Wcyce 6-8.062008
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
ponieważ do tej pory nikt nie zgłosił chęci zakwaterowania w domku, nie zostały zarezerwowane.
Justyna i Maciek wosiemsot mają gdzie spać zgodnie z umowa ustna
innym pozostaja namioty lub ewentualnie wolne domki.
Kto nie był wie że jest Tawerna z piwkiem i zarciem + pyszne smażalnie ryb w okolicy. Ewentualnie można grillować.
Kto nie wie jak dojechac - niech się spyta albo poszuka w info z zeszłego roku Wdzydze 2007 tam jest szczegfółowy opis dojazdu z kazdego miejsca na świecie oprócz Nowego Jorku
jeśłi będzie taka wola mozemy ewakuowac sie na wyspę i tam rozbić namioty i żyć w symbiozie z bobrami... jak porządni zoofile i greenpiss
Justyna i Maciek wosiemsot mają gdzie spać zgodnie z umowa ustna

innym pozostaja namioty lub ewentualnie wolne domki.
Kto nie był wie że jest Tawerna z piwkiem i zarciem + pyszne smażalnie ryb w okolicy. Ewentualnie można grillować.
Kto nie wie jak dojechac - niech się spyta albo poszuka w info z zeszłego roku Wdzydze 2007 tam jest szczegfółowy opis dojazdu z kazdego miejsca na świecie oprócz Nowego Jorku

jeśłi będzie taka wola mozemy ewakuowac sie na wyspę i tam rozbić namioty i żyć w symbiozie z bobrami... jak porządni zoofile i greenpiss
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Fabiq, w piatek na 17:00 mamy byc w tym ZOO w Gdansku, nie wiem ile to potrwa...moze ze 2 godz. a moze dluzej??? Mam nadzieje ze bedziemy we Wdzydzach przed 20:00.Fabiq pisze:no to dajcie jakies info bo chcialbym sie pojawic
Przyjechalbys w pt. czy sob. ? I o ktorej moglbys byc w Trojmiescie? To ktos by Cie przejal
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Tak się niekorzystnie złożyło, że nie będzie mnie we Wcycach w tym roku. Nie zapomniałem, jak z morsem snuliśmy, jak to będzie dostojnie i honorowo zawiesić chustę Roadsa tam, gdzie jej miejsce. Niestety życie pisze własne scenariusze, nie zawsze zgodne z naszymi intencjami. Wiemy o tym doskonale od 16.10.2007. Wierzę, że Roads to zrozumie. Morsie, do Ciebie prośba. Wyświadcz mi tę przysługę i dołącz mnie w myślach do osób wciągających pamięć o Roadsie na najdumniejszą z łodzi, bo ja myślach będę z Wami.
Pozdrawiam Cię Roads. A wiesz, że Twoja lalka znowu lata?
Pozdrawiam Cię Roads. A wiesz, że Twoja lalka znowu lata?

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
aaaa lubicie wkurzzzzzaaać ludzi ......
Fabiq ty szczególnie
pracować a nie się opitalać