Naprawdę sądzisz, że to stwierdzenie przyjmę za dobrą monetę? Ale gdybyś chciał kontynuować to na PW a nie tu.wasyl pisze:Zewsząd wiadomo że Sowa to mądry ptak.
JAK SOBIE SZCZĘŚLIWIE POMYKAM PONAD 200/H
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Przeciwnie Didi, czytam bardzo uważnie.. I nadal twierdze że sc 28 z filmiku który wkleił Fabiq MA dwie lampy jak również nadal twierdze, że motocykl ten mi sie podobaDIDI pisze:Widziałeś czym jeździ Fabiq??? hehheDidi sc28 ewidentnie MA dwie okrągłe lampy![]()
Chyba nie czytasz tego co ja piszę.

Nie wiem czym teraz jeździ Fabiqu, podobno jakąś Kawą, ale ja wciąż mówie o sc 28 z wklejonego przez Fabiq'a a następnie zacytowanego przeze mnie filmiku

Więc kto tu nie czyta?

- whitespirit
- pisarz
- Imię: Bartosz
zapier.. sie tylko do czasu!
Jezdzi sie cale zycie...
Nie pomagacie takim zapier.. polubic motocyklistow w kraju wrecz przeciwnie...
Chcecie zeby nas polubili czekacie na taka przemiane zmienmy sie napierw sami...
Przepuscie kilka razy samochod kiwnijcie glowa - prosze bardzo o to droga dal pana samochodzika...
Nauczmy kierowcow nas widziec, przyzwyczaić do nas...
Nie, nie przedziduje mu tak, ze mu lusterka odwine w druga strone...
Szkoda gadac...
[ Dodano: 2008-05-19, 21:11 ]
Jezdzi sie cale zycie...
Nie pomagacie takim zapier.. polubic motocyklistow w kraju wrecz przeciwnie...
Chcecie zeby nas polubili czekacie na taka przemiane zmienmy sie napierw sami...
Przepuscie kilka razy samochod kiwnijcie glowa - prosze bardzo o to droga dal pana samochodzika...
Nauczmy kierowcow nas widziec, przyzwyczaić do nas...
Nie, nie przedziduje mu tak, ze mu lusterka odwine w druga strone...
Szkoda gadac...
[ Dodano: 2008-05-19, 21:11 ]
Oj Bolek, Bolek...Bolek101 pisze:Jaki KOT ??whitespirit pisze:Kot jeszcze dolaczy do wyliczanki?
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:

wizerunek dawcy - nie wystarczy jezdzic 300 trzeba sobie zapracowac

[ Dodano: 2008-05-19, 22:22 ]
a w weekend bylem po moto w starogardzie gdanskim, no i po dordze byl zjazd na platna autostrade, myslicie ze tam moznaby w miare bezpiecznie pokrecic manete opor?! bo w czwartek w sumie nie mam co robic
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- whitespirit
- pisarz
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
ale ja soltysem jestem na naszej wioscewhitespirit pisze:Corka soltysa juz sie w tobie podkochuje Fabiq

a co myslicie o tej autostradzie?
[ Dodano: 2008-05-19, 22:41 ]
ona ma chyba 30 km wiec byloby gdzie sie napedzic, a cos mi sie wydaje ze wycisne wiecej niz 300 bo ostatnio to raz ze sie balem a dwa ze prosta troche krotka
- czarny
- teksciarz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
[quote="whitespirit"]czarny, Ruda i Piotr,
Tak raz mialem dwiescie, az lusterka mi sie poskladaly.
quote]
to je musisz mocniej podokręcać, hehe...
moje też się powyżej 200 składały i olałem fabryczny gwint (który zresztą w jednym lusterku zerwałem) i założyłem nakrętki na te śruby które je trzymają (jest tam na nie miejsce) - teraz można bardzo mocno dokręcić 
A powiedzcie mi... jak u Was jest przy dużych prędkościach? Bo u mnie tak 220 to maks jeśli chodzi o prędkość podróżną... później to już staje się nieprzyjemne bo motocykl zaczyna trochę myszkować po drodze.
Tak raz mialem dwiescie, az lusterka mi sie poskladaly.
quote]
to je musisz mocniej podokręcać, hehe...

A powiedzcie mi... jak u Was jest przy dużych prędkościach? Bo u mnie tak 220 to maks jeśli chodzi o prędkość podróżną... później to już staje się nieprzyjemne bo motocykl zaczyna trochę myszkować po drodze.
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
hahaha whitespirit niestety po roku siedzenia w uk zaraziłam się również tą angielską flegmą, bleee i zapomniałam co to znaczy jazda na moto...whitespirit pisze:Dzikusy do jungli a nie za stery...
Wykrecilem raz 200 i starczy, a tak mialem do dyspozycji pusta autostrade.
Czy zrobie to jeszcze raz hmm, moglbym ale po co?
miło zawsze spotkać się z motocyklistami z Polski, bo przynajmniej człowiek przypomina sobie co to znaczy jazda na moto

p.s. wszystkich przewrażliwionych proszę o zachowanie dystansu do mojego posta...
bo to ,że wiem gdzie mam gaz nie znaczy ,że mam w dupie resztę uzytkowników dróg, przejezdzam z hukiem przez wioski, rozjezdzam staruszki , olewam innych kierowców a od nich wymagam wręcz przeciwnie...co to to nie...pełna kulturka ,ale gdzie można to czemu nie

po uk nie dziwię ,że ze nikt nie smiga 200 bo za tę prędkosc można juz isc do paki

za to dziwię,że że tu motocyklisci potrafią stac w korkach...to nie kultura to już WIELKA juz przesada...
Ostatnio zmieniony pn 19 maja 2008, 22:57 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.

- whitespirit
- pisarz
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
to chyba zalezy do sprzetu, u mnie w bladym to tylko dmucha ale jak tylko bedzie zapomoga z pracy to kupuje szybe z garbikiem zeby przy duzych predkosciach nie dmuchalo tak mocno, zreszta to chyba poprawia aerodynamike, w sumie do bicia rekordow predkosci to by trzeba lusterka zdjac, slyszalem ze to 10 km/h wiecejczarny pisze:później to już staje się nieprzyjemne bo motocykl zaczyna trochę myszkować po drodze
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Whitespirit nie przeciwko Tobie -absolutnie ! tylko angielskiej flegmiewhitespirit pisze: MadziX,
I ty przeciwko mnie

choc moze biorąc pod uwagę te wąskie drogi z murkami wiedzą co robią

- whitespirit
- pisarz