dyskusja CZD + DD 29-05-2009 do 31-05-2009
- NATI
- teksciarz
TAK JAK WSPOMINAŁAM - ZAKUPIŁAM BALONY 500 szt. METALIZOWANE, RÓŻNE KOLORY.
HEL - ceny wypożyczenia znam, więc i z tym nie będzie problemu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
MAMY TEŻ WYPAD Z DZIECIAKAMI "DD" DO STADNINY.
WŁAŚCICIEL STADNINY NIE WEŹMIE OD NAS KASY ZA JAZDĘ CZY TEŻ SAMO PRZEBYWANIE NA JEGO TERENIE. PAN MA OPRÓCZ KONI: KOZY, DZIKI ITP.
W ZAMIAN ZA BEZPŁATNĄ ZABAWĘ W STADNINIE MAMY KUPIĆ PARĘ WORKÓW Z PSIM JEDZENIEM.
HEL - ceny wypożyczenia znam, więc i z tym nie będzie problemu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
MAMY TEŻ WYPAD Z DZIECIAKAMI "DD" DO STADNINY.
WŁAŚCICIEL STADNINY NIE WEŹMIE OD NAS KASY ZA JAZDĘ CZY TEŻ SAMO PRZEBYWANIE NA JEGO TERENIE. PAN MA OPRÓCZ KONI: KOZY, DZIKI ITP.
W ZAMIAN ZA BEZPŁATNĄ ZABAWĘ W STADNINIE MAMY KUPIĆ PARĘ WORKÓW Z PSIM JEDZENIEM.
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
W Tattoo Barze raczej nie ma warunków do tego, żeby w spokoju pogadać. Jakiś czas temu Jano podrzucił fajną plackarnię na ursynowie i tam spędzamy ostatnio wszystkie czwartki. Jest duża salka, cicha muzyka nie zagłuszająca rozmów itp. na ul. Rosoła na przeciwko stacji BP. Nie chcę nic narzucać, ale wydaje mi się, że to lepsze m-ce na pogadanie niż Tatoo.treska pisze:Dobra... to jak nie ma konkretów to spotykamy się jutro o 20.00 w Tattoo Barze. Proszę o potwierdzenie przybycia.

- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
Na przeciwko BP? Tego przy Tattoo Barze? Gdzie tam jest plackarnia? może ktos mi na zumi pokazac? Chyba że Celnicy będa się zawijali puchą z Nowego Yorku to ja bym się władowal do bagaznika 

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
Nati wstrzymaj emocjeNATI pisze:HEL - ceny wypożyczenia znam, więc i z tym nie będzie problemu.

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
[b]treska[/b] pisze:Wezme lapka
a może ktoś weźmie po lapie dla każdego, przejmiemy kontorlę nad Enterprise i kompami w Waszyngtonie, Houston i Moskwie, wystrzelimy na pokaz kilka rakiet, żeby pierdyknęły gdzieś na Syberii, na pustkowiach w Stanach, Afganistanie, Izraelu, Korei Północnej, Chinach i na wszelki wypadek w Dojczlandzie. Wyślemy ze 2 rakiety w kosmos, znajdziemy życie na Marsie, przeciagniemy je na naszą stronę, a wtedy...[b]treska[/b] pisze:Ma może ktoś projektor? Jeśli rzucimy na ogolny obraz (...)
a wtedy
Świat będzie Naaaasz, NAAAASZ, NAAAAAAAASZSZSZ!!!!!
Zayebisty jest ten zapał, a potem nawet kilku podpisów zebrać nie można.
Nie bedzie mi przykro, jeśli mod wywali ten nicniewnoszący post. To miał być tylko taki zimny prysznic - spotkanie ma być w plackarni, by coś ustalić, a nie w centrum dowodzenia, by przejąć władzę*. Elektroniczne gadżety chyba nie są aż tak potrzebne

pzdr.
*chyba, ze o czymś nie wiem...
Ostatnio zmieniony czw 29 sty 2009, 11:43 przez Janusz B., łącznie zmieniany 2 razy.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Jano ja mam brzydki charakter pisma wszystko robie na laptopie od co...............................................wogóle jestem brzydkiJanusz B. pisze: Nie bedzie mi przykro, jeśli mod wywali ten nicniewnoszący post. To miał być tylko taki zimny prysznic - spotkanie ma być w plackarni, by coś ustalić, a nie w centrum dowodzenia, by przejąć władzę*. Elektroniczne gadżety chyba nie są aż tak potrzebne
pzdr.
*chyba, ze o czymś nie wiem...
- NATI
- teksciarz
Tak - wersję na "mokro" przegadałam już z SOWĄ. Dzieci za małe na taką zabawę.
Nie wiem czy przyjadę na czas - bo jak zwykle trzyma mnie praca - dlatego napiszę w skrócie to o czym myślimy dla dzieciaków, a o czym wstępnie mówiłam SOWIE:
1. STADNINA KONI, KOZY, DZIKI - zabawę zapewnia Chotomów za cenę kilku worków suchej karmy dla psów
2. 500 szt. balonów metalizowanych, różnych kolorów - zakupione
3. LODY - dla dzieciaków za free, dla dorosłych za symboliczną cenę (symboliczna kwota zbierana na przyszłe akcje)
4. OBIAD - możliwe, że catering dla DD
Nie wiem czy przyjadę na czas - bo jak zwykle trzyma mnie praca - dlatego napiszę w skrócie to o czym myślimy dla dzieciaków, a o czym wstępnie mówiłam SOWIE:
1. STADNINA KONI, KOZY, DZIKI - zabawę zapewnia Chotomów za cenę kilku worków suchej karmy dla psów
2. 500 szt. balonów metalizowanych, różnych kolorów - zakupione
3. LODY - dla dzieciaków za free, dla dorosłych za symboliczną cenę (symboliczna kwota zbierana na przyszłe akcje)
4. OBIAD - możliwe, że catering dla DD