Lista do wpierdzielenia Vasylowi Cd ....

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » czw 03 kwie 2008, 11:24

wasyl pisze:Ani Ty ani nikt więcej nie będzie mi mówił co mam robic.
Jestem dorosły.
To Ci teraz powiem przyjacielu, DOROŚNIJ ku....a bo to co pokazujesz do tej pory wygląda na zachowawnie malolata i nie tylko w kwestji prawka, możesz nawet zesrać się i tak chodzić twoja sprawa, powiedziałem Ci nie raz, po ch...j* do mnie przyjeżdzałeś, dzwoniłeś, poznaliśmy swoje rodziny, po co zapraszałeś do siebie, żebym teraz za każdym razem martwił się? uda mu się czy nie? malo Ci było w ubiegłym sezonie?

Wiem są tacy których to nie interesuje i będą z tobą jeździć ja Twoim zwyczajem MAM .j.b.n. i nie zamierzam z tobą jeździć do czasu aż zrobisz....., pomimo szacunku jakim Cię dażę jakieś zasady muszą być.

W związku ze związkiem i takie tam odpuszczam sobie temat i wyjazd do Częstochowy :???:

[ Dodano: 2008-04-03, 11:33 ]
Ps. i jeśli chodzi o mnie a twojego posta którego zmieniłeś to mozesz nawet wykasować mój nr telefonu, tez Cię mam w dupie :mrgreen: i wiem gdzie mieszkasz :lol, więc i tak nie uciekniesz od mojego pie....lenia. :lol:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » czw 03 kwie 2008, 14:06

Byl juz taki watek "lista chetnych do wpie..lenia Wasylowi, moze trzebaby ta dyskusje tam wkleic. Podpisuje sie pod Achmedem Terrorysta, choc nie znam Cie Wasyl tak jak on. Ale kilka browarkow osuszylismy i w domu u mnie byles, wiec ja tez nie mam "wyje%ane" na Twoja osobe i co sie z Toba stanie i to, co robisz ze swoimi obietnicami. Bo Cie lubie. Sa jakies podstawowe zasady ktorych sie trzeba trzymac, bo jak sie ma wy%ebane na wszystko i wszystkich to to test strasznie kozackie, ale sie nie ma kolegow potem.

Wracajac to tematu: na ktora mniej-wiecej jest przewidziany przelot grupy Torunskiej przez Okolice Piotrkowa tRRyb coby sie podlaczac?

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » czw 03 kwie 2008, 16:35

Ale sie uczepiliscie Vasylowego ... Dajcie mu ostatnia szanse, bedzie mial eskorte wkoncu :D

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » czw 03 kwie 2008, 17:40

zuzia tajger pisze:Ale sie uczepiliscie Vasylowego ... Dajcie mu ostatnia szanse, bedzie mial eskorte wkoncu :D
Zuza proszę szans to on miał wiele...On czy kto inny będzie tak samo traktowany jeśli będzie śmigał bez lejcy.
Myślę jednak że to nie miejsce ani temat na ten temat wpisujcie się dalej na listę chętnych
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 03 kwie 2008, 17:54

Drugi raz na tym forum puszczają mi nerwy, dlatego pozwolę sobie na taką prywatną wycieczkę. Wasyl, chyba czytasz co innego niż tu wszyscy piszą. Tobie nikt niczego nie nakazuje, bo i po co? Jedynie pokazały się deklaracje nie jeżdżenia z Tobą dopóki nie zrobisz prawka. Wcale nie zamierzam Cię o to prosić. Twój wybór. Jako kolegę i kompana chętnie Cię widzę w swoim towarzystwie. Jako kierowcę motocykla jadącego w grupie, w której i ja jadę NIE. I rób z tym co chcesz.

Do prawie wszystkich: Chyba se po pijaku przelecę przy niebieskich, wtedy se stracę szybko prawko i na forumie ogłoszę, że mam na to wy...ane. Wtedy z pewnością stanę się gwiazdą i wszyscy będą mnie prosić bym się nie unosił, bo tak w ogóle to wam na mnie zależy, martwicie się itd, i tylko prosicie mnie żebym wreszcie zrobił lejce, bo wtedy wam się będzie lepiej spało. A ja będę was zwodził, bo jak zrobię nowe to o co będziecie mnie prosić?
Obawa o Wasyla to nie sedno sprawy i nie o to chodzi. Wasyl ma umiejętności na moto większe niż niejeden z tych co kwit mają w kieszeni. Ale po jaką cholerę robiliście uprawnienia, jeśli teraz tolerujecie (lub trochę tolerujecie) jazdę bez uprawnień? Czas na stanowcze stanowiska, bo inaczej to się nigdy nie skończy.

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » czw 03 kwie 2008, 18:33

nie wiem czy to czytasz kolego WAsylku ale prawko mogloby ci sie przydac, jesli masz problem ze zdaniem to prosze o telefon i nie mam tu na mysli jakiegos kupowania, musisz je zdac i tak w osrodku ale mozna przyspieszyc kurs, przygotwanie i zalatwic szybciej miejsce w kolejce na egzamin tak jak to bylo w przypadku Roadsa, jednak nikt za ciebie tego nie zda, zdac musisz sam co mysle w twoim przypadku wcale nie bedzie trudne bo masz tych km troche nakrecone, teraz wystarczy sie troche tylko przystosowac do jezdzenia malym sprzetem, a jesli nie stac cie w tej chwili na kurs to chetnie sie dorzuce
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » czw 03 kwie 2008, 19:14

treska,
1. Masz fajnie kolego przebywając w jednym mieście.Ja cały rok w rozjazdach w pracy
2.Kurs robiłem w Gdańsku na auto około 4 miechów
3.Teraz zaczołem kurs na moto a WY się .q.w.... nadal czepiacie.
4.Będę teraz jeżdził na moto czy to się wam podoba czy nie. Z Wami lub bez Was.

Jeśli ktoś tego nie chce zrozumieć trudno.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » czw 03 kwie 2008, 20:00

Dobrze, że poszedłeś. Bardzo dobrze. Dla mnie jednak się liczy to co mówiłeś kiedyś i mi i Benkowi jak kupowałeś moto i innym, a pamiętaj Roads patrzy i sie za głowę łapie. Dla mnie się liczy że się zdeklarowałeś a teraz odwracasz kota ogonem, że jest grupa na której zasady masz .j.b.n.... trudno....... jedz sobie bez lejcy ja mam to w sumie gdzieś ale w moich oczach straciłeś dużo.. skoro masz jaja i wyglądasz na kolesia z zasadami to pokaż ze je masz i nie puszczasz słów na wiatr

treska@vfr.com.pl

Siwy
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: Siwy » czw 03 kwie 2008, 20:12

Wasyl, jako nowy użytkownik może nie powinienem brać udziału w tej dyskusji ( nie znamy się również osobiście), ale zabiorę.
To, że zamierzasz jeździć bez prawka w ogóle nie będę komentował, ale muszę cos napisać:
Po pierwsze składasz deklarację jazdy bez prawka na publicznym forum, które może przeczytać każdy, np jakiś sfrustrowany funkcjonariusz drogówki, który pięć lat nie może się doczekać awansu, a ty wykładasz mu się na srebrnej tacy.
Po drugie pamietaj, że większa część wypadków z udziałem motocyklistów jest z winy kierujących puszkami. Więc wyobraź sobie zanim wsiądziesz na moto, że masz nawet lekkiego dzwona. Pomogę Ci: ubezpieczalnia nie wypłaci pieniędzy, sprawa w sądzie i będziesz miał fart jak uda ci się załatwić aby nie płacić za przyjazd pogotowia i pobyt w szpitalu ( uwierz mi drogi hotel ;-) ) Nawet jak jestes pewny swoich umiejętności i wierzysz głęboko , że nic sie nie stanie to czy jestes pewien wszystkich kierowców puszek napotkanych po drodze? ...
Po trzecie narażasz również swoich znajomych, jeżeli lata sie z kimś kto nie ma papierów wiedząc o tym , jest sie współwinnym wykroczenia...

To tyle, wiem to są banały, ale może pomogą ci podjąć słuszną decyzję ( liczę na to) . Dorosłość i odpowiedzialność nie polega na tym aby sie bezsensownie narażać...

Po za tym jak się na coś długo czeka to potem człowiek dużo bardziej się cieszy :grin:

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » czw 03 kwie 2008, 21:39

Siwy

Po pierwsze - pierwszy post powinien byc w powitalni ;)

Po drugie - poczytaj troche zaleglych tematów, a dowiesz sie o co chodzi z Wasylem :evil:

R
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » czw 03 kwie 2008, 21:40

Mamy już kółeczko wzajemnej adoracji,teraz proponuję kółko różańcowe.

Robię wszystko żeby mieć ten pierdzielony papier.

Ze względu na szacunek jakim darzę Was-nie będzie mnie w Toruniu ani w Częstochowie.

Czy warunkiem bycia na forum też jest prawo jazdy??
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » czw 03 kwie 2008, 21:49

wasyl pisze:Robię wszystko żeby mieć ten pierdzielony papier.
Wasyl nie wqerwiaj mnie :evil:

Doskonale wiesz o co mi(nam) chodzi :evil:

Wiem, że czasu nie zatrzymasz i egzaminu nie przyspieszysz, ale również doskonale wiesz, że byłes, jesteś i będziesz Ownersem i Vikingiem :lol:

Na forum Ty i Mors mnie wciągneliście, więc jak Ciebie moze tu nie byc lol:

Teraz przestań robić juz jaja, ja Ci i tak nakopie do dupy :mrgreen:

R
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: treska » czw 03 kwie 2008, 21:49

Wasyl nie zachowuj się jak dzieciak ku..wa . . . . . . sam wiesz o co chodzi nie rozbrajaj mnie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » czw 03 kwie 2008, 22:00

Ruda i Piotr pisze:Po pierwsze - pierwszy post powinien byc w powitalni
Kasiu czytamy dokładnie w powitalni :lol 26.03.08

http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... sc&start=0
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » czw 03 kwie 2008, 22:40

Może się wypowiem o podobnej sytuacji. Rok temu kumpel posiadający CB 750 nie miał prawka. Zgadaliśmy się tak że pojedzie na swoim moto ale jako plecak, drugi kumpel prowadził moto a swoje oczywiscie zostawił w domu.

Jest napewno jakieś rozwiązanie żeby "wilk był syty i owca cała".

A jeżeli byś jechał Wasyl jako plecak nie na swoim moto to załatwi się wodę święconą i pokropisz moto w domu... - taki pomysł smieszny :mrgreen:

ODPOWIEDZ