A jak masz się czuć? przecież jesteś w rodzinie.ethiel0 pisze:powoli zaczynam sie czuc jak czlonek rodzinki

ee niebieskie tez sa szybkiemichal1misiekk pisze:Co do koloru to moje zdanie jest takie, że szybkie rzeczy są albo czerwone, albo żółte, albo czarne:) Czarne może rzadziej, ale wyobraź sobie zielone ferrari....
coz powiedziec Panie hehe VFR 400R ma tutaj cene zblizona do 800Fi...na dwa moto mnie nie stacmichal1misiekk pisze:Cóż powiedzieć. Dużego doświadczenia nie mam, VFRka to moje pierwsze moto. Przejechałem się raz na VFRce brata i kupiłem sobie:) dźwięk to jak symfonia dla uszu. ten moto ma jaja i to takie cojones, jak u słonia:) żaden rzędowy odkurzacz nie zapewni takich doznań estetycznych dla zmysłu słuchu jak VFR... Już nie wspominając o tym co się dzieje jak podkręcisz obroty (te wibracje:))))):motolove. Swoją drogą, jak mogłeś opchnąć 400??!! Taki rarytasik, wyjadacz marmolady z pączków:)
No czesc V-teczkaNarwany pisze:Viteczka na forum !!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości