South Park
- kecajm69
- klepacz

- Imię: Jacek
1. Fred
2. siedlar
3. Sylwio (wyspany)
4. JuNior
5. shoovfr750
6. Olo
7. Lu
8. Damian
9. umberto
10. endialdi
11. Grześ
12. THOR
13. Cycek
14. kecajm69
Wieluń też dojedzie jak tylko pogoda dopisze.Tylko chciałbym chłopaki ze Śląska się z wami zabrać,poczekacie
no i trzeba ustalić godzine o której mam być u Was,a może ktoś z Częstochowy czy okolic (bo są tacy)też się dołączy,bo Kraków ładny jest.
2. siedlar
3. Sylwio (wyspany)
4. JuNior
5. shoovfr750
6. Olo
7. Lu
8. Damian
9. umberto
10. endialdi
11. Grześ
12. THOR
13. Cycek
14. kecajm69
Wieluń też dojedzie jak tylko pogoda dopisze.Tylko chciałbym chłopaki ze Śląska się z wami zabrać,poczekacie
Jacek M.
No to nie ma problemu. Będziesz jechał pewnie przez Siewierz a potem Zawiercie więc się zgadamy i polecimy razem.
Co do pogody: http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
Jak się szykuje konkretne śmiganie to pogoda też musi być konkretna
Co do pogody: http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
Jak się szykuje konkretne śmiganie to pogoda też musi być konkretna
- Piotras
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Witajcie!
Ja w tym czasie mam zjazd na studiach, ale TAKIEJ okazji nie przepuszczę i podaruję sobie ten zjazd
1. Fred
2. siedlar
3. Sylwio (wyspany)
4. JuNior
5. shoovfr750
6. Olo
7. Lu
8. Damian
9. umberto
10. endialdi
11. Grześ
12. THOR
13. Cycek
14. kecajm69
15. Piotras + dwa ThunderKoty
Czy ewentualnie dwa ThunderKoty mogą nam towarzyszyć, czy VFR only ?
Trasę proponuję lecieć na Olkusz, skręcić na Korzkiew, potem na Skałę, Ojców, do Olkusza i skręcić z Olkudza na Ogrodzieniec, zaraz zrobie wizualizację
Ja w tym czasie mam zjazd na studiach, ale TAKIEJ okazji nie przepuszczę i podaruję sobie ten zjazd
1. Fred
2. siedlar
3. Sylwio (wyspany)
4. JuNior
5. shoovfr750
6. Olo
7. Lu
8. Damian
9. umberto
10. endialdi
11. Grześ
12. THOR
13. Cycek
14. kecajm69
15. Piotras + dwa ThunderKoty
Czy ewentualnie dwa ThunderKoty mogą nam towarzyszyć, czy VFR only ?
Trasę proponuję lecieć na Olkusz, skręcić na Korzkiew, potem na Skałę, Ojców, do Olkusza i skręcić z Olkudza na Ogrodzieniec, zaraz zrobie wizualizację
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
Zajebiście że jest nas coraz więcej ! Wierzę że ten sezon będzie należał do nas !!!
Odnosnie pierwszego spotkania - ktos kiedys na forum napisał że ciekawa jest trasa Kraków-Miechów - co na to miejscowi ? Jeśli to prawda to może przelecimy tamtędy "piątego" ? Na przykład z Kraka na Miechów, potem odbicie na wyżynę i powrót przez okolice Ojcowa...
Odnosnie pierwszego spotkania - ktos kiedys na forum napisał że ciekawa jest trasa Kraków-Miechów - co na to miejscowi ? Jeśli to prawda to może przelecimy tamtędy "piątego" ? Na przykład z Kraka na Miechów, potem odbicie na wyżynę i powrót przez okolice Ojcowa...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 
- Piotras
- klepacz

- Kontakt:
Oluś generalnie droga na Miechów krajową 7ką leci na Kielce. Nie jest to zbyt bezpeiczna i ciekawa droga przez spory ruch (nawet ostatnio jeden motonit serpentyny w Michałowicach przepłacił życiem).olo pisze: Odnosnie pierwszego spotkania - ktos kiedys na forum napisał że ciekawa jest trasa Kraków-Miechów - co na to miejscowi ?
IMHO świetna droga, widoki plus gładziutki asfalcik jak pupcia noworodka to trasa Skała-Olkusz, potem z Olkusza na Ogrodzieniec jest gorzej, ale cel szczytny czyli zamek w Ogrodzieńcu
- Piotras
- klepacz

- Kontakt:
No pewno! Jeszcze lepszego pomysła mam żeby polecieć właśnie na Kielce 7ką i za nieszczęsnymi serpentynami w Michałowicach skręcić w Zerwanej i lecieć na Iwanowice, asfalcik też jest miejscami idealny, a z Iwanowic w prawo na Skałę. Gdyby Ogrodzieniec był za daleko to można w Ojcowie posiedzieć, ewentualnie do MCD w Olkuszu.