[b]Ruda i Piotr[/b] pisze:Wyobraźcie sobie co o nas pomyśli ktoś kto wejdzie i będzie chciał poczytać o pięknych akcjach które robimy ?????

Chyba w ramach akcji "cała Polska czyta dzieciom" he he.
Przecież nawet zwięzłe relacje na ścigaczu, czy gdziekolwiek indziej poza nami samymi mało kto czyta.
Poza tym proszę, odpuście już górnolotne frazesy w stylu "piękne akcje, które tu robimy", "jesteście wielcy", "kroniki dla potomnych" (to już rzuciło mnie na kolana) itp. bo nawet mnie - forumowiczowi słabo już się od tego robi. A dla osoby patrzącej z boku wyglądamy jak grupka, która przeprowadzi coś z większym, czy mniejszym rozmachem, a potem kadzi sobie miesiącami. To jest dopiero porażka...
Panowie, a może zróbcie w "spotkaniach i imprezach" tematy: CZD 2007, CZD 2008, CZD 2009 i za każdy rok następny, wrzućcie tam wszystko, co było z nimi związane - od A do Z. Zaś w dziale VFR Owners Club, który z założenia ma być przejrzysty, zostawmy relacje, refleksje, którymi ktoś chciał sie podzielić i przede wszystkim zdjęcia. Za to już bez dziesiątek stron dywagacji co zrobić, a co nie. Kto będzie chciał, ten sobie poczyta, a kto nie będzie chciał, nie będzie się potykał o dziesiątki rozsypanych wątków pobocznych. Wilk będzie syty i owca cała.
Jak dla mnie to cały niniejszy temat jest do wycięcia.