Sorki, źle przeczytałem Twojego poprzedniego posta. Racja, czasem jakaś mała wada zostaje, ale właściwie nie zdarza się, żeby przekraczała pół dioptrii i to tylko przy korygowaniu naprawdę dużej wady.
A co do cen... Moja małżonka robiła w tym temacie dość konkretny wywiad - 2k to minimum.
Soczewki na moto...
Jak chcecie sobie dac pogrzebac laserem w oku to radze przejsc sie do ludzi ktorzy z tego zyja a nie opierac sie na dywagacjach na forum motocyklowych.
Co do soczewek to najepsze sa jednodniowe - najczystrzee, najbezpieczniejsze.
Day & night nie polecam uposledzaja odzywianie i nawilzanie rogowki cokolwiek johnson o tym pisze. Uzywanie soczewek innych niz dzienne ma TYLKO podłoze ekonomiczne.
Ave
Co do soczewek to najepsze sa jednodniowe - najczystrzee, najbezpieczniejsze.
Day & night nie polecam uposledzaja odzywianie i nawilzanie rogowki cokolwiek johnson o tym pisze. Uzywanie soczewek innych niz dzienne ma TYLKO podłoze ekonomiczne.
Ave
vitek na wiosne >>> viewtopic.php?t=8360
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Tutaj sie z Toba nie zgodze, znam osobę ( Ty ją tez znaszJanek pisze:Day & night nie polecam uposledzaja odzywianie i nawilzanie rogowki

Ale Ty patrzysz na to z innej perspektywy i pewnie masz duzo racji

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
Znam osoby ktore jezdza na A7 220 kmh w gestym ruchu i nic im nie jest.Ruda i Piotr pisze:Tutaj sie z Toba nie zgodze, znam osobę ( Ty ją tez znaszJanek pisze:Day & night nie polecam uposledzaja odzywianie i nawilzanie rogowki) ktora od lat takowe noszi, czesto robi dokladne-specjalistyczne badania wzroku i jest ok.
Ale Ty patrzysz na to z innej perspektywy i pewnie masz duzo racji
R
Widziałem kogoś kto stracił wzrok po lasero terapi.
Widziałem w telewizji babeczke ktora pracujac na poczcie wygrała 20 milionow funtow w lotka.
I oczym to wszystko swiadzczy Ruda ?? Absolutnie o niczym

vitek na wiosne >>> viewtopic.php?t=8360