OGÓLNOPOLSKI ZLOT OWNERSÓW - BIESZCZADY 8-10.08.2008
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
W końcu i ja sie zebrałem i wrzuciłem swoje foty na ftpa Piotra. Sorry, że tak późno ale zaraz po zlocie wyruszyliśmy w tygodniową podroż dookoła Polski z Januszem, Rafałem i Skandalem , więc nie było dostępu do kompa a po powrocie wiadomo weszło się w wir pracy i czasu brakowało. Impreza była przednia jak zawsze mnóstwo śmiechu i dobrej zabawy. Dzięki wszystkim za spotkanie mam nadzieję, że nie ostatnie w tym sezonie.
Zuzia co do latania szybowcem to oczywiście nie moglismy odpuścić tej przyjemności. Z dwóch wariantów lotu wybraliśmy ten krótszy ale z mocniejszymi wrażeniami - i warto było. Skandalowi wiatr dopisał i zaliczył nawet pętlę. Niestety bateria w aparacie mi padła zaraz po starcie więc zdjęć z lotu jest niewiele, ale do obejrzenia na ftp - dookoła Polski

Zuzia co do latania szybowcem to oczywiście nie moglismy odpuścić tej przyjemności. Z dwóch wariantów lotu wybraliśmy ten krótszy ale z mocniejszymi wrażeniami - i warto było. Skandalowi wiatr dopisał i zaliczył nawet pętlę. Niestety bateria w aparacie mi padła zaraz po starcie więc zdjęć z lotu jest niewiele, ale do obejrzenia na ftp - dookoła Polski