Lisu pisze: 1. Sprzedaj VFR i kup Hajkę albo inną R1
otototototototo, sprzedaj ten złom w pizdu, bier R1, będziesz JESZCZE SZYBCIEJ miał średnią 200, a nawet i nie, bo średnia wzrośnie o jakie 50

Lisu pisze: 1. Sprzedaj VFR i kup Hajkę albo inną R1
Nie ma głupich pytań zdarzają się tylko głupie odpowiedzi.Fred pisze:To trudny temat. Proponuje wybrać się do specjalisty i opowiedzieć mu swoją historię. Może razem stwierdzicie jaka jest odpowiednia prędkość
![]()
Rumak pisze:Z jakimi prędkościami jezdzicie , bo mi się wydaje że chyba trochę za szybko
Rumak pisze:Mam pytanko do wszystkich
Z jakimi prędkościami jezdzicie , bo mi się wydaje że chyba trochę za szybko . Jakoś muszę wyrobić
w sobie nawyk spokojnej jazdy, bo jak tylko mam kawałek czystej drogi to często 1,6 do 2,0 licznikowo a jak jest z tym u was ?Rumak pisze:No tak widzę że ivan i co niektórzy, dobrze zrozumieli i szczerze odpowiadają.
Poczytajcie sobie na naszym forum co na vfrkach , niektórzy odpiepszaja jakie
Ś stopie , jazda na gumie itp. DLA TYCH CO NIEDOCZTALI -TEMAT NAPISAŁEM PROWOKACYJNIE
. Emil ja na motocyklach jeżdżę od 25 lat i wiem że wszyscy popierdzielaja
Tylko nie wszyscy się do tego przyznają. A jeśli jeszcze tego nie wiesz to mało jezdzisz.
POZDRAWIAM wszystkich nawet tych zlosliwcow co chcieli się tanio zabawić
No chyba sobie z nas jaja robisz delikatnie mówiąc...Rumak pisze:Widzę że nie wszyscy zrozumieli :
Przecież sam pisałem że mam problem z młodymi gniewnymi zapiera....cymi
przez moje oś. 150 i więcej , więc wymyśliłem sobie plan którego efektem miała być akcja
W soboty jeździmy wolniej . Łapiesz ? Czy jeszcze nie , miała ona służyć wszystkim
A sam jeżdżę jak emeryt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości