Tak mi si? jeszcze na przemy?lenia zebra?o, to napisz?...
Logo jako takie, jak ju? napisa?em powinno by? zwi?z?e i ?atwo rozpoznawalne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby p??niej na podstawie tego loga robi? na koszulkach wariacje z konturem Polski w tle, czy z?batki, czy czego kolwiek, w??cznie z zarysem modelu na kt?rym si? je?dzi. Wa?ne aby wsz?dzie pojawia?o si? jednolite logo. Dzi?ki temu mo?na je p??niej wykorzystywa? na r??ne okazje i zloty. Robi?c skomplikowany wz?r, raz na zawsze pakujemy si? w konkretny "obrazek" i wszelkie zmiany wywo?uj? pewnego rodzaju niekonsekwentno?? w identyfikacji klubu.
Drug? rzecz? jest, co zapewnie wcze?niej czy p??niej zosta?o by poruszone, spos?b pisania s?owa "owners". Z mojej znajomosci angielskiego wynika, ?e OWNER'S oznacza dope?niacz liczby pojedynczej, a nie jak powinno by? w klubie -mnogiej. Je?li ju?, to mo?na napisa? OWNERS' ale to te? nie doko?ca prawidlowo, poniewa? wszelkie nazwy tego rodzaju zwyk?o si? pisa? w mianowniku liczby mnogiej, czyli po prostu OWNERS CLUB. No ale zawsze mog? si? myli?
To tyle, je?li chodzi o mnie. Mam nadziej?, ?e nikt nie przysn?? podczas mojego wym?drzania si?