POLERKA FELG
- kruhy
- klepacz

- Kontakt:
mam dylemat, zabieram się do polerowania felg w mojej VFRce, tylko zastanawiam się nad tym, czy polerować tylko ranty czy całość, czy ewentualnie malować szprychy na inny kolor, ale nie jestem pewien czy czerwone szprychy wyglądałyby lepiej. Podoba mi sie efekt, jaki jest na zdjęciu dodanym przez DIDIiego, pewnie tak samo pomaluje kierunki 
Jakby ktoś miał zdjęcia takiej czerwonej vfr z polerką felg to prosze o udostępnienie.
Jakby ktoś miał zdjęcia takiej czerwonej vfr z polerką felg to prosze o udostępnienie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- kruhy
- klepacz

- Kontakt:
Wygląda nieźle, ale może wyglądać lepiej i mysle że tak będzieKrajan pisze:Osobiście zostawiłbym tę twoją sztukę w oryginale (pięknie wygląda)
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
przejechalem kluczem po kole i nie ma kawału farby, schodzi szybko i namiętnie, bede polerował jak rozbiorę maszynę w zimę. Po mikołajach. Generalnie zdjąc lakier i dawaj na szlifierkę......znaczy polerkę....dekle od MZy świeciły się jak psu jaja to co koła z VFRki nie bedo ? 
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>