Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
do wszystkich chętnych na pismo o sponsoring.
Postarałem się
i pismo jest zaje.iste
zrobione na firmówce Stowarzyszenia z wklejonymi zdjęciami z imprez - tak że FULL WYPAS
poproszę na pw o Wasze emile bo inaczej ciężko to podesłać
Niedźwiedziu - z Pryszcza Gdańskiego? toż to za płotem
ja szybciej im podrzucę niż emil dojdzie do Ciebie 
Postarałem się

poproszę na pw o Wasze emile bo inaczej ciężko to podesłać

Niedźwiedziu - z Pryszcza Gdańskiego? toż to za płotem

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Kontakt:
ale ja tyram ciężko w ich flagowym oddziale w warszawie i to tu będę przeprowadzał strajk głodowy włącznie z przykuciem się do grzejnika w gabinecie derekcji i śpiewaniem poezji, co w moim wykonaniu jest w stanie zabić - w pruszczu znam nikogo, a jak znam to nie tak wysoko jak u siebie
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Tak jak morsicho napisał. W razie kryzysu, niech Sztab Zarządzania Kryzysowego da znać to wyślę kaskę. Nie ma tego dużo w porównaniu do całkowitego kosztu przedsięwzięcia, ale na cegiełkę będzie 

Ostatnio zmieniony wt 09 mar 2010, 15:26 przez Arturo, łącznie zmieniany 2 razy.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
tak naprawdę - chodzi o gest i przyłączenie się do Akcji - jest taka determinacja, że możemy zbudować prom kosmiczny... z tektury i gumy arabskiejArturo pisze:Tak jak morsicho napisał. W razie kryzysu, niech Sztab Zarządzania Kryzysowego da znać to wyślę kaskę. Nie ma tego dużo w porównaniu do całkowitego kosztu przedsięwzięcia, ale na cegiełkę będzie

Jutro jedziemy do Chełmna w sprawie drewna, a to co załatwiliście i to co jeszcze dostaniemy od Sponsorów - damy raaadę, będzie Pan zadowolooooooony

Co do gotówki:
jak na razie to jest zadeklarowana wpłata od Arturo
jest datek w wysokości 130,- zł od dyrekcji Fortu IV z Torunia (za te salę co nam wypowiedzieli) ale to pikuś... sorrensen - Pan Pikuś, dyrektor razem ze swoja kierowniczką od marketyngu nie zdają sobie sprawy co ich czeka w najbliższych tygodniach i jak zasponsorują dzieciom parę fajnych gadżetów, ale to niespodzianka

na razie większym finansowo problemem jest krycie dachu, ale pod kontrolą.
Czekamy na firmę MATIZOL - jak podaruje gonty i papę podkładową jestesmy właściwie w domu. Jak nie to wprowadzamy plan B

a co to za sztuka zbudować coś - jak się kasa w portfolio nie mieści?
cieszy was spranie przedszkolaka?...
a Pudziana?... to jest dopiero wyzwanie

Taaa - do tej pory to woziliśmy ludzi na kolację do misia w ZOO w Oliwie, dzisiaj wysyłam mejle do Niedźwiedzi w Warszawie - świat sie kończy Panie, Armagedon

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Pobraliście sporo listów z prośba o sponso-RING
SENK-JU
ogłaszam prywatny - morsowy KONKURS
kto zdobędzie największą dotację na Ryko-Grillowisko w nagrodę ma tygodniowy pobyt dla siebie + do 4 osób na pięknej i długiej łodzi Vikingów na jeziorze Wdzydzkim - termin do ustalenia.
Jeśli nie ma uprawnień to razem z szyprem
(chrapiącym)
Wysokość dotacji oceni Wysoka Komisja pod przewodnictwem SOWY - chyba, że on sam będzie brał udział w konkursie

ogłaszam prywatny - morsowy KONKURS
kto zdobędzie największą dotację na Ryko-Grillowisko w nagrodę ma tygodniowy pobyt dla siebie + do 4 osób na pięknej i długiej łodzi Vikingów na jeziorze Wdzydzkim - termin do ustalenia.
Jeśli nie ma uprawnień to razem z szyprem

Wysokość dotacji oceni Wysoka Komisja pod przewodnictwem SOWY - chyba, że on sam będzie brał udział w konkursie

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Fred - a na południu mają strasznie gorące serca
każda pomoc się przyda, a jak już wspomniałem - budujemy dla dzieciaków, ale i budujemy dla siebie. Fajnie mieć takich kumpli
Jak podacie emila - to podeślę pisemka dla P.T. Sponsorów - jak zbierzecie kasę to wiadomo -pójdzie na zakup tego co nie dało sie zorganizować w gratisie, jak przyjedziecie machać młotkami to się poimprezuje - każda forma mnie cieszy jak dziecko
SOWA - posłałem Ci pisemko sową pocztową tylko wiesz - to jest taka młodziutka ładna sowa z pięknym upierzeniem więc żebyś siary nie narobił i tak z nią bardziej poważnie, a nie tylko dla jaj
150 - emili do Sponsorów łał szacun i rispect. Rozan
Miałem dzisiaj wieczorem telefon od naszego drogiego Przyjaciela - ale nie powiem od kogo
sikret topless. Mamy obiecaną profesjonalną dokumentację z obliczeniami w razie gdyby do zgłoszenia była potrzebna.

Jak podacie emila - to podeślę pisemka dla P.T. Sponsorów - jak zbierzecie kasę to wiadomo -pójdzie na zakup tego co nie dało sie zorganizować w gratisie, jak przyjedziecie machać młotkami to się poimprezuje - każda forma mnie cieszy jak dziecko

SOWA - posłałem Ci pisemko sową pocztową tylko wiesz - to jest taka młodziutka ładna sowa z pięknym upierzeniem więc żebyś siary nie narobił i tak z nią bardziej poważnie, a nie tylko dla jaj

150 - emili do Sponsorów łał szacun i rispect. Rozan

Miałem dzisiaj wieczorem telefon od naszego drogiego Przyjaciela - ale nie powiem od kogo