DZIEŃ DZIECKA CENTRUM ZDROWIA DZIECKA 1 CZERWCA 2008
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ja mam wrażenie że mówiła 11, 11.30 ale głowy nie dammuchaok pisze:ZOO, jest w piatek i wpadłem na fajny pomysł, ale raczej nie do zrealizowania ze względu na godzinę ;/
Pani z CZD mówiła coś, że autokar odjeżdża z pod CZD z dziecmi o 15, czy 15.30 nie pamiętam. I wyobraźcie sobie taką eskorte z motocykliTylko czy potrafilibyśmy utrzymać manetke w tępie autkaru ??
obgadamy temat dziś na Roads-zdrozu
Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- NATI
- teksciarz
Ja na pewno ! W końcu trza się zapytać ekipy z Linowa jak się z nimi ciągnęłam !muchaok pisze:ZOO, jest w piatek i wpadłem na fajny pomysł, ale raczej nie do zrealizowania ze względu na godzinę ;/
Pani z CZD mówiła coś, że autokar odjeżdża z pod CZD z dziecmi o 15, czy 15.30 nie pamiętam. I wyobraźcie sobie taką eskorte z motocykliTylko czy potrafilibyśmy utrzymać manetke w tępie autkaru ??
Pomysł super. Jestem gotowa do takiej eskorty.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Piotras pisze:Wrzuciłem wreszcie co ciekawsze fotki na Picasa ---> http://picasaweb.google.pl/mightybf/Cen ... kaWawa2008
Pełny secik oczywiście na FTPie Piotra.
PS. Ciacho znalazło chyba nowy obiekt westchnień, ciekawe czy Celik wieAch to spojrzenie
Sprostowanie zazdrośnicy

Ciacho ma od wielu lat ten sam obiekt westchnień

a co do tego spojrzenia to..... mam chętkę na taką szadołkę... ot i cała tajemnica....

tyleee co mam do powiedzenia... co do reszty proszę dzwonic do mojego adwokata

Moczynos w futrze model 2016 help
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
No właśnie
mi mówiłaś co innego jak zostalismy sam na sam, że CeLniK to przeszłość itd ;p... On sie juz nie liczy
- a przypominam, że ja mam Szadołke 
A Achmed wykorzystał szanse dana przez los oraz urodziny i dlatego ja pozwoliłem sie przejechać, Ciacho dała się przewieźć
Pozdróweczka

A Achmed wykorzystał szanse dana przez los oraz urodziny i dlatego ja pozwoliłem sie przejechać, Ciacho dała się przewieźć

Pozdróweczka

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Etam, jak skończymy, to nie będzi co sprzątać 
CelniQ a jutro na bajzel ?? Ja pewnie wczesniej jak o 11 nie podniose dupska, bo gram w remoncie dzisiaj - przy okazji jak komus z wczoraj obecnych sie podobało w medyku, to dzisiaj ja osobiście gram w REMONCIE od 22 - chyba ;/ nie pamietam i zapraszam. Wjazd 10 pln pewnie wróce znowu o jakiejś 4 do domu wiec choć chwilke bym sie przespał

CelniQ a jutro na bajzel ?? Ja pewnie wczesniej jak o 11 nie podniose dupska, bo gram w remoncie dzisiaj - przy okazji jak komus z wczoraj obecnych sie podobało w medyku, to dzisiaj ja osobiście gram w REMONCIE od 22 - chyba ;/ nie pamietam i zapraszam. Wjazd 10 pln pewnie wróce znowu o jakiejś 4 do domu wiec choć chwilke bym sie przespał

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.