Apropo spotkań w stolicy
-
seba_VF750FR
- klepacz

- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
Nie bylo mnie zaledwie 3 dni a widze ze niektorym kompletnie się już w dupie poprzewracało! Guza szukacie, chłopcy?
Mryf, masz u mnie pojechane!
Narobiles mi siary a pozniej przyszedłeś na wódeczke. I gdzie tu sprawiedliwość?
Paweł fajnie że wpadłeś, do zobaczenia nastepnym razem :]
Ps. A od mojego ulubionego przeuroczego Bartusia Pączusia prosze się odczepić, bo jak nie to się do Was przejde
Piotr, danke za foteczki. Niedlugo je zassam
Mryf, masz u mnie pojechane!
Narobiles mi siary a pozniej przyszedłeś na wódeczke. I gdzie tu sprawiedliwość?
Paweł fajnie że wpadłeś, do zobaczenia nastepnym razem :]
Ps. A od mojego ulubionego przeuroczego Bartusia Pączusia prosze się odczepić, bo jak nie to się do Was przejde
Piotr, danke za foteczki. Niedlugo je zassam
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Bartek ma fajna brodke... Mozna pociagnac za nia i w ogole... - LS, wystarczy juz zebys sie do nas przejechala ?:)Little Sister pisze:Ps. A od mojego ulubionego przeuroczego Bartusia Pączusia prosze się odczepić, bo jak nie to się do Was przejde![]()
Sama mi podsuwalas kieliszek?Little Sister pisze:Narobiles mi siary a pozniej przyszedłeś na wódeczke. I gdzie tu sprawiedliwość?![]()
![]()
Niesprawiedliwe bylo to, ze musialem na 6 rano do pracy isc...
Do tego w drodze powrotnej 2 kierowcow autobusu mnie olalo yhhh...
Pijaczko
P.S. Piotrze, to napewno te zdjecia? Bo duzo jest rozmazanych (nie, nie bylem az tak pijany
- Pawel
- pisarz

- Kontakt:
Byłem wczoraj w 2oo, pogadaliśmy z bartoszem w 4 oczy, wspomniałem że ma jedną fankę. Napalony jak szczerbaty na sucharyLittle Sister pisze:A od mojego ulubionego przeuroczego Bartusia Pączusia prosze się odczepić
Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
- Pawel
- pisarz

- Kontakt:
Mówisz o groźbach karalnych wysłanych sms`em ?? Tak tak, dostałem, ale ostatecznie udało mi sie zamienić bolesną śmierć przez "bongo bongo" na piwko przy nastepnej okazji (w 2oo oczywiscie, ma sie rozumieć
).
Pawel
Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt: