Ile chcesz przeznaczyć kasy na zakup motocykla? I ile będziesz potem w stanie przeznaczać kasy na jego utrzymanie?
Wtedy można coś radzić.
A, i napisałbyś o jaki tor Ci chodzi

Groszek pisze:A ja bym zadał dwa zasadnicze pytania:
Ile chcesz przeznaczyć kasy na zakup motocykla? I ile będziesz potem w stanie przeznaczać kasy na jego utrzymanie?
Wtedy można coś radzić.
A, i napisałbyś o jaki tor Ci chodziSzosowy czy cross'owy!?
wiesz, że nawet raz nie dał się przejechaćdaro1980 pisze:pożycz RR ...masz od kogo przecież ... sprawdzisz czy będzie ok i jazda![]()
druga maszyna nie ma być totalnie profesjonalnym sprzetem bo nie te umiejetnosci...Groszek pisze:Jazda po torze to częstsza zmiana opon (drogich), dużo częstsza wymiana oleju (jezeli chcesz dbać o sprzęt), szybsze zużycie klocków hamulcowych, zestawu napędowego, nie mówiąc o możliwej glebie - co na torze jest przecież normalnościa.
Można kupić SRADA za 5tyś zł (lub jakąś F3) i 5 tyś wydać na przygotowanie go na tor, a można kupić RR za 16 i nie mieć później na opony.
Tylko też kwestia ile razy będziesz w ciagu roku w stanie pojeździc po torze. Bo jeżeli bedzie to kilka razy, to może jednak lepiej bedzie przeznaczyc obecnie posiadany motocykl z możliwością wykorzystania na ten cel (nie żałować go), i ewentualne usprawnienie go, niż zakup specjalnie drugiej maszyny.
Pozdrawiam
porozmawiamy sobie...benitto pisze:Kup od Hammera...serio
wiesz tu mogła byc kwestia prowadzacego a nie motoPETER pisze:Beni dobrze radzi a moto pojeździło po lublinie i po Radomiu i dawało sobie świetnie rade a jakby co to i dobrze ochronione na wypadek gleby -gmole
dobra ja jestem gurudiablique pisze: i jeszcze trzeba znalezc jakiegos guru co bedzie bledy wytykal
To nie wazelina tylko fakty, mogę udowodnićPETER pisze:moto pojeździło po lublinie i po Radomiu i dawało sobie świetnie rade a jakby co to i dobrze ochronione na wypadek gleby -gmole
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości