Moja ulubiona prędkość to 80-120km/h i tak jeżdże.Ruda i Piotr pisze: Ciekawe jak długo![]()
![]()
R
VFR kupiłem do turystyki głównie ale jak trafi sie jakaś długa prosta to czemu nie - byle bezpiecznie

Też znam to uczucieRuda i Piotr pisze:Ja tez twierdziłam, że tak 150-160km mi wystarczy, ale to wszystko do czasu![]()
Kornik pisze:A ja dziś wymieniłem filtr powietrza i co i co i niemogłem sie powstrzymac i nakręciłem 66.6 km![]()
![]()
No i R2r przewiozłem i się chłopak nakręcił jak ruski zegarek na VFRke![]()
Jego żona też miała przewózkę ale tylko po prostej i wpierw się darła że za szybko a potem było że fajnie i żeby jeszcze raz![]()
Co nie R2r?
JA jeżdże jakieś 6 lat na motocyklu a od 4 lat motocyklami minimum 100KM i były to różne sprzęty ale jakoś nie skłania mnie do szybszej jazdy niż te 120km/h. Jak jest fajna prosta to czemu nie? ale w standardowym ruchu między samochodami staram się mieć "głowę na karku".Ruda i Piotr pisze:Taką predkością to chopery jeżdzą, zobaczysz rozjeździsz sie i będzie Ci małoFred pisze:Moja ulubiona prędkość to 80-120km/h i tak jeżdże.![]()
Ja tez twierdziłam, że tak 150-160km mi wystarczy, ale to wszystko do czasu![]()
Pogadamy w połowie sezonu![]()
R
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości