1.Barrdzo serrdecznie proszę szacowne grono hondologiczne o wytłumaczenie mi jak reguluje się tylny amortyzator w RC 36 I ?
bla bla bla((((Szukałem na Forum ale akurat o tym modelu nikt nic nie naskrobał.Tutaj zaczyna się moja osobista tragedia-pierwszy raz zrobiłem VFRUZI kuku:Nie mając wiedzy teoretycznej

Nie przeciągając zadam drugie,ważniejsze dla mnie pytanie.koniec bla bla bla
2.Jak mam skręcić wykręconą całkowicie z amortyzatora plastykową tulejkę odpowiadającą za regulację tłumienia aby prawidłowo zainstalować pod nią sprężynkę i śrucik?

Czy jest tak że śrucik wspierany przez sprężynkę a ta przez czoło tulejki otwiera i zamyka jeden z otworków (mniej prawdopodobny scenariusz) czy raczej mam pchać sprężynkę do dziury w ośce a na nią śrucik przez co będą tylko pełnić funkcję "przeczpykiwacza" tulejki co 180 stopni tak żeby luźno nie latała i co pół obrotu robiła ćpyk?Wiem jest to pytanie w specjalistycznym języku technicznym ale jako przyszły inżynier mam go po prostu we krwi.
Na żdnym rysunku nie mogę się tego dopatrzeć,może ktoś z was przeżywał już podobną traumę i jest w stanie mi pomóc.