UMARŁA W WARSZTACIE
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Temat jeszcze nie zamknięty..... impulsator to jedno a drugie to czy próbie odpalenia na takim impulsatorze może polecieć coś jeszcze w moto? Podobno zagadała i zdechła... już się nie odezwała.Facet zwleka z oddaniem mi moto i zaczyna mnie zastanawiać,czy mogło jeszcze coś nawalić? Jeśli tak to jaki koszt może być?
Właśnie wróciłem z kontroli przez szybę
moto jest rozkopane ze sprzęgłem na wierzchu.....
Właśnie wróciłem z kontroli przez szybę
Ostatnio zmieniony śr 21 sty 2009, 21:27 przez robsonic, łącznie zmieniany 1 raz.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
czasami taki pomiar się zgadza a iskry niet najlepiej jakby miał oscyloskop można wtedy sprawdzic czy jest sygnał z impulsatora ale czasami elektryka jest złośliwa, ciesz się że to uszkodzenie jest ,bo można je znaleźć prędzej czy później najgorsze są takie "pojawiasz się i znikasz"wtedy jest do dupy wyjeżdżasz i wszystko ok za jakiś czas brak iskry dostarczasz sprzęt do warsztaty i wszystko chodzi jak w zegarku i to dopiero jest fajna awaria,jakby mechanik potrzebował to mogę ci wysłać schemat elektryczny moto
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- robsonic
- klepacz

- Kontakt:
Manuala ma i sam się ma za dobrego mechanika..... Jest u niego prawie dwa miesiące a sezon już za nie długo. Mam jeszcze trochę pracy i pomysłów do zrealizowania. I teraz już wiem że ostatni raz mi coś robił przy moto.... zalana być nie może, ma wszystkie świece wykręcone. Jak sie wkur..... to zabiorę ją i oddam do innego mechanika a za naprawę obciąże mistrza!Jutro idę zapytać,co się dzieje......
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- robsonic
- klepacz

- Kontakt:
ostatnia nowinka.... Moto podobno będzie na przyszły tydzień.Impulsator podobno wgnieciony w kilku miejscach i poszedł do klepania!!!!! Ale mam się nie martwić,wszystko będzie zajebiście
troche mnie juz to wszystko rozpier.......
- Ketchup
- klepacz

- województwo: lubuskie
nawet nie odbieraj go po takim tjuningu - każ ch...j*...wi kupić i to oryginalne w serwisie - jak beknie ponad 700 pln to na następny raz nie będzie używał ruskich kluczy - czytaj: młotek i przecinak - do naprawy Japoniirobsonic pisze:
Klepane było koło które daje impuls na impulsator,przy dokręcaniu sprzęgła powginał wypustki na tym kole
to jest zbyt ważna część, aby ją można było po prostu wyklepać
Ostatnio zmieniony wt 27 sty 2009, 18:10 przez Ketchup, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol