VFR - PUB online

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 14 cze 2007, 11:23

mors pisze: ja długo tak bez alkoholu nie zdzierżę, już mi się płetwy trzęsą - a morsy to ginący i mocno chroniony gatunek. Chcesz, zeby się Toba Greenpiss zainteresował, ze dręczysz zwierzęta?
a w Jastrzębiej - jako że bylismy w trakcie hardkorowej Twardej Dupy - wypilismy po karmi - jak prawdziwe kobiety. Co wy wiecie o karmi...
karmi jest super ! :evil
specjalnie dla Ciebie wrzucę zaraz jakiś avatar ,bo nam tu jeszcze wyschniesz..w koncu mors nie kaktus - pić musi
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 14 cze 2007, 12:06

Dzięx!!! MadziX!!!! byłem już u progu wytrzymałości.
Już miałem zwidy np. widzialem Twój avatar w czarnych goglach z czerwoną oprawką i czerwono biały kask AAAAAAA!!!!! to PRAWDA!!!!

SZEFOWO - coś na odtrucie, podwójne i z lodem (mors) i prosze przestawić zegarek na 16tą bo ja przed południem nie piję :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 14 cze 2007, 12:09

na odtrucie ? woda z cytryną i lodem ! :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 14 cze 2007, 12:33

MadziX!!! - na odtrucie tej wody z lodem i cytryną, którą się tu trułem jak Cie nie było. Trzeba to szybko rozcieńczyć alkoholem. Wiesz jaka to trucizna? Na Tytanicu to własnie woda z lodem ich zabiła
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 14 cze 2007, 12:34

mors pisze:Na Tytanicu to własnie woda z lodem ich zabiła
:evil :evil :evil :evil
sama woda z lodem ? na pewno musielli mieć jakieś cytryny w ładowniach - to był gwóźdź to trumny :eek
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 14 cze 2007, 12:48

ufff to jednak były zwidy i majaki te gogle. Abstynencja szkodzi - nie dajcie się zwieść reklamie antyalkoholwej.
teraz widze już ostro i wyraźnie. MadziX jak żywa i jak wysoko zaszła w międzyczasie :lol

[ Dodano: 2007-06-14, 12:51 ]
MadziX pisze: sama woda z lodem ? na pewno musielli mieć jakieś cytryny w ładowniach - to był gwóźdź to trumny :eek
a ja myślę, że to kapitan miał kwaśną minę jak wykutał w ten lodowiec, i Leonardo jak się dowiedział, że Oskarda nie dostanie za swoją kiczowatą grę

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 14 cze 2007, 13:00

tak tak musiałeś miec jakieś zwidy..już widzę ,że po wyrównaniu poziomu alkoholu we krwi dochodzisz do siebie powoli :stroke to jeszcze Ci piwka naleję może - taka chmielowa kuracja nigdy nie zaszkodzi, profilaktycznie można zawsze wypić..

a' propos tytanica -myslę,że ukochana Leonardo zmieniła kurs tym swoim nierozważnym rozłożeniem ramion na dziobie statku, stąd to spotkanie z górką.. :eek
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 14 cze 2007, 18:05

chmielu chmielu - przyjacielu.

Jestes prawdziwym doktorem duszy ludzkiej MadziX. Wilekie Gracias.

Qrcze tylko żeby mi się te gogle po nocach nie przyśniły. Musże na to wymyślec jakiś drink. Może się nazywać antygoglówka. 50ml spirytusu rektyfikowanego, 50ml spirytusu drzewnego Royal, 50ml spirytusu salicylowego 50ml tequilli i 2krople czystej wody (dla Mareczka). Pić dubletem.
Potem nie widzi się już czarnych gogli w czerwonej oprawce - po tym się juz niewiele widzi. :lol

A Kate jako galion? Może jakby pokazała :tts to sternik obrałby lepszy kurs. Tak masz rację największe katastrofy to przez kobity. A weź tak na ten przykład piękną Helenę, albo Ewę co jabłkiem skusiła Adama. Czlowiek by sobie w raju siedział. Do roboty nie musiał ganiać. Paliwko do motocykli - gratis pod korek.
MadziX co ja Cię będę fatygował dwa razy. Polej od razu 4 browary :lol

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 14 cze 2007, 18:20

trzeba by zacząć spisywac te drinki i opatentowac jako Drinki Vfr-Owners Club, dostępne tylko na naszych imprezach...a potem w mojej przyszłej knajpie juz w realu.. :mrgreen:

a ta cała katastrofa Titanica to przez Leonardo, mówię Ci ...
Kate rozłożyła ramiona, bo Leonardo zaszedł ją od tyłu ( dokładnie pamiętam tę scenę,zostałą zresztą uwieczniona nawet w teledysku i na wielu zdjęciach )i się bidulka przestraszyła ( nie bedę wnikać dlaczego ) i chciała skakać z dziobu na glówkę...także to nie jest tak jak mylisz mors - że niby wszystko przez kobiety... :lol:
nawet jakby pokazała cycki to by sternik nie zauważył bo stała tyłem do mostka,zresztą znając zaborczość Leonarda ( w końcu to mężczyzna [chyba ?] ) i tak by wszystko zasłonił,...czyli tak czy inaczej ładnie tu wychodzi z czyjej winy ta katastrofa.. :evil

btw.polewam piwko...raz,dwa ,trzy ,cztery - tak jak chciałeś...
może wymyślimy jeszcze jakieś wersje katastrofy Titanica..i potem to ogłosimy uroczyście światu, tamte są stare i nieprawdziwe.. :lol:

[ Dodano: 2007-06-14, 18:27 ]
ech przez te wszystkie historie o Titanicu prawie ryż spaliłam,,,ach jednak to wszystko przez kobiety... :razz2 :lol :silent

[ Dodano: 2007-06-14, 18:32 ]
w ogóle to po co ja tego ryżu tyle nagotowałam ?
aa juz wiem myslałam,że juz dzis do mnie przyjeżdżacie...
coś mi się pomyliło,muszę jakieś piwo walnąć jakieś bo coś mi się w głowie już miesza od zaniżonego poziomu alkoholu we krwi.. :lol :razz2
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 14 cze 2007, 18:44

powiem Ci jak było naprawdę bo opowiedział mi to stryj Zygmunt, który właśnie z tej całej góry lodowej przyglądał się paru fokom (to u nas rodzinne) i przy okazji widział całą scenę.

Leonardo to "wstrętny pederasta" (wg PiSS) i dlatego zaszedł Kate od tyłu czego ona bidulka się nie spodziewała i zawołał: "oddaj moją kosmetyczkę i rózową torebkę, którą podarował mi Twinki Winki!"
Kate ze strachu pisnęła w niebogłosy (bo spodziewała się innego obrotu sprawy - wiadomo - od tyłu), a niestety jeden piskliwy jazgot kobiecy to w jezyku marynarskim komenda dla sternika "dwa rumby w lewo" i wzięli winkiel dokładnie na stryja Zygmunta, który liczył własnie na bezpruderyjny i niezobowiązujący sex z mlodymi przedstawicielkami foczej fauny płci żeńskiej.
Sex diabli wzieli, statek diabli wzięli, Oskarda diabli wzięli.
To jest jedyna i prawdziwa historia Titanica - tylko nie mów o niej nikomu MadziX. Stryj Zygmunt prosił o dyskrecję. :biggrin

hej tam kolejkę nalej
hej tam kielichy wznieście
to zrobi doskonale
morskim opowieściom

Raz od Helu nam przywiało
żagle zdarła morska drucka
patrzę w koję mi przywiało
nagą babkę z Pucka...

... cztery piwka na stół
w popielniczkę pet
jakąś damę rozesmianą
król przytuli wnet...

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » czw 14 cze 2007, 18:52

mors pisze:hej tam kolejkę nalej
hej tam kielichy wznieście
to zrobi doskonale
morskim opowieściom
Pamiętam to :hooray

Był raz marynarz który
żywił się wyłącznie pieprzem
sypał pieprz do komfitury
i do zupy mlecznej
:-)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 14 cze 2007, 18:53

Kto chce niechaj wierzy,
kto nie chce niech nie wierzy
Nam na tym nie zależy,
więc wypijmy jeszcze

Hej, tam kolejkę nalej..
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 14 cze 2007, 22:11

Może ktoś się będzie zżymał
mówięc, ze to zdrożne wieści,
ale to jest właśnie klimat
morskich opowieści

what shall we do
with a drunken sailor
what shall we do
with a drunken sailor
what shall we do
with a drunken sailor
earla in the morning

ale się bractwo rośpiewało

MadziX kolejka dla wsszystkich - mors stawia... oczy w słup :shock: se se se

[ Dodano: 2007-06-14, 23:27 ]
komu tu stawiać jak tylko wiatr po pustych glassach świszcze

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » czw 14 cze 2007, 23:59

:shock: Nie uwiezycie!!! KANIBALIZM w VFR OC!!! Sowa zjada kurczaka :!:

Obrazek

:lol
:-)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 15 cze 2007, 02:22

hmmm ale super spotkanko widzę...ekipa Vfr , grill zielona trawka, Vfrki w tle...tylko pomarzyć ! ja też chcę tego kurczaka i sałatkę...te angielskie są niedobre... :lol
Obrazek

ODPOWIEDZ