Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4

Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » wt 09 mar 2010, 08:33

SOWA, MARCO, ilość mb na rolce to 125 obciazenie na fi 3 waga na 1 to 0.130. Mogę tylko na rolce.

Dzisiaj się dowiem o płatności, ale beaz łancucha to groszowe sprawy.
...

Awatar użytkownika
Rozan
klepacz
klepacz

Post autor: Rozan » wt 09 mar 2010, 10:02

mors, palę się, palę... nigdy mi niczego nie brakowało (za co dziękuję oczywiście rodzicom), więc chciałbym w miarę możliwości ułatwić też życie innym.

Już Wasylowi pisałem - przez takie inicjatywy jestem tu z Wami :)

Awatar użytkownika
dragoo
klepacz
klepacz
Imię: Jarek

Post autor: dragoo » wt 09 mar 2010, 10:53

No to jesli łaska to i ja o ten liscik poprsze. Popytam pokrąże, sprobuje cos podziałać.

Awatar użytkownika
niedzwiedz_waw
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: niedzwiedz_waw » wt 09 mar 2010, 12:28

Proszę ija ija o ten liścik coby we firmie przedstawić. Firma jest z Pruszcza Gdańskiego, więc może się poczują i jakiś grosik skapnie
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 09 mar 2010, 12:40

do wszystkich chętnych na pismo o sponsoring.

Postarałem się :biggrin i pismo jest zaje.iste :biggrin zrobione na firmówce Stowarzyszenia z wklejonymi zdjęciami z imprez - tak że FULL WYPAS :evil

poproszę na pw o Wasze emile bo inaczej ciężko to podesłać :biggrin

Niedźwiedziu - z Pryszcza Gdańskiego? toż to za płotem :evil ja szybciej im podrzucę niż emil dojdzie do Ciebie :biggrin
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
niedzwiedz_waw
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: niedzwiedz_waw » wt 09 mar 2010, 13:36

ale ja tyram ciężko w ich flagowym oddziale w warszawie i to tu będę przeprowadzał strajk głodowy włącznie z przykuciem się do grzejnika w gabinecie derekcji i śpiewaniem poezji, co w moim wykonaniu jest w stanie zabić - w pruszczu znam nikogo, a jak znam to nie tak wysoko jak u siebie
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.

Awatar użytkownika
Arturo
klepacz
klepacz
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Arturo » wt 09 mar 2010, 14:40

Tak jak morsicho napisał. W razie kryzysu, niech Sztab Zarządzania Kryzysowego da znać to wyślę kaskę. Nie ma tego dużo w porównaniu do całkowitego kosztu przedsięwzięcia, ale na cegiełkę będzie ;-)
Ostatnio zmieniony wt 09 mar 2010, 15:26 przez Arturo, łącznie zmieniany 2 razy.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"

Awatar użytkownika
niedzwiedz_waw
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: niedzwiedz_waw » wt 09 mar 2010, 14:42

Doszło - dzięki

A tak na marginesie, to dokąd zmierza ten świat jak już Mors pisze maile do Niedźwiedzia

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 09 mar 2010, 15:27

Arturo pisze:Tak jak morsicho napisał. W razie kryzysu, niech Sztab Zarządzania Kryzysowego da znać to wyślę kaskę. Nie ma tego dużo w porównaniu do całkowitego kosztu przedsięwzięcia, ale na cegiełkę będzie ;-)
tak naprawdę - chodzi o gest i przyłączenie się do Akcji - jest taka determinacja, że możemy zbudować prom kosmiczny... z tektury i gumy arabskiej :evil

Jutro jedziemy do Chełmna w sprawie drewna, a to co załatwiliście i to co jeszcze dostaniemy od Sponsorów - damy raaadę, będzie Pan zadowolooooooony :biggrin

Co do gotówki:

jak na razie to jest zadeklarowana wpłata od Arturo
jest datek w wysokości 130,- zł od dyrekcji Fortu IV z Torunia (za te salę co nam wypowiedzieli) ale to pikuś... sorrensen - Pan Pikuś, dyrektor razem ze swoja kierowniczką od marketyngu nie zdają sobie sprawy co ich czeka w najbliższych tygodniach i jak zasponsorują dzieciom parę fajnych gadżetów, ale to niespodzianka :evil ja już się cieszę... bo z chamstwem, trzeba walczyć... siłom i godnościom osobistom... :biggrin

na razie większym finansowo problemem jest krycie dachu, ale pod kontrolą.
Czekamy na firmę MATIZOL - jak podaruje gonty i papę podkładową jestesmy właściwie w domu. Jak nie to wprowadzamy plan B :biggrin daaamy radę :evil

a co to za sztuka zbudować coś - jak się kasa w portfolio nie mieści?

cieszy was spranie przedszkolaka?...

a Pudziana?... to jest dopiero wyzwanie
:evil

Taaa - do tej pory to woziliśmy ludzi na kolację do misia w ZOO w Oliwie, dzisiaj wysyłam mejle do Niedźwiedzi w Warszawie - świat sie kończy Panie, Armagedon :biggrin
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 09 mar 2010, 16:13

Pobraliście sporo listów z prośba o sponso-RING :biggrin SENK-JU

ogłaszam prywatny - morsowy KONKURS

kto zdobędzie największą dotację na Ryko-Grillowisko w nagrodę ma tygodniowy pobyt dla siebie + do 4 osób na pięknej i długiej łodzi Vikingów na jeziorze Wdzydzkim - termin do ustalenia.
Jeśli nie ma uprawnień to razem z szyprem :biggrin (chrapiącym)

Wysokość dotacji oceni Wysoka Komisja pod przewodnictwem SOWY - chyba, że on sam będzie brał udział w konkursie :biggrin

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » wt 09 mar 2010, 18:03

Jak można jakoś pomóc na odległość to jestem chętny. Może zrobimy jakąś zbiórkę na materiały, jak sądzicie? I nie widzę też przeszkód aby przyjechać, ale to za wcześnie na takie tezy.

South Parkowcy, składamy się?

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » wt 09 mar 2010, 18:56

a kątowniki chcecie ?
...

Awatar użytkownika
Rozan
klepacz
klepacz

Post autor: Rozan » wt 09 mar 2010, 19:24

Ja już pierwsze 150 pisemek posłałem w śfiat :) Drogą mailową, ale za to wszystkie spółki notowane na newconnect dostały, może ze 2-3 firemki się udzielą :)

W czwartek i piątek zjadę konin i okolice :twisted:

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 09 mar 2010, 21:50

Fred - a na południu mają strasznie gorące serca :biggrin każda pomoc się przyda, a jak już wspomniałem - budujemy dla dzieciaków, ale i budujemy dla siebie. Fajnie mieć takich kumpli :biggrin
Jak podacie emila - to podeślę pisemka dla P.T. Sponsorów - jak zbierzecie kasę to wiadomo -pójdzie na zakup tego co nie dało sie zorganizować w gratisie, jak przyjedziecie machać młotkami to się poimprezuje - każda forma mnie cieszy jak dziecko :biggrin

SOWA - posłałem Ci pisemko sową pocztową tylko wiesz - to jest taka młodziutka ładna sowa z pięknym upierzeniem więc żebyś siary nie narobił i tak z nią bardziej poważnie, a nie tylko dla jaj :evil

150 - emili do Sponsorów łał szacun i rispect. Rozan :biggrin

Miałem dzisiaj wieczorem telefon od naszego drogiego Przyjaciela - ale nie powiem od kogo :biggrin sikret topless. Mamy obiecaną profesjonalną dokumentację z obliczeniami w razie gdyby do zgłoszenia była potrzebna.

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » wt 09 mar 2010, 22:18

zuzia tajger pisze:a kątowniki chcecie ?
Zuzka masz skład metalowy? :mrgreen:

... a tak serio potrzebne będą niektóre elementy perforowane z ciesielki, kątowniki i płaskowniki...

ODPOWIEDZ