. Czyli dwie szklane rury tak skonstruowane, zeby zbliżać ludzi i poszerzać horyzonty. I pomimo że denka są wypukłe - wcale nie chodzi o efekt soczewki, a bardziej o chemiczne oddziaływanie cieczy wypełniającej owe rury. Jak pamiętasz wreczyliście nam w sobotę sporo takich urządzeń z pięknymi złotymi naklejkami. Więc wpadłem na congenialny pomysł, aby wypełnić instrukcję użycia w szerszym gronie Waszych wielbicieli.
A co do przejażdżki pod Katedrą na mojej pięknej to nie mam pewności czy nie powtórzyłaby się końcowa sekwencja filmu Absolwent. Przeciez wiesz, ze ja mam słabą silną wolę
A co do przejażdżki pod Katedrą na mojej pięknej to nie mam pewności czy nie powtórzyłaby się końcowa sekwencja filmu Absolwent. Przeciez wiesz, ze ja mam słabą silną wolę
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Oczek przez zero 0czek znaczy MADZIX jest bo jest zalogowany przeca 
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- MadziX
- stary wyjadacz

- Kontakt:
już wszystko jasne...KolczyK pisze:Oczek przez zero 0czek znaczy MADZIX jest bo jest zalogowany przeca
[ Dodano: 2007-09-15, 02:45 ]
pamiętam pamiętammors pisze:Jak pamiętasz wreczyliście nam w sobotę sporo takich urządzeń z pięknymi złotymi naklejkami. Więc wpadłem na congenialny pomysł, aby wypełnić instrukcję użycia w szerszym gronie Waszych wielbicieli.
l

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
oj JA żywiec ku.....a mać sie leje aż miło 
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km