Zimowa porą polerkę czas zacząć
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Zimowa porą polerkę czas zacząć
Dziś zabieram się za polerkę lag amortyzatorów
ciekawy jestem efektu

Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
chyba chodziło o golenie a nie lagi, raz w zyciu to zrobiłem i nigdy wiecej... no chyba że chemia a nie papierem inaczej to do zajeb.. jeden krok, poza tym efekt srednio trwaly chyba ze sie co jakis czas jedzie szmata z pasta polerska, efekt lusterka utrzymuje sie do kilku wyjazdow z garazu poza tym aluminium jest delikatne dosc i robia sie rysy i odpryski od kamyczkow itp, tak moim zdaniem to sredni pomysl chyba zeby to pociagnac bezbarwnym lakierem po spolerowaniu.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Ja mam całą rame spolerowaną wachacz itd.I tak jak Shoov, mówi jest to mało trwałe.trzeba o to cholernie dbac.najlepiej raz na 2 tyg trzeba to polerować z 30 minut.jak jestes leniem lub nie masz czasu to sobie odpuść.Skończe VFR wypoleruje i Ci podeśle fotki jaki jest efekt.U mnie jest tak że czasem żal dotykać żeby nie popalcowac a co dopiero śmigać 

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
-
- teksciarz
- Kontakt:
z polerowanymi elementami taka sama sytuacja jak z chopperami kapiącymi chromem, w sobotnie popoludnie przejazd dla pokazu a w niedziele szmatka w garazu
Ladnie wygladaja polerowane elementy, ale jak sie o nie dba i caly czas czysci, niestety jadac na wakacje gdzies do wloch czy francji trasa 5-7tys km, nie bede ze soba taskal worka szmat i kilka tubek pasty, jak chcecie sie pokazac to se kupcie choppery
VFR to turystyk i przeciez nie bede jej malowal po kazdej rysce od kamyczka na trasie, jak sie uzywa to i oryginalny lakier po kilku sezonach bedzie nosil mniejsze lub wieksze slady uzytkowania
coby sie tylko nie poobrazali uzytkownicy polerek hehe
kto co lubi...

- RALF
- klepacz
Czekam na fotki gacolGacol pisze:Ja mam całą rame spolerowaną wachacz itd.I tak jak Shoov, mówi jest to mało trwałe.trzeba o to cholernie dbac.najlepiej raz na 2 tyg trzeba to polerować z 30 minut.jak jestes leniem lub nie masz czasu to sobie odpuść.Skończe VFR wypoleruje i Ci podeśle fotki jaki jest efekt.U mnie jest tak że czasem żal dotykać żeby nie popalcowac a co dopiero śmigać

Radio Kolor 103 FM
- RALF
- klepacz
,,,
Oto fotka mojej ciężkiej pracy
Powiem wam ,że najważniejsza sprawa to materiały których się używa.
Pierwsza goleń papier 100,400,800,1200,1500,2000,filc+pasta polerska,bawełna do polerki-----cały dzień roboty
Druga goleń czyściwo nakładane na wiertarkę 300,filc+pasta polerska,bawełna do polerki-----2 godz roboty
A efekt ten sam

Powiem wam ,że najważniejsza sprawa to materiały których się używa.
Pierwsza goleń papier 100,400,800,1200,1500,2000,filc+pasta polerska,bawełna do polerki-----cały dzień roboty
Druga goleń czyściwo nakładane na wiertarkę 300,filc+pasta polerska,bawełna do polerki-----2 godz roboty
A efekt ten sam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Radio Kolor 103 FM