Heh....
Przód - do Witka mu daleko, tył jakis z dupy taki, tek wystający pałąk... bez sensu - nie podoba mi się, dobr, że kardan - jestem miłośnikiem kardanów

, podoba mi się, że kierunki nie będa wpadały w owiewke, przy byle paciaku, bo są na lusterkach, no i wreszcie zaje...ście podoba mi się wydech. Jest kurde kozacki

Co do testowania, i rejestracji z grudnia.
Nie wiemy jakie prawo odnośnie prototypów i ich rejestracji panuje w USA, ale mogę podejrzewać, że o wiele bardziej liberalne niż w polsce, stąd tyle firm produkujących pojazdy nietypowe znajduje sie wlasnie tam - choćby OCC, które jak wiemy z DISCOVERY, każdy motocykl składa od podstaw i tak na prawde na każdy potrzebna byłaby homologacja osobna. Dlaczego ? bo homologacja obejmuje np takie parametry, jak rozstawy osi, szerokości nadwozia i tysiąc pięćset innych cyferek.
Podejrzewam, iż celowe mogłobyc testowanie w grudniu w californi, bo w japoni w tym czasie jest zima - i kurde słabo testuje się pojazdy, ktoore docelowo, raczej w zimę sie nie poruszają. To wszystko skłania mnie do myśli, że może to być nowa VFR`a.
Jednakże jest brzydka i pomimo kilku ładnych i praktycznych detali, całość kurde mnie się nie podobuje ;/
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.