PYTANIE JEST PROSTE.

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » wt 09 cze 2009, 15:08

[b]Ruda i Piotr[/b] pisze:Wyobraźcie sobie co o nas pomyśli ktoś kto wejdzie i będzie chciał poczytać o pięknych akcjach które robimy ?????
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ruda, ochłoń :D Już to widzę jak ktoś z zewnątrz tu się wbija i czyta co danego dnia w związku z akcją w CZD, czy gdziekolwiek indziej wymyśliła np. Ruda i przebija się przez kilka, czy kilkanaście stron organizatorskiego gadania ;-)
Chyba w ramach akcji "cała Polska czyta dzieciom" he he.
Przecież nawet zwięzłe relacje na ścigaczu, czy gdziekolwiek indziej poza nami samymi mało kto czyta.

Poza tym proszę, odpuście już górnolotne frazesy w stylu "piękne akcje, które tu robimy", "jesteście wielcy", "kroniki dla potomnych" (to już rzuciło mnie na kolana) itp. bo nawet mnie - forumowiczowi słabo już się od tego robi. A dla osoby patrzącej z boku wyglądamy jak grupka, która przeprowadzi coś z większym, czy mniejszym rozmachem, a potem kadzi sobie miesiącami. To jest dopiero porażka...

Panowie, a może zróbcie w "spotkaniach i imprezach" tematy: CZD 2007, CZD 2008, CZD 2009 i za każdy rok następny, wrzućcie tam wszystko, co było z nimi związane - od A do Z. Zaś w dziale VFR Owners Club, który z założenia ma być przejrzysty, zostawmy relacje, refleksje, którymi ktoś chciał sie podzielić i przede wszystkim zdjęcia. Za to już bez dziesiątek stron dywagacji co zrobić, a co nie. Kto będzie chciał, ten sobie poczyta, a kto nie będzie chciał, nie będzie się potykał o dziesiątki rozsypanych wątków pobocznych. Wilk będzie syty i owca cała.

Jak dla mnie to cały niniejszy temat jest do wycięcia.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 09 cze 2009, 15:30

Janusz B. pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ruda, ochłoń :D Już to widzę jak ktoś z zewnątrz tu się wbija i czyta co danego dnia w związku z akcją w CZD, czy gdziekolwiek indziej wymyśliła np. Ruda i przebija się przez kilka, czy kilkanaście stron organizatorskiego gadania ;-)
Nie o mnie tu chodzi, ja żadnych akcji nie wymyślam jedynie uczestniczę :razz

Mam wrażenie, wiem, że ludzie którzy dali wsparcie lub uczestniczyli pośrednio zaglądają tutaj ;)

A jak ja jakąś organizuję to nawet nie wszyscy wiedzą, więc nie o to mi chodziło, tylko o powrót spokoju i ładu. Gdyż nie lubię nie potrzebnego bicia piany.

:wiewiora
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin
województwo: mazowieckie

Post autor: Kornik » wt 09 cze 2009, 17:44

No niestety Mucha ty w moim typie nie jesteś więc tobie mojego pindola nie będę pokazywał, Kawa pomimo że ma długie włosy i w dodatku ciemne (to stworzenie :lol) to też w moim typie nie jest gdyż płaski on jest jak szyba w oknie (i z przodu i z tyłu, aż chciało by się rzec, "Stary gdzie jest twój ptak" )

Joasiu coś ty taka czuła i wrażliwa bez przesady Mucha starał się w pokrętny sposób odwrócić uwagę od tematu, ja sobie na początku też postanowiłem lekkiego joka zrobić a wiadomo że każdy z nas ma różne pomysły, na ogól posrane ale to z racji siedzącej pracy kiedy to kupa niema łatwego ujścia do dupy bo ta znowu twardo przylega do krzesłą i pomysł miesza się z kupą wędrującą do głowy i mamy to co mamy.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 09 cze 2009, 19:30

ta dyskusa przybiera naprawdę ciekawe formy :shock: :mrgreen:
przeważnie zima owocowała takimi wynurzeniami ;) chyba pogody w Polsce nie macie hhahahaha
Obrazek

Awatar użytkownika
Edek
pisarz
pisarz
Imię: Edyta
Kontakt:

Post autor: Edek » wt 09 cze 2009, 21:33

MadziX pisze:chyba pogody w Polsce nie macie hhahahaha
to akurat prawda, pogoda kiepska :sad:

Ja to mam takie pytanie:
po co komu takie tematy jak : co jest jeszcze do zrobienia na CZD ?, kto co załatwia? itd.

A może szykujemy CZD 2009 część II- to wtedy rozumiem :twisted:
A może ktoś zapomniał co robił przy akcji...

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 09 cze 2009, 22:45

Dziś przekazałem Piotrkowi P. fakturę za napoje dostarczone na festyn w CZD, ognisko z dziećmi w Chotomowie, lubelski szpital (Joaśka) oraz pozostałe imprezy. Jak kto ma zastrzeżenia to tak jak pisałem wcześniej viewtopic.php?t=6339 zapłacę sam.
Achmed napisał/a:
....... może o samozwańcze dydsponowanie pozostałością po CZD :?: eleganckie to nie jest fakt, intryga słaba ale może ........................ 8)

Ten komentarz wali mnie na kolana i odbieram go jak splunięcie w twarz. W terminie 15-17.06.2009 (wcześniej nie jestem do dyspozycji) oczekuję w pracy (adres znacie) na osobę, która odbierze ode mnie rzeczy należące do VFR OC. Jednocześnie proszę osoby wobec których pozostaję dłużnikiem o kontakt mailowy piespluto@poczta.fm, jak również proszę o uregulowanie zobowiązań wobec mojej osoby. Nie będę się wdawał w dalsze dyskusje.
Sowa - członek komisji rewizyjnej VFR PL.

Awatar użytkownika
Max_lt
teksciarz
teksciarz
Imię: Michał

Post autor: Max_lt » wt 09 cze 2009, 22:52

Sowa, rilakz. Temat był niezły bo się towarzystwo z marazmu wyrwało.
Ale bez przesady!
Dobrymi intencjami piekło brukujemy. Ty też.
m.

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » śr 10 cze 2009, 00:08

ehhhh duże chłopaki, a jak dzieci...
Nie lepiej dac sobie po razie w pysk zamiast tyle klepac, docinac, przycinac, wcinac, zacinac.....?
:-)

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 10 cze 2009, 01:01

Spokój ku....a bo zamknę to forum w pizdu i się skończy dzień dziecka. Jutro jak wstane po nocnej zmianie wywalę ten temat do kosza (nie robię tego odrazu żebyście mieli czas na przeczytanie tego) i liczę, że NAJPÓŹNIEJ W CZWARTEK na ROZDROŻU się dogadacie jak dorośli ludzie, bo sam zacznę sprzątać.

Z harcerskim pozdrowieniem,
Pan Tajger.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez mrf, łącznie zmieniany 1 raz.
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » śr 10 cze 2009, 01:11

:shock: i tyle
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 10 cze 2009, 01:16

A właśnie, nie każcie mi sprzątać bo będę miał do przeczytania ponad 15 tyś postów których jeszcze nie ogarnąłem :wtf
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: poscig » śr 10 cze 2009, 02:04

AMEN.

Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

Post autor: Joaśka » śr 10 cze 2009, 06:07

Achmed napisał:
" skoro to takie fajne to może wszyscy zaczniemy, o co tu się przyjebać ????????? ....... może o samozwańcze dydsponowanie pozostałością po CZD :?: eleganckie to nie jest fakt, intryga słaba ale może ........................ "

To dotyczy zapewne rzeczy,które SOWA przekazał mi na Akcję dla dzieci w Lublinie. Prosiłam Was o pomoc to fakt. SOWA wyposażył mnie w paczki,trochę picia. Nie przypuszczałam jednak ,że narobię mu kłopotów.

Achmed!

Podliczcie jaką kwotę mam zwrócić za to,co przekazał SOWA bo wszystko zapisywaliśmy a ja przeleję kasę na konto.
Doliczcie jeszcze koszty wypożyczenia królika,kurczaka no i dwóch Waszych banerów.

Będziemy kwita co do kasy a Wy walcie się słownie po gębach dalej.
Ale to Wasza działka! Ja WDUPIEMAMTO :!:
Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

Awatar użytkownika
Max_lt
teksciarz
teksciarz

Post autor: Max_lt » śr 10 cze 2009, 08:58

Czytac nie umiecie? Achmed napisał o pozostalosciach w necie i w tym zdaniu po części przyznaje racje Sowie![/code]

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » śr 10 cze 2009, 09:11

Czytam i oczom nie wierzę !!!
Co tu się dzieje, chłopaki spokojnie.
Osobiście uważam, że takie sprawy to trzeba załatwiać delikatnie bo mogą sie zrodzić jakieś niepotrzebne urazy na wzajem do siebie na długie lata. Nie mówię kto ma racje bo leżą po obu stronach ale te docinki między wierszami to tak trochę do Was nie pasują. Myślę, że temat tutaj już zakończcie i pogadajcie na żywca.
Piotrze, Maćku, znam Was nie od wczoraj i mam do Was szacunek więc dajcie tu spokuj i pogadajcie na spokojnie.

Dodam jeszcze że ja osobiście uważam że Piotr robi dla nas kawał dobrej roboty.
I może nawet na codzień niedocenianej.

Zablokowany