Hanysy na VFR czyli zamkowe spotkania czwartkowe w Chudowie

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
thrillco
pisarz
pisarz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: thrillco » wt 26 kwie 2011, 17:53

mi temat sie podoba, byle to nie byl czwartek ;) gdzieś na srodku slaska by pasowalo, katowice moga byc,

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Post autor: emil » wt 26 kwie 2011, 21:17

ja jade w czwartek być może, ziomek sie chce do vfr przymierzyć, więc jak ktoś jeszcze będzie, to napewno będzie mu lepiej, myślę być ok godz 18, ale max do 19 bo czas mnie nagli w tym tygodniu. Moją poznacie po świecących lustrach ;)

waclv
teksciarz
teksciarz
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: waclv » wt 26 kwie 2011, 22:19

emil, Jedziesz na Chudów tak? jeśli mi sie uda wyrwać z pracy to postaram się wpaść, natomiast jeśli nie, to na pewno w przyszłym tyg coś pomyślę, natomiast cały czas zachęcam do przemyślenia miejscówki na 3 stawach w Kato bo ogólnie jest gdzie siąść pogadać, ewntualnie nawet pojeździć i dojazd praktycznie na terenie całej aglomeracji całkiem przyzwoity :smile:

Awatar użytkownika
8Bodzio8
pisarz
pisarz
Imię: Tomek

Post autor: 8Bodzio8 » śr 27 kwie 2011, 07:53

waclv pisze:emil, Jedziesz na Chudów tak? jeśli mi sie uda wyrwać z pracy to postaram się wpaść, natomiast jeśli nie, to na pewno w przyszłym tyg coś pomyślę, natomiast cały czas zachęcam do przemyślenia miejscówki na 3 stawach w Kato bo ogólnie jest gdzie siąść pogadać, ewntualnie nawet pojeździć i dojazd praktycznie na terenie całej aglomeracji całkiem przyzwoity :smile:
waclv zgadzam się co do katowic ale na 3 stawach za bardzo nie ma gdzie pośmigać. Myślę, że jak dam radę się wyrwać to w Chudowie możemy obgadać temat na żywo.
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. ;-)

Awatar użytkownika
Poldek13
pisarz
pisarz
Imię: Robert

Post autor: Poldek13 » śr 27 kwie 2011, 07:59

Jasne, coraz nas wiecej na czwartkowe spotkanie-)) Tam na miejscu możemy pomyśleć nad miejscówkami, a kogo nie będzie to info damy na forum i wtedy każdy będzie mógł wypowiedzieć się itp. Fajnie że południe rusza do boju-))
Poldek

waclv
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: waclv » śr 27 kwie 2011, 09:27

8Bodzio8, Ok, to mam nadzieję, że wspólnie coś ustalimy sensownego odnośnie nowego miejsca spotkań a ppmul-e dziękuję w imieniu południowców za chęć czynnego moderowania naszego tematu :smile:

Awatar użytkownika
8Bodzio8
pisarz
pisarz

Post autor: 8Bodzio8 » śr 27 kwie 2011, 15:35

Ok Panowie wszystko fajnie ale ja nie mam pojęcia gdzie w tym chudowie jest to spotkanie?
Czy ktoś może mi podpowiedzieć najlepiej jakąś ulicę :???:
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. ;-)

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » śr 27 kwie 2011, 15:57

<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=e ... "></iframe>
<small><a href="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=e ... 007221&t=h" style="color:#0000FF;text-align:left">Wyświetl większą mapę</a></small>
Ostatnio zmieniony czw 28 kwie 2011, 09:01 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
8Bodzio8
pisarz
pisarz

Post autor: 8Bodzio8 » śr 27 kwie 2011, 16:08

Ok dzieki rozumiem że gdzieś na parkingu pod zamkiem?? Co do tego, że to kultowe miejsce spotkań, bez umawiania sie - to ja bede tak między 18.00 - 19.00. Hehehehe :mrgreen:

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » śr 27 kwie 2011, 16:11

Tam pod zamkiem jest karczma i w każdy czwartek jest full motocykli zaparkowanych. Na pewno znajdziesz.

waclv
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: waclv » śr 27 kwie 2011, 17:08

8Bodzio8, Trafisz na pewno, ewentualnie Jakbyś chciał możemy gdzieś się zgadać po drodze w stronę Mikołowa bo ja też wyjadę, by być koło 19 ;-)

Awatar użytkownika
8Bodzio8
pisarz
pisarz

Post autor: 8Bodzio8 » śr 27 kwie 2011, 18:03

waclv pisze:8Bodzio8, Trafisz na pewno, ewentualnie Jakbyś chciał możemy gdzieś się zgadać po drodze w stronę Mikołowa bo ja też wyjadę, by być koło 19 ;-)
Spoko w końcu chudów to nie San Francisco :lol: ja chyba pomknę przez A4 i zjadę na rudę śl.

Awatar użytkownika
Poldek13
pisarz
pisarz

Post autor: Poldek13 » śr 27 kwie 2011, 18:45

Spoko w końcu chudów to nie San Francisco :lol: ja chyba pomknę przez A4 i zjadę na rudę śl.[/quote]

dokładnie tak. Ale jak chcesz pojedziemy razem, niedaleko mamy-) ja trase znam. O której byś chciał wyjechać? to jakoś wszystko zgramy a i po drodze możemy stanąc na stacji w Katowicach dołączy waclv i ruszymy wszyscy na Chudów,

[ Dodano: |27 Kwi 2011|, o 18:50 ]
ppamula pisze:Tam pod zamkiem jest karczma i w każdy czwartek jest full motocykli zaparkowanych. Na pewno znajdziesz.

ppamula doskonała znajomość tematu, terenu i wiadomości-) Pozdrawiam
Poldek

Awatar użytkownika
8Bodzio8
pisarz
pisarz

Post autor: 8Bodzio8 » śr 27 kwie 2011, 19:10

Poldek13 pisze:Spoko w końcu chudów to nie San Francisco :lol: ja chyba pomknę przez A4 i zjadę na rudę śl.

dokładnie tak. Ale jak chcesz pojedziemy razem, niedaleko mamy-) ja trase znam. O której byś chciał wyjechać? to jakoś wszystko zgramy a i po drodze możemy stanąc na stacji w Katowicach dołączy waclv i ruszymy wszyscy na Chudów,

[ Dodano: |27 Kwi 2011|, o 18:50 ]
ppamula pisze:Tam pod zamkiem jest karczma i w każdy czwartek jest full motocykli zaparkowanych. Na pewno znajdziesz.

ppamula doskonała znajomość tematu, terenu i wiadomości-) Pozdrawiam[/quote]

Ok więc możemy się zmówić na BP obok Campanille przy MCD na dolinie ok 18.30 pasuje Wam ??

Awatar użytkownika
Poldek13
pisarz
pisarz

Post autor: Poldek13 » śr 27 kwie 2011, 19:17

Jasne, może być na tej stacji, godzina mi też pasuje. To do zobaczenia jutro
Poldek

ODPOWIEDZ