A ja zanim bym napisał post to bym się zastanowił czy o dobrym modelu pisze, ponieważ pytanie dotyczy starszego modelu a Ty piszesz tutaj o tym od 2001r.arek pisze:Grzesiu odpuść sobie lagunę bo będziesz więcej na serwisie niż na drogach. Kilku moich znajomych ma laguny to mówi że porażka - głównie elektryka co z reguły wymaga serwisu.
Z zawieszeniem tyłu też w sumie nie przesadzajmy zależy gdzie się robi. podobno najlepiej i najsensowniej cenowo robi http://www.tylna-belka-peugeot-citroen.pl/ . Koszt zrobienia u nich to 500-800zł a to się robi raz na jakieś 100000km. Planuję się tam na wiosnę wybrać z peugeotem mojej żonki.MC_Hammer pisze:Co do starszego modelu laguny to tak jak we wszstkich starszych francuzach uwagę trzeba zwrócić na rdzę i tylne zawieszenie.
Przepraszam ale dopowiem, nikt tutaj nie przesadza z opinią o tylnym zawieszeniu, jego wadliwości, wytrzymałości i kosztach naprawyJarecki2102 pisze:Z zawieszeniem tyłu też w sumie nie przesadzajmy zależy gdzie się robi.
Ciekaw jestem czy to do mnie ???adam.ada pisze:najbardziej lubię wypowiedzi ludzi , którzy nigdy tym samochodem nie jeździli
I sam doskonale wiesz, że to nie jest koszt 100 zładam.ada pisze:z tyłu podniesiona na belce i wymienione tuleje ,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości