Rozpoczęcie Sezonu w Częstochowie - Jasna Góra 20-04-2008
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Co to była za wyprawa, kilernia kilometrów.
Jakieś Torunie, jakieś forty, potem Włocławek i Owners w potrzebie, Gabasownia, Jasna Góra, ściganie do Gólalskiej Chaty, znowu Gabasownia, a w między czasie błądzenie po Łodzi i Pabianicach.
No i powrót do Wawy w niedzielę późnym wieczorem.
Po tym wszystkim nie mogłem spać.
Przepraszam za niepotrzebną podróż do Pabianic wszystkich którzy ze ną błądzili ufająć mojemu GPSowi.
Dziękuję za wspólną podróż wszystkim i za gościnę gospodarzom.

No i powrót do Wawy w niedzielę późnym wieczorem.
Po tym wszystkim nie mogłem spać.

Przepraszam za niepotrzebną podróż do Pabianic wszystkich którzy ze ną błądzili ufająć mojemu GPSowi.

Dziękuję za wspólną podróż wszystkim i za gościnę gospodarzom.
A no widzisz mogłes zagadaćKrajan pisze:hej FRED ! Szkoda że dopiero teraz avatar zmieniłeś, bo widziałem taką ładną VFRkę czerwoniutką w Częstochowie i was przy moto, ale nie kojarzyłem cie jak wyglądasz i widzisz, a byłeś "rzut beretem" ode mnie jakieś 20m.No nic może będzie inna okazja żeby pogadać

Jaki masz kolor vfr, widziałem kilka ale nie czaiłem nikogo. Do nastepnego

- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
Było git ,pogoda dopisała,a najważniejsze że poznałem kolejne twarze z szacownego grona Ownersic(ów)
PS. Tak za...........cie do tego Pitrkowa że najnormalniej w świecie zostałem z tyłu i sie wycofałem na domencjusz,ale to wszystko przez ten mój wysoki i ciężki plecak ważył z 80 kg
.Ale to nic solo się nie dam następnym razem 

PS. Tak za...........cie do tego Pitrkowa że najnormalniej w świecie zostałem z tyłu i sie wycofałem na domencjusz,ale to wszystko przez ten mój wysoki i ciężki plecak ważył z 80 kg

Jacek M.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Ostatni zagubiony Viking tez juz szczęsliwie w domku 
Ewcia i Gabas dzieki za cudowna goscinę, a wszystkim Ownrsom za super

PPamuła jezeli wogóle ktos, to przepraszac powiniem twój GPS
, a jazda była super i pare kilometrów wiecej
A podróze kształca
Jeszcze raz dzieki za super spotkanko
R
Zdjecia za chwilę

Ewcia i Gabas dzieki za cudowna goscinę, a wszystkim Ownrsom za super

PPamuła jezeli wogóle ktos, to przepraszac powiniem twój GPS

A podróze kształca

Jeszcze raz dzieki za super spotkanko

R
Zdjecia za chwilę

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Tera ja
Dzieki dzięki dzięki WSZYSTKIM za to że miałam okazję Was poznać
(i już nie musicie mnie namawiać na wspólne wyjazdy
Gabie i Ewie za to że pzrygarneła pod swój dach zupełnie obcych wędrowców .... i potraktowała jak swoją rodzinę. Ruda Ty juz wiesz za co Ci dziękuję
Benitto cholera następnym razem jak będe chciała wreszcie spokojnie zasnąć, sama Ci wleję RedBulla do buźki
Sowa jesteś ostoją dla reszty, tak trzymaj dobry człowieku
ps: w necie mogą pojawić się zdjęcia z moją osobą, oczywiście nieautoryzowane przeze mnie
wypuszczone przez niejakiego "Ptaka". Dokładnych danych tego osobnika podac nie mogę ze względu na ich ochronę
wiem jedno paparazzi sa wszędzie
i wreszcie mam odpowiedni avatar

Dzieki dzięki dzięki WSZYSTKIM za to że miałam okazję Was poznać

ps: w necie mogą pojawić się zdjęcia z moją osobą, oczywiście nieautoryzowane przeze mnie

i wreszcie mam odpowiedni avatar

Moczynos w futrze model 2016 help
-
- pisarz
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
A ja chciałem podziękować wszystkim ownersom za pomoc w trasie na JG. Nie wiem co by było z moją niunią gdybym Was nie spotkał. Jesteście niesamowici
Dawno nie miałem takiego weekendu. Pozamieniane wężyki w zbiorniku, złamany klucz od stacyjki, awaria vfr-ki, poznanie czcigodnych ownersów na trasie, szybki i niecodzienny zakup regla do mego moto i dalsze z nim problemy, poszukiwania za innym reglem, w końcu niespodziewany nocleg z zaje...tą ekipą, koncert rockowy no i wspólna i niezapomniana jazda na Jasną Górę to w wielkim skrócie to co przeżyłem w ten weekend. Kolczyk. Pamuła, Wasyl i inni- należy Wam się ogromny browar. Wielkie dzięki również w imieniu mojej ekipy Ewce i Gabasowi za przygarnięcie lekko zmarzniętych i wygłodniałych ludków pod dach. Pamuła ja dziękuję temu GPS-owi, przynajmniej dłużej z Wami pojeździłem
Fajnie było Was w końcu poznać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sławas
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Kilkanaście fotek i filmik: http://rapidshare.com/files/109339255/JG.rar.html
Free, kod z obrazka i download.
Sezon się rozkręca i czekam na jakieś wieści o spotkaniach! W wakacje mały wyjazd na weekend nad...
Free, kod z obrazka i download.
Sezon się rozkręca i czekam na jakieś wieści o spotkaniach! W wakacje mały wyjazd na weekend nad...