naszywanki klubowe
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wcale sie nie czepiam, ale jak widze kolejny raz nowego forumowicza, ktory w pierwszym poscie pyta o naszywki, to mnie .q.w..ca strzela.
Jesli Ruda, uwazasz, ze chlop zasluzyl, to ja sie pod tym podpisuje obiema rekoma; tyle.
Usmoł. Jestes ponad rok aktywnym ownersem i nawet w 1% nie pije do Ciebie.
Jesli Ruda, uwazasz, ze chlop zasluzyl, to ja sie pod tym podpisuje obiema rekoma; tyle.
Usmoł. Jestes ponad rok aktywnym ownersem i nawet w 1% nie pije do Ciebie.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Ruda
- bywalec
- Imię: Piotr
Beni ja wiem, że Ty sie nie czepiasz bo mnie też to wqrwabenitto pisze:Jesli Ruda, uwazasz, ze chlop zasluzyl, to ja sie pod tym podpisuje obiema rekoma; tyle

Też nie jesten za tym coby kazdy nosil nasze barwy

Ale Arta poznalismy, Piotr go namówił do zalogowania dlatego zabralam głos

Uśmioł a Ty jestes juz jakis czas na forum więc nie bij piany i przyszywaj naszywki

R
Mam dwie miłości-Rodzinę i motocykle
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads
- usmoł
- pisarz
- Imię: Lesław
- Kontakt:
Ruda ja zawsze biję pianę
, jesteśmy z całej Polski znamy się w większości tylko z neta, częśc z nas ma to szczęście że się zna osobiscie ze wzgledu na to gdzie mieszkają ( Centurioni, Vikingowie i inni ), fakt mam blisko ( w miarę ) do Wałbrzycha, Wrocławia tam gdzie są też ownersi, ale mam taką prace jaką mam i na chwilę obecną nie ugryzę tematu wspólnych jazd. Mając też na uwadze regulamin zlotowy nie napiszę że jadę na zlot i jak nie wypali to napisze iles tam postów ze nie mogłem być. Jest napisane że sa miejsca na namioty, dla mnie to wystarczy, jest mozliwość to ładuję się i jadę. Aaa co do zlotu to sorki że tu, może Was nawiedzić komendant jednej ze strażnic Straży Granicznej, Artur jeżdzi BMW GS 650 ( chyba ) i jest spoko facet, nadałem mu temat zlotu jak był w Szklarskiej Porebie, może pokazać niezłe trasy bo zna teren jak własną kieszeń. A co do naszywek - Achmed czekają aż zrobię swoją włoszkę, na razie czekają w zamknieciu co by niepowołane łapki ich nie brudziły i nie blakły leżąc na półce 

..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
Dzięki za zaufanie.Achmed pisze:i Państwo wybaczą ale jak dla mnie rekomendacja Rudej wystarczy o ile Art poprawi byka w swoim profilu z RG46 na RC46to nie widzę problemu.
W temacie kilkakrotnie zamieszczałem w jaki sposób zamówić naszywki.
Zapraszam.
Nie wiem Usmoł o co chodzi ale uszanuje każdą twoją decyzję, mieć a nosić naszywkę to już sprawa każdego z Nas.
Powiedziałem BUUMMMMMMMMM
Niemniej "byk" w nazwie wynika ze złego wpisania w brief danych motocykla.
Zarówno w nim jak i w obecnym dowodzie mam jako wersje motocykla : model RG.
Chyba nikt z Was takiej wersji nie ma?

pozdrawiam
Art
[ Dodano: 2008-07-24, 23:45 ]
Pojezdzij bracie troche z Vikingami, pojaw sie na jakims spotkaniu klubowym i dopiero pytaj o barwy klubowe, które dla nas wiele znaczą i nie jest to naklejka fun clubu Britney Spears. Jestes na forum 3-ci dzien i juz pytasz o naszywki...benitto pisze:Art pisze:Z kim trzeba załatwiac ssprawę?
Witam serdecznie
Widzę, iż naszywki to rzecz święta

Obecnie działam w zarządzie GCG ( http://www.paralotnie.nid.pl/klub.php; http://www.paralotnie.nid.pl/klub_czlonkowie.php) i sprawy własnej identyfikacji traktujemy zgoła zupełnie inaczej.
Wcześniej członkowie dostawali naklejki, obecnie są to koszulki. Wszyscy członkowie. Nie wyróżnialismy nikogo, jedyne co nam przyświecało, to chęć odróżnienia się od innych pilotów i klubów. Ten tak mały gadżet spełniał znacznie wiekszą rolę niz tylko wyróżniał i ubierał pilota. Bo każdy noszący barwy klubowe czuł więź i przynalezność do najlepszego klubu paralotnowego w Polsce.
I tak naprawdę myslałem iż podobnie jest z barwami VFR.
Dlatego był mój post.
Ale od jazdy VFR nie potrzebuje jej i tak jak wczesniej, tak i teraz spokojnie sobie bez niej poradzę.
Pozdrawiam i jak dla mnie temat zamkniety.
Art
Beyond the Grabówek sky
- benito
- ostry klepacz
- Kontakt:
Art
Ja nie pije do Ciebie, tylko do ogolu.
Sa osobniki, ktorzy rejestruje sie na forum i 1-szy post jaki pisza, to: jak i gdzie moge kupic naszywki.
Juz wiele razy apelowalismy, aby takowy "prawie" Owners najpierw sie przywital, napisal cos o sobie, itd.
Prawdziwi i CZYNNI Ownersi czuja sie dumni z noszenia tych barw.
Juz byly teksty typu:
Mam 14 lat i jezdze Komarem, ktorego dostalem od dziadka. Widzialem kiedys jak przez wies przejezdzal ktos fajnym motÓrem i to byla chyba Honda z napisem z boku Yfr, czy VFR, albo jakos tak.
Jak kiedys sie dorobie, to chcialbym sobie taka kupic i w krotkich spodenkach podjezdzac pod remize. prawko mi nie potrzebne, bo przeciez i tak mnie nikt nie zlapie...wiec po ile te naszywki??
Aaaa i jeszcze by sie jakas koszulka przydala, najlepiej zlotowa, na ktory moze przyjade, a moze nie....tak na 53%...
Jak zerkniesz na historie forum, to zobaczysz wiele takich postow, jesli nie zostaly jeszcze wymiecione przez Adminow.
Pozdro dla Ciebie i szerokosci.
P.S.
Tak sie madrze, a sam latam VTR....BUUuuuuu HA HA

Ja nie pije do Ciebie, tylko do ogolu.
Sa osobniki, ktorzy rejestruje sie na forum i 1-szy post jaki pisza, to: jak i gdzie moge kupic naszywki.
Juz wiele razy apelowalismy, aby takowy "prawie" Owners najpierw sie przywital, napisal cos o sobie, itd.
Prawdziwi i CZYNNI Ownersi czuja sie dumni z noszenia tych barw.
Juz byly teksty typu:
Mam 14 lat i jezdze Komarem, ktorego dostalem od dziadka. Widzialem kiedys jak przez wies przejezdzal ktos fajnym motÓrem i to byla chyba Honda z napisem z boku Yfr, czy VFR, albo jakos tak.
Jak kiedys sie dorobie, to chcialbym sobie taka kupic i w krotkich spodenkach podjezdzac pod remize. prawko mi nie potrzebne, bo przeciez i tak mnie nikt nie zlapie...wiec po ile te naszywki??
Aaaa i jeszcze by sie jakas koszulka przydala, najlepiej zlotowa, na ktory moze przyjade, a moze nie....tak na 53%...
Jak zerkniesz na historie forum, to zobaczysz wiele takich postow, jesli nie zostaly jeszcze wymiecione przez Adminow.
Pozdro dla Ciebie i szerokosci.
P.S.
Tak sie madrze, a sam latam VTR....BUUuuuuu HA HA

KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
Rg 80 to takie suzukiArt pisze:zięki za zaufanie.
Niemniej "byk" w nazwie wynika ze złego wpisania w brief danych motocykla.
Zarówno w nim jak i w obecnym dowodzie mam jako wersje motocykla : model RG.
Chyba nikt z Was takiej wersji nie ma?
pozdrawiam
Art

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- benito
- ostry klepacz
- Kontakt:
Spoko Yaro, masz racje, ale mysle ze wiekszosc przyzna mi racje, iz pisanie w 1-szym poscie o naszywkach i koszulkach, to lekkie przegiecie i nie pije do konkretnych osob, a do ogolu.
Niektorym nawet nie chce sie poczytac wczesniejszych postow dotyczacych tematu, tylko GDZIE SA NASZYWKI...
Wszyscy wiedza, ze naszywkami dysponuje Achmed. Trzeba tylko troche poczytac.
Tyle ode mnie w tym temacie.
Niektorym nawet nie chce sie poczytac wczesniejszych postow dotyczacych tematu, tylko GDZIE SA NASZYWKI...
Wszyscy wiedza, ze naszywkami dysponuje Achmed. Trzeba tylko troche poczytac.
Tyle ode mnie w tym temacie.
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
Skoro temat się trochę rozwinął chciałem wrzucić swoje trzy grosze. Nie piję do nikogo, ani nic w tym stylu. Sam stażem jestem młody i wymądrzać się nie chcę, ale:
Jak Yaro słusznie zauważył VFR-OC to jest Owners CLUB, a nie MC ale też nie jest to Owners FORUM. Club to dla nas coś więcej niż tylko klepanie zza szybki monitora, ale wspólne spotkania, wypady, imprezy, a forum jest tylko miłym dodatkiem. Są ownersi z krwi i kości, których na 4umie nie uwidzi, a na spotkaniach w lajfie można ich spotkać bardzo często. Oczywiście nikt nie mówi, że aby móc naszyć naszywkę trzeba przejść jakąś próbę ognia, albo wyrwać pod kościołem babci torebkę, ale wypadałoby trochę "dać się poznać". W sezonie jest tyle możliwości spotkania, że nie wierzę, że ktoś kto chce, nie może nigdzie się wkręcić. Przecież każdy anonimowy klepacz może sobie przyszyć "jestem fajowym userem forum vfr-oc.pl" i nikt na pewno słówka nie piśnie, ale moim zdaniem, obszywanie się klubowymi naszywkami powinno przysługiwać tym, którzy w miarę swoich możliwości jednak biorą udział w życiu klubu. Choćby to miało być lokalne spotkanie raz w roku, ale jednak...
Beni na prezydenta!!!!

Jak Yaro słusznie zauważył VFR-OC to jest Owners CLUB, a nie MC ale też nie jest to Owners FORUM. Club to dla nas coś więcej niż tylko klepanie zza szybki monitora, ale wspólne spotkania, wypady, imprezy, a forum jest tylko miłym dodatkiem. Są ownersi z krwi i kości, których na 4umie nie uwidzi, a na spotkaniach w lajfie można ich spotkać bardzo często. Oczywiście nikt nie mówi, że aby móc naszyć naszywkę trzeba przejść jakąś próbę ognia, albo wyrwać pod kościołem babci torebkę, ale wypadałoby trochę "dać się poznać". W sezonie jest tyle możliwości spotkania, że nie wierzę, że ktoś kto chce, nie może nigdzie się wkręcić. Przecież każdy anonimowy klepacz może sobie przyszyć "jestem fajowym userem forum vfr-oc.pl" i nikt na pewno słówka nie piśnie, ale moim zdaniem, obszywanie się klubowymi naszywkami powinno przysługiwać tym, którzy w miarę swoich możliwości jednak biorą udział w życiu klubu. Choćby to miało być lokalne spotkanie raz w roku, ale jednak...
Beni na prezydenta!!!!

- benito
- ostry klepacz
- Kontakt:
O to wlasnie chodzi Celik!!
Dla mnie barwy cos znaczai nie chce tu samowolnie wprowadzac zasad MC, choc trzebaby kiedys wreszcie kilka podstawowych zasad wprowadzic, bo wg mnie w takiej formie jaka mamy dzis, VFR-OC szybko sie przeksztalci w DOMOWE PRZEDSZKOLE.
Wiele razy o tym rozmawialismy, w roznym gronie, lecz nigdy nie zakonczylismy tematu...
A co do prezydenta, to musialbym dostac pozwolenie nadwornego PADRE - Morsa i przynajmniej jeszcze skarbnika - bombiarza Achmeda.
Jeszcze nam jakies partie w klubie powstana...
P.S.
Ja naszywek nie mam przyszytych, a czuje sie Ownersem pelna geba, choc nie jezdze Fawierka. Jak komus nie pasuje, to niech mnie wyrzuca.
Dla mnie barwy cos znaczai nie chce tu samowolnie wprowadzac zasad MC, choc trzebaby kiedys wreszcie kilka podstawowych zasad wprowadzic, bo wg mnie w takiej formie jaka mamy dzis, VFR-OC szybko sie przeksztalci w DOMOWE PRZEDSZKOLE.
Wiele razy o tym rozmawialismy, w roznym gronie, lecz nigdy nie zakonczylismy tematu...
A co do prezydenta, to musialbym dostac pozwolenie nadwornego PADRE - Morsa i przynajmniej jeszcze skarbnika - bombiarza Achmeda.
Jeszcze nam jakies partie w klubie powstana...

P.S.
Ja naszywek nie mam przyszytych, a czuje sie Ownersem pelna geba, choc nie jezdze Fawierka. Jak komus nie pasuje, to niech mnie wyrzuca.
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
wyp.....benitto pisze:P.S.

a tak na poważnie to popieram CeLiKa i beniego,
ja też mam naszywki ale nie przyszyte - bo mi szkoda kombi

ale moto mialem oklejone, jak rózwnież Renata jeżdzi z naklejka na dupie

-
- zadomowiony
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
benitto - "choc trzebaby kiedys wreszcie kilka podstawowych zasad wprowadzic, bo wg mnie w takiej formie jaka mamy dzis, VFR-OC szybko sie przeksztalci w DOMOWE PRZEDSZKOLE.
Wiele razy o tym rozmawialismy, w roznym gronie, lecz nigdy nie zakonczylismy tematu..."
zdecydowanie popieram , wprowadzić zasady i wtedy na początku ma sie wybór czy sie chce czekać czy sie nie, forum otwarte jest też dla gości , czyż nie tak ?
pozdro.
Wiele razy o tym rozmawialismy, w roznym gronie, lecz nigdy nie zakonczylismy tematu..."
zdecydowanie popieram , wprowadzić zasady i wtedy na początku ma sie wybór czy sie chce czekać czy sie nie, forum otwarte jest też dla gości , czyż nie tak ?
pozdro.