Hanysy na VFR czyli zamkowe spotkania czwartkowe w Chudowie
-
- teksciarz
- Imię: Piotr
- województwo: śląskie
- Kontakt:
emil, Jedziesz na Chudów tak? jeśli mi sie uda wyrwać z pracy to postaram się wpaść, natomiast jeśli nie, to na pewno w przyszłym tyg coś pomyślę, natomiast cały czas zachęcam do przemyślenia miejscówki na 3 stawach w Kato bo ogólnie jest gdzie siąść pogadać, ewntualnie nawet pojeździć i dojazd praktycznie na terenie całej aglomeracji całkiem przyzwoity 

- 8Bodzio8
- pisarz
- Imię: Tomek
waclv zgadzam się co do katowic ale na 3 stawach za bardzo nie ma gdzie pośmigać. Myślę, że jak dam radę się wyrwać to w Chudowie możemy obgadać temat na żywo.waclv pisze:emil, Jedziesz na Chudów tak? jeśli mi sie uda wyrwać z pracy to postaram się wpaść, natomiast jeśli nie, to na pewno w przyszłym tyg coś pomyślę, natomiast cały czas zachęcam do przemyślenia miejscówki na 3 stawach w Kato bo ogólnie jest gdzie siąść pogadać, ewntualnie nawet pojeździć i dojazd praktycznie na terenie całej aglomeracji całkiem przyzwoity
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=e ... "></iframe>
<small><a href="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=e ... 007221&t=h" style="color:#0000FF;text-align:left">Wyświetl większą mapę</a></small>
<small><a href="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=e ... 007221&t=h" style="color:#0000FF;text-align:left">Wyświetl większą mapę</a></small>
Ostatnio zmieniony czw 28 kwie 2011, 09:01 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
- 8Bodzio8
- pisarz
Ok dzieki rozumiem że gdzieś na parkingu pod zamkiem?? Co do tego, że to kultowe miejsce spotkań, bez umawiania sie - to ja bede tak między 18.00 - 19.00. Hehehehe 

Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 

- 8Bodzio8
- pisarz
Spoko w końcu chudów to nie San Franciscowaclv pisze:8Bodzio8, Trafisz na pewno, ewentualnie Jakbyś chciał możemy gdzieś się zgadać po drodze w stronę Mikołowa bo ja też wyjadę, by być koło 19

- Poldek13
- pisarz
- Imię: Robert
Spoko w końcu chudów to nie San Francisco
ja chyba pomknę przez A4 i zjadę na rudę śl.[/quote]
dokładnie tak. Ale jak chcesz pojedziemy razem, niedaleko mamy-) ja trase znam. O której byś chciał wyjechać? to jakoś wszystko zgramy a i po drodze możemy stanąc na stacji w Katowicach dołączy waclv i ruszymy wszyscy na Chudów,
[ Dodano: |27 Kwi 2011|, o 18:50 ]
ppamula doskonała znajomość tematu, terenu i wiadomości-) Pozdrawiam

dokładnie tak. Ale jak chcesz pojedziemy razem, niedaleko mamy-) ja trase znam. O której byś chciał wyjechać? to jakoś wszystko zgramy a i po drodze możemy stanąc na stacji w Katowicach dołączy waclv i ruszymy wszyscy na Chudów,
ppamula pisze:Tam pod zamkiem jest karczma i w każdy czwartek jest full motocykli zaparkowanych. Na pewno znajdziesz.
ppamula doskonała znajomość tematu, terenu i wiadomości-) Pozdrawiam
Poldek
- 8Bodzio8
- pisarz
Poldek13 pisze:Spoko w końcu chudów to nie San Franciscoja chyba pomknę przez A4 i zjadę na rudę śl.
ppamula pisze:Tam pod zamkiem jest karczma i w każdy czwartek jest full motocykli zaparkowanych. Na pewno znajdziesz.
ppamula doskonała znajomość tematu, terenu i wiadomości-) Pozdrawiam[/quote]
Ok więc możemy się zmówić na BP obok Campanille przy MCD na dolinie ok 18.30 pasuje Wam ??