Katanka i VFR800 Gienia
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
MadziX on nie umi przecież. Ale za to jego VFRa szła sama na kołoFabiq kto jak kto, ale Ty to chyba wiesz bardzo dobrze? nie mów,że nie smigałas na kole jednym i drugim na swojej ?

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
Re: Katanka i VFR800 Gienia
mrf pisze:Chyba powinna powstać lista facetów z VFR, którzy mogą się schować.
1. mrf
2. Smoku
3. ...
... To może Katankę namówimy na jakieś grupowe szkolenie poprawnego i bezpiecznego latania po torze i winklach a do tego stawiania na koło nawet GoldWing'a

Smoku
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Katanka uczy moja vfr to potem mi bedzie latwiej
Didi niestety musisz sie pogodzic z faktem ze na torze nikt z nas jej ne objedzie, no chyba ze sie myle to mamy wsrod nas zmarnowany talent
wiem o kim myslisz ale jak bym mial obstawiac to sorry panowie... umiejetnosci Moniki sa naprawde ponad przecietną
ale jakos mnie to nie drazni i nie wkurza ze kobitka mnie bije na glowe, z reszta Monika wie
MRF ona lezy na zbiorniku bo sie smieje i to ze mnie, podwozila mnie kilkaset metrow z aparatem w reku w troche dziwnej pozycji bo sie nie przygotowalem

Didi niestety musisz sie pogodzic z faktem ze na torze nikt z nas jej ne objedzie, no chyba ze sie myle to mamy wsrod nas zmarnowany talent

ale jakos mnie to nie drazni i nie wkurza ze kobitka mnie bije na glowe, z reszta Monika wie

MRF ona lezy na zbiorniku bo sie smieje i to ze mnie, podwozila mnie kilkaset metrow z aparatem w reku w troche dziwnej pozycji bo sie nie przygotowalem

- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Choc jestem ponoc facetem, to zapytam...
Czemu chlopaki tak sie denerwujecie, ze slaba plec lata na gumie??
Zamiast sie tym kalac, brac sie do nauki i trenowac. Tylko na spokojnie, bo nie da rady tak odrazu kilkuset metrow przejechac...powoli;)
A na torze mozna polatac dla frajdy i nie da rady np. w Poznaniu za pierwszym razem zejsc ponizej 2 minut.
Ja bym sie chetnie na torze sprobowal i nie dla wygranej wcale...
Zamiast sie tym kalac, brac sie do nauki i trenowac. Tylko na spokojnie, bo nie da rady tak odrazu kilkuset metrow przejechac...powoli;)
A na torze mozna polatac dla frajdy i nie da rady np. w Poznaniu za pierwszym razem zejsc ponizej 2 minut.

Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
ja tak samo właśnie, tym bardziej ze na motocykl zbierałem bardzo długo i jakbym zaczął nie umięjętnie, bez jakichkolwiek wskazówek od kogoś kto potrafi stawiać na gume, to mi szkoda troche moje vfrkiMadziX pisze: Powiem Wam, że nigdy nie miałam odwagi,zeby Vfrę stawiac na koło - obawiałam się widowiskowej gleby...

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
wiesz benitto - urażona męska duma i te sprawy hehe,a 'słaba' płeć najwyraźniej nie taka słababenitto pisze:Choc jestem ponoc facetem, to zapytam...

myślę,że Katanka ze względu na swój staż na torze i wyniki, jednak by tu wszystkich objechała bez wyjątków