trzeba by zacząć spisywac te drinki i opatentowac jako Drinki Vfr-Owners Club, dostępne tylko na naszych imprezach...a potem w mojej przyszłej knajpie juz w realu..
a ta cała katastrofa Titanica to przez Leonardo, mówię Ci ...
Kate rozłożyła ramiona, bo Leonardo zaszedł ją od tyłu ( dokładnie pamiętam tę scenę,zostałą zresztą uwieczniona nawet w teledysku i na wielu zdjęciach )i się bidulka przestraszyła ( nie bedę wnikać dlaczego ) i chciała skakać z dziobu na glówkę...także to nie jest tak jak mylisz mors - że niby wszystko przez kobiety...
nawet jakby pokazała cycki to by sternik nie zauważył bo stała tyłem do mostka,zresztą znając zaborczość Leonarda ( w końcu to mężczyzna [chyba ?] ) i tak by wszystko zasłonił,...czyli tak czy inaczej ładnie tu wychodzi z czyjej winy ta katastrofa..
btw.polewam piwko...raz,dwa ,trzy ,cztery - tak jak chciałeś...
może wymyślimy jeszcze jakieś wersje katastrofy Titanica..i potem to ogłosimy uroczyście światu, tamte są stare i nieprawdziwe..
[ Dodano: 2007-06-14, 18:27 ]
ech przez te wszystkie historie o Titanicu prawie ryż spaliłam,,,ach jednak to wszystko przez kobiety...
[ Dodano: 2007-06-14, 18:32 ]
w ogóle to po co ja tego ryżu tyle nagotowałam ?
aa juz wiem myslałam,że juz dzis do mnie przyjeżdżacie...
coś mi się pomyliło,muszę jakieś piwo walnąć jakieś bo coś mi się w głowie już miesza od zaniżonego poziomu alkoholu we krwi..