Tera wiem czemu nie dzwoniłeśC_L_K pisze:Czy może przypadkiem jutro (niedziela) ktoś coś gdzieś? Patrząc na pogodę bym się troszkę pobujał. Na bajzel mi się nie kce, ale jakąś fajną traskę można by pierdyknąć

Może Cafe Biba?ppamula pisze:Planowane cotygodniowe spotkanie czwartkowe o 19 w jakim miejscu tym razem?
Ma ktoś jakieś pomysły?
Zastanawiam się nad tym, bo chęć jest, ale nie wiem, czy się wyrobię czasowo (mam coś do zrobienia w pracy). A wy kiedy planujecie ruszać i czym (autko, moto, pociąg)?Łysolek pisze:Czy Centuriony wybierają się na pogrzeb Kolegi IIItera ? Jeśli tak jak kto i czym jedzie , mam zamiar jechać z Diablicą więc jakby co prosze o kontakt
autkiem lecimy jutro z samego rana , w sensie moim dwuosobowym dostawczakiemadjar pisze:Zastanawiam się nad tym, bo chęć jest, ale nie wiem, czy się wyrobię czasowo (mam coś do zrobienia w pracy). A wy kiedy planujecie ruszać i czym (autko, moto, pociąg)?Łysolek pisze:Czy Centuriony wybierają się na pogrzeb Kolegi IIItera ? Jeśli tak jak kto i czym jedzie , mam zamiar jechać z Diablicą więc jakby co prosze o kontakt
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości