Tera wiem czemu nie dzwoniłeśC_L_K pisze:Czy może przypadkiem jutro (niedziela) ktoś coś gdzieś? Patrząc na pogodę bym się troszkę pobujał. Na bajzel mi się nie kce, ale jakąś fajną traskę można by pierdyknąć
Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- Dresik
- klepacz

- Imię: Piotr
Może Cafe Biba?ppamula pisze:Planowane cotygodniowe spotkanie czwartkowe o 19 w jakim miejscu tym razem?
Ma ktoś jakieś pomysły?
http://warszawa.naszemiasto.pl/kontakty ... ,id,t.html
Tanie piwo, po sąsiedzku pizzeria Dominium... Awaryjnie 10 metrów dalej są chyba kolejne dwa puby, do których można się przenieść w razie braku miejsca. Z resztą mogę do Biby wpaść w ciągu dnia i coś zarezerwować. Zaletą jest usytuowanie w centrum miasta. Co jeszcze, hmm.... motki można zaparkować przed samym lokalem (zakładam, że ktoś pokusi się jutro o przyjazd na moto)
To tylko propozycja, dawać kolejne i coś wybierzemy
-
adjar
- klepacz

- Imię: Adam
- Kontakt:
Zastanawiam się nad tym, bo chęć jest, ale nie wiem, czy się wyrobię czasowo (mam coś do zrobienia w pracy). A wy kiedy planujecie ruszać i czym (autko, moto, pociąg)?Łysolek pisze:Czy Centuriony wybierają się na pogrzeb Kolegi IIItera ? Jeśli tak jak kto i czym jedzie , mam zamiar jechać z Diablicą więc jakby co prosze o kontakt
-
Safek
- zadomowiony

- Kontakt:
Dresik, eee tak daleko?
a moze cos blizej metra?
Zeby nie bylo ze tylko marudze to moja luzna propozycja:
pub RAMA (Wałbrzyska 11)
Zalety: te wszystkie co wymienil Dresik w swoim poscie (W landzie sa bodajze jeszcze 2 puby, dominium pizza, mozna podjechac moto pod sam land). No i blisko metra
W srodku tez pewnie bedzie ciasniej niz w Antice, moze bedzie dalo rade cos ogarnac
W sumie moge jutro rano sie przejsc i zobaczyc ile tam dokladnie jest miejsca, daleko nie mam
No i musze looknac czy tam nie ma jakichs studenckich imprezowych czwartkow, chyba ze to nie przeszkadza 
pub RAMA (Wałbrzyska 11)
Zalety: te wszystkie co wymienil Dresik w swoim poscie (W landzie sa bodajze jeszcze 2 puby, dominium pizza, mozna podjechac moto pod sam land). No i blisko metra
W srodku tez pewnie bedzie ciasniej niz w Antice, moze bedzie dalo rade cos ogarnac
hyc!
KEFAS, nie safek.
KEFAS, nie safek.
- Łysolek
- Shrek

- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
autkiem lecimy jutro z samego rana , w sensie moim dwuosobowym dostawczakiemadjar pisze:Zastanawiam się nad tym, bo chęć jest, ale nie wiem, czy się wyrobię czasowo (mam coś do zrobienia w pracy). A wy kiedy planujecie ruszać i czym (autko, moto, pociąg)?Łysolek pisze:Czy Centuriony wybierają się na pogrzeb Kolegi IIItera ? Jeśli tak jak kto i czym jedzie , mam zamiar jechać z Diablicą więc jakby co prosze o kontakt
- diablique
- klepacz

- Imię: Ann
- Kontakt:
Beni myslę , że wspólny wieniec od vfr-oc nie jest zlym pomysłem (patrz viewtopic.php?t=12350)