South Park
kecajm69 pisze:No to co mam przyjechać do Olkusza na Statoil po 11.00Fred, Jashczur, i inni.
Piotras Ijak tam trasa sprawdzona? zaakceptowana przez Ciebie.
Ja się z Tobą spotkam wcześniej np w Zawierciu i polecimy razem na Olkusz, tam złapiemy kilka osób i na Kraków.
Co do szczegółów to myśle że dogadamy na PW lub telefonicznie.
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Hehe sprawdzona to nie, zamiast jeździć to z Grzesiem kawuche piliśmy całe popołudnie (ale bez prądukecajm69 pisze: Piotras Ijak tam trasa sprawdzona? zaakceptowana przez Ciebie.

Tymbardzej jeżeli będzie nas sporo to nie ma co gmatwać, tyle tylko na odcinkach Skała-Wolbrom i potem Wolbrom-Olkusz nawierzchnia jest dość zrypana, ale to przeżyjemy jakoś na naszych plastikach.

[ Dodano: 2008-03-23, 19:48 ]
Coś Ty, JunioR Pudzian czy jak?JuNioR pisze:...bo 12stego to ja mam zawody na siłowni i muszę być![]()

No wiem własnie że nawierzchnia jest zrąbana na odcinku Skała-Wolbrom ale jadąc inną drogą nie zahaczymy o Smoleń.Piotras pisze:co do trasy to miałbym pewne uwagi, ale nie wiem czy jest sens kombinować na pierwszy raz...
Pisząc "zrąbana" mam na myśli typową Polską drogę, bo reszta trasy jest wyjątkowa pod względem nawierzchni jak i widoków.
Jak macie pomysł na inną drogę to piszcie, może się coś skleji jeszcze?
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Zawody na siłowni to innymi słowy:Piotras pisze: Coś Ty, JunioR Pudzian czy jak?
- próba w wyciskaniu
A następnie - cały dzień grill, piwka, pogaduchy, śmichu chichu, opowieści dziwnej treści oraz inne atrakcje jak piłeczka po lekkim znieczuleniu. Czyli generalnie klimacik podobny jak przy dniu spędzonym wśród VFR-owców tylko że bez kasku i można się napić

-
- zadomowiony
- Kontakt:
to jeszcze ja! jeszcze ja! yyy co prawda mam do kraka ponad 450 km, ale moja sliczniejsza polówka zamieszkuje gród, a Viferka praktycznie tez gotowa, wiec jak najchetniej podlece:) jak dobrze pojdzie to przyjade juz w paitek:D, jesli praca pozwoli , jak nie to bede jechał, Zielona Gora, Nowa sol, legnica wroclaw, autobahnka do kraka:)jakos raniutko w sobote, wiec jak ktos po drodze do zgarniecia to dac znac:)
XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4
VFR 750 RC 36 II V4
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Siedlar, 88kg wagi, 112.5kg. Ale ja jestem siatkarzem, nie kulturystą. Ale w tym wszystkim chodzi o zabawę tylko i wyłącznie, bardzo fajna ekipa się nam tam zebrała.
Piotras siłownia Bronowianka na os. Widok.

Piotras siłownia Bronowianka na os. Widok.
No Genialnie !! Piątek się poznamy w knajpie, a w sobotę wspólne śmiganie! Wy to macie łeb jak sklepPiotras pisze: a może urządzimy Ownersową Popijawę w piątek w Kraku? Myślę, że znajdzie się więcej takich co nie wylewają za kołnierz...