Jak by było słonecznie to może bym sie kopyrtnął - kurczaczek
South Park
- joseph_biker
- zadomowiony

- Imię: Józef
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
hetnie sie przyłącze do poludniowcow i jestem jak najbardziej zaRobin pisze:hmm jak narazi to tylko north sie tu wypowiada oraz centrum czyżby nikt nie chciał należeć do south parku?:)
Morsiemors pisze:Jak jednomyslność wśród Vikingówale grabieże, palenie i gwałcenie zbliża... szczególnie to ostatnie
trudno przecież gwałcić na odległość. Tzn. można jeżeli odległość jest mniejsza niż długość
grabieże możesz mi zostawić nick mówi sam za siebie;)[/b]
Widze,że nikt nie chce sie zapisac:(,cuż ja tylko rzuciłem taką propozycję ale jak nie to nie......
joseph
- Sylwio
- klepacz

- Imię: Sylwester
- Kontakt:
Na zamek sie wybieram. Ciekawe czy jeszcze tam się coś dzieje? Do Kryspinowa też powinienem dotrzeć, nie wiem tylko w które miejsce, bo w sumie tam nigdy nie byłem, a kilka razy przejeżdżałem. Jaby co to będę dzwonił. Godzina chyba dobra.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- JuNioR
- klepacz

- Imię: Przemek
- Kontakt:
zabijcie mnie kurwać, ale w piątek mam kickboxing o 18:30 a potem mi rusza liga i mam mecz o 21:00 na którym musze być bo moje mondzioły sobie bez kapitana rady nie dadzą, będą jak te dzieci we mgle błądzić. Z drugiej strony ciekawe jak ja to fizycznie wyrobie.
Także piątek, cholerny świat, beze mnie..
Także piątek, cholerny świat, beze mnie..
- Sylwio
- klepacz

- Imię: Sylwester
- Kontakt:
Ja byłem około 17-tej, i jeszcze sporo motocyklistów przyjechało później. Budek z kiełbachą za to coraz mniej. A foty proszę bardzo, tylko jakość słaba bo z fona.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- bialy-murzyn
- klepacz

- bialy-murzyn
- klepacz

- bialy-murzyn
- klepacz