Witajcie!
-
- bywalec
- Imię: Michał
Witajcie!
Stałem się szczęśliwym posiadaczem VFRki z 1998 roku dwa tgodnie temu;) i tyle z dobrych wiadomości.... Cóż mogę powiedzieć, jeżdziłem niewiele bo nie mam jeszcze stroju, czekam na targi na służewcu. Ale już mogę powiedzieć, że jazda to sama RADOCHA!!! W zasadzie to tylko jeden problem z nią, a mianowicie sprzęgło. Ktoś wie może jakiej firmy najlepiej kupić. A druga zła wiadomość to taka, że mój brat miał wypadek na swojej vfrce w niedzielę:(((( jkiś dziadek nie zauważył go jak skręcał w lewo i mój brat przypieprzył w niego. Przeżył, ale raczej już nigdy nie pojeździ. POzdro dla wszystkich forumowiczów.
-
- Imię: Artur
Pozdrowienia przekaże. BTW to jest mój brat cioteczny, rozmawiałem z jego mamą. Ma się trochę lepiej. Przynajmniej już sam oddycha. Wczoraj został wybudzony ze śpiączki farmakologicznej i można z nim było porozmawiać chwilę, przynajmniej nie jest roślinką... Mam nadzieję, że nikogo nie zniechęcę do jazdy tymi postami:) A propos tarcz, patrzyłem, ale one (vesrah) są tylko do rc46, więc chyba będą larssona. Będzie ktoś z Was na Służewcu w niedzielę? Z chęcią bym zamienił parę zdań o VFRkach:)
-
- bywalec
- Imię: Michał