Nie wiem jaka jest sytuacja obecnie, ale jak szukalem przewodow w oplocie to wiadomo chcialem je kupic jak najtaniej. Miedzy innymi zainteresowany bylem przewodami Goodrige. Jednak u dystrybutora dowidzialem sie, ze Goodridge wycofal sie z robienia przewodow do DUAL'a po tym jak kolo na XX polecial do rowu, bo mu zblokowalo tylne kolo, ktore mocniej hamowalo niz kolo przednie.... Nie wiem moze cos sie ostatnio u nich zmienilo...Yaco pisze:W Warszawie na Jagiellońskiej dorabiają przewody Goodridge
przewody hamulcowe w stalowym oplocie do VFR
- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
komplet HELa do 46tki Duala na angielskim Ebayu to jakies 1370 pln przy obecnym kursie (319 GBP afair kosztowało) plus przesyłka oczywiśnie
10 przewodów.
zacząłem już zbierać
komplet HELa do 36tki na Allegro 299 pln chyba. (taka sama cena dla wszystkich moto bez duala. Cena tylko za przód AFAIK)

zacząłem już zbierać

komplet HELa do 36tki na Allegro 299 pln chyba. (taka sama cena dla wszystkich moto bez duala. Cena tylko za przód AFAIK)
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
rozmawiałem z nim teoretycznie tzn naswietliłem jak to wyglada przy dualu moge sie dowiedziec jaki byłby koszt kpl. a jestem zadowolony bo jak u niego zamawiam jakieś przewody to zawsze przy mnie sprawdza ciśnieniowo {ma taką maszynke montuje przewody i zapodaje płynem hamulcowym cisnienie 450 at i czekamy 1 papierosa jak trzymają to ok ,a jak jakiś pści to dorabia drugi} więc mam pewność ze wszystko ok
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Mundek, napisz coś o tym gościu co zrobiłby pod komplet ? chętnie zdjąłbym swoje i założył właśnie stalowy oplot, mówiłeś że na bazie Twojego spokojnie mógłby zrobić taki oplot. to by było tanie i zajebiste.
Mam gościa w Rumi, który robi stalowe oploty, ale musiałbym z nim zagaić temat, jak nie zapomnę to spytam przy okazji.
Dla samych końcówek mógłbym nawet kupić cały oplot z powypadkowego, chyba, że gdzieś można kupić same końcówki ?
Mam gościa w Rumi, który robi stalowe oploty, ale musiałbym z nim zagaić temat, jak nie zapomnę to spytam przy okazji.
Dla samych końcówek mógłbym nawet kupić cały oplot z powypadkowego, chyba, że gdzieś można kupić same końcówki ?
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Peter, to daj znać cene za oplot do Duala kompletny. Jeżeli różnica w cenie pomiedzy HELem i kompletem od Twojego człowieka będzie spora, to też prawdopodobnie w to wejdę.
Więc nas dwóch z Kolczykiem, może jeszcze ktoś z foruma będzie chciał, to gość zrobi kilka kompletów od razu i jeszcze pare złych zaoszczędzimy.
Czekam na wycenę. Termin realizacji raczej nieśpieszny w moim przypadku.
Pozdro 800
Więc nas dwóch z Kolczykiem, może jeszcze ktoś z foruma będzie chciał, to gość zrobi kilka kompletów od razu i jeszcze pare złych zaoszczędzimy.
Czekam na wycenę. Termin realizacji raczej nieśpieszny w moim przypadku.
Pozdro 800

V4 + R6 Brotherhood

- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
Przemo, moje gumiaki wisza w garazu na kolku, wiec kiedy chcesz to Ci ich uzycze, zebys sobie na ich wzor dorobil przewody w oplocie. Co do czlowieka, ktory moze je wykonac, to nie znam bezposrednio nikogo. Ja swoje zamawialem u Kuby z HEL'a. Ale jak dobrze kojarze, to Yaro ma kogos u Gebelonow, kto robi przewody pod wymiar, wiec moze go spytaj.
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Widzisz, dobrze pamiętałem, że ktoś z Was mówił, że ma dojście
CIEKAWE czy Takie końcówki dałyby radę ???
http://allegro.pl/item486856179_koncowk ... aniej.html
to chyba to samo
http://allegro.pl/item475379824_koncowk ... kazja.html

CIEKAWE czy Takie końcówki dałyby radę ???
http://allegro.pl/item486856179_koncowk ... aniej.html
to chyba to samo
http://allegro.pl/item475379824_koncowk ... kazja.html
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
maiłem takie końcówki i sam już ich nie będe zakładał { w sprzedazy np . olek motocykle } można kupić osobno końcówki i przewody na metry z wyborem koloru tak zrobiłem i niestety albo moze stety jedna puściła na szczęscie nie było to chamowanie awaryjne jak ktos chce to ze cztery albo szesc mam moge odstąpić za niewielką opłatą
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
no to przemówiłeś mi do rozsądku. jak jużto końcówki oryginalne wezme, zresztąobadam czy sięda to rozkręcić jak trzeba.